spiritueel ontwaken

Het is mooi om te zien hoe een innerlijke proces van start gaat wanneer het getriggerd wordt. Wat die trigger is maakt niet veel uit, maar het feit dat het geactiveerd wordt is het belangrijkste. Al die tijd heeft de ziel gewacht tot het moment daar is. Het moment om gezien en gehoord te gaan worden. In alle zichtbaarheid zich openbaart aan de mens waar de ziel in aanwezig is.

Wanneer het proces start

Al voor de dag dat we geboren worden en op deze aarde een mens zijn, heeft de ziel een plan. Een plan dat bestaat uit lessen, inzichten en kansen. Door de plotse aanwezigheid op deze aarde vergeet het lichaam en de ziel dit plan nog wel eens. Toch zal het onderbewustzijn dit plan raadplegen wanneer het nodig is, het is aan de mens om dit te horen.

Vrije wil

De vrije wil van de mens is altijd aanwezig en we bepalen zelf of we wel of niet iets doen. Dat intuïtieve stemmetje is altijd in ons aanwezig. Het zesde zintuig is er al, we horen het alleen niet altijd. Ben je weleens op pad gegaan en het begint te regenen en je denkt “Had ik nou toch mijn paraplu maar meegenomen”. Je intuïtie heeft het je verteld, maar je koos er voor om hier niet naar te luisteren. En het mooie is dat dat ook oké is. Er niet naar luisteren mag natuurlijk ook, je hebt nu eenmaal je eigen, vrije wil.

Nieuwetijdskind Magazine Instagram
Nieuwetijdskind Magazine Instagram
Nieuwetijdskind Magazine Instagram

Wake up call

Tot het moment dat het gebeurt! Je krijgt een enorme wake up call voor je neus gehouden. Misschien is dit de zoveelste grote gebeurtenis in je leven, maar nu is het anders. Deze keer triggert het je, het ontsteekt iets diep van binnen waardoor je leven niet meer is zoals het daarvoor was.

Je onderbewustzijn wordt geactiveerd en je wordt bewust van de situatie waarin je zit. De lessen worden naar voren geschoven en vanaf vandaag besluit je het anders te gaan doen.

Dit is jouw start

Je gaat mensen en situaties anders zien, je denkt na over alles wat er in het verleden gebeurt is. Je ontdekt nieuwe inzichten en stap voor stap word je gedreven in je innerlijke proces. Je ontmoet nieuwe mensen die je jou verder helpen op je pad. Fouten blijken geen fouten geweest te zijn, maar lessen en kansen. Mensen die jou gekwetst hebben op welke manier dan ook, blijken boodschappers geweest te zijn. Boodschappers van de lessen die jouw ziel wil leren. Maar jij blijkt ook een boodschapper te zijn, ook jij hebt lessen gebracht bij anderen.

Lessen leren

Oude pijen en onverwerkte stukken komen naar boven en het is tijd om deze te verwerken. Door ze aan te kijken en een spiegel voor te houden leer je de lessen die er te leren zijn. Met vallen en opstaan bereik je een nieuw niveau in je leven. De lessen zijn oneindig en zullen altijd verder gaan. Door de bewustwording ervan ga je ze anders ervaren en zijn het geen fouten meer of onverwachte gebeurtenissen. Het zijn stappen in jouw innerlijke proces om een completer mens te worden.

Stel jezelf open

Een wereld gaat voor je open, een wereld waarvan je het bestaan niet kende. Door je bewustwording en de mogelijkheid om de lessen te zien, creëer je voor jezelf een leven waar je van houdt. Je gaat steeds meer doen waar jij je goed bij voelt. Je zesde zintuig wordt je vriend en je gaat erop vertrouwen. De intuïtieve boodschappen geven je leiding en helpen je verder in je proces. Vertrouwen is het kernwoord, vertrouwen in je zelf. In je eigen innerlijke krachtbron die er altijd al was, maar die vergeten was.

Vertrouwen

Gelukkig kan iedereen deze innerlijke bron weer terug vinden. Door te vertrouwen.

Is het zo simpel, ja ik geloof van wel. Het leven is niet bedoeld om zwaar te zijn, het hoeft niet afzien te zijn. Er is voldoende voor iedereen, ook voor jou en ook voor mij. Leer die innerlijke stem weer te horen en voel het vertrouwen weer door je lijf stromen. Jouw innerlijke krachtbron is oneindig en staat klaar voor jou om aangeboord te worden.

Lieve groeten, Karin

Engelenboodschap
Engelenboodschap
Engelenboodschap

3 REACTIES

  1. Het klinkt simpel en is het eigenlijk ook! Precies zoals je beschrijft komen mijn lessen harder en harder terug zodat ik eindelijk luister! Nu leef ik op mijn gevoel wat een enorme rust geeft. Nu ga ik hopen dat ik eerder de boodschap ga zien 🙂

  2. Alhoewel zeker niet altijd makkelijk is het een prachtig proces. Voelt voor mij alsof de sluiers die "mijn zicht" belemmeren steeds meer oplossen. Nieuwe inzichten, mogelijkheden en kansen. Geeft veel energie.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in