nieuwetijdskindmagazine
nieuwetijdskindmagazine
nieuwetijdskindmagazine
advertorial

Langzaam maar zeker dringt het tot de mensheid door dat bewustzijn leidend is in de gezondheid. Wat eerst werd afgedaan als het “placebo effect”, wordt door middel van onderzoek steeds meer gezien als de subtiele reactie van de werkelijkheid die het creërende vermogen van het bewustzijn volgt. Gezondheid is een zeer gelaagde balans van mentale overtuigingen en stromende energie, samen met de fysieke vorm die daaruit voortvloeit. Wanneer we ons daarvan bewust worden zien we ook op welke uiteenlopende vlakken er allemaal positieve invloed uitgeoefend kan worden op de gezondheid. Meditech Europe heeft als missie om dit bewustzijn te laten groeien en om te laten zien dat alles mogelijk is als je erin durft te geloven.

Durf jij te kiezen voor jouw persoonlijke welzijn?

Het klinkt misschien wat vreemd als het zo gezegd wordt, maar veel mensen hebben niet de moed om zelf verantwoordelijkheid te nemen voor hun eigen gezondheid en welzijn. Van kinds af aan wordt ons geleerd om te luisteren naar autoriteiten zoals docenten, doktoren, kerkelijke voorgangers en ambtenaren. Deze mensen zouden veel meer kennis hebben over wat voor jou belangrijk is dan dat jij zelf zou kunnen weten, dus dien jij te luisteren naar deze personen. Hiervan weg bewegen is spannend en vaak eng. De maatschappelijke druk stuurt je in de algemeen geldende richting en de eenzaamheid lijkt dan ook op de loer te liggen bij iedere stap die je weg zet van de grote massa. Maar de afgelopen twintig jaar, met voor menigeen een duidelijk keerpunt in het jaar 2012, is daar voor veel mensen verandering in gekomen. Er is zo veel informatie beschikbaar en mensen zijn zo veel meer met elkaar verbonden geraakt, dat het mogelijk is geworden voor het individu om een eigen wereldbeeld te vormen en misstanden en belangenconflicten bloot te leggen. Veel mensen zien hoe het commerciële belang grip heeft gekregen op alle facetten van de kapitalistische maatschappelijke systemen. Men ziet meer en meer hoe het welzijn van het individu niet meer het hoogste goed is van overheden, zorgsystemen, onderwijsinstellingen etc. en kiezen er bewust en moedig voor om een eigen pad te gaan.

Meditech Europe helpt jou op jouw persoonlijke pad

Meditech Europe is al sinds haar oprichting een bedrijf dat anders is dan anderen. Oprichter en directeur Hessel Hoornveld heeft door decennia van onderzoek en ervaring veel gezondheidsinnovaties in Nederland en daarbuiten geïntroduceerd. Hij heeft daarmee vele mensen, die op het reguliere gezondheidspad niet verder kwamen of zelfs opgegeven waren, geholpen om hun individuele gezondheid te hervinden en/of te behouden. Graag nemen wij jou in dit artikel mee langs een aantal bijzondere producten van Meditech Europe die jou in staat stellen om jouw eigen leven en dat van jouw kinderen gezonder en meer in balans te maken.Meditech Europe | Ware gezondheid volgt het bewustzijn

nieuwetijdskindmagazine
nieuwetijdskindmagazine
nieuwetijdskindmagazine

Zuiver water | Hoeksteen van alle gezondheid

Eén van de meest belangrijke steunpilaren van zowel de fysieke als de geestelijke gezondheid is schoon en zuiver water. Water zonder gifstoffen is schoon maar niet per se zuiver. Dat water bijzonder goed is in het opslaan van informatie is voor veel mensen niet nieuw meer. Maar er zijn weinig mensen die daar op letten in de afweging wat voor water zij gebruiken voor drinkwater, om mee te koken en om het lichaam mee te wassen. Echt zuiver water is schoon, heeft de juiste moleculaire structuur en heeft de juiste energetische lading. Meditech Europe is altijd bezig met het vinden van producten die op al deze vlakken van waterbehandeling werken. Zo hebben wij waterdestilleerders die de zuiveringstechniek van Moeder Natuur gebruiken, er zijn Ozon kraangeneratoren, uv-waterreinigers en waterionisatoren. Ook hebben wij verschillende producten in ons assortiment die jouw water van nieuwe harmonische informatie kunnen voorzien. Wij raden altijd iedereen aan vrijblijvend met deze producten te experimenten, zoals de Energy Discs en de Polarizer Plates. Je zult direct merken dat de smaak en structuur positief veranderen.

Colloïdaal Zilver | Het antwoord van moeder natuur op vele ziekmakers

Al sinds eeuwen is de reinigende kracht van zilver, en later met name van colloïdaal zilver, beroemd. Zelfs in de geschriften van Hippocrates is terug te vinden hoe hij “de fijnste zilverpoeder” met succes gebruikte in zijn behandelingen en tot niet lang geleden stond colloïdaal zilver dan ook bekend als pre-1938 medicijn en mocht het als zodanig worden gebruikt en aangeboden. Met de komst van enorm winstgevende chemische middelen is colloïdaal zilver tegenwoordig uit de bekendheid geraakt, maar bij Meditech Europe hebben wij het op ons genomen het weer op de kaart te zetten. Het is ons niet toegestaan door de wetgever om er voor de mens geneeskrachtige eigenschappen aan toe te schrijven, maar het staat ons vrij te vertellen dat colloïdaal zilver op een geheel natuurlijke manier ziekmakers als bacteriën en virussen doodt, zonder dat het schadelijk is voor de menselijke gezondheid (let op! Wij claimen niet dat colloïdaal zilver voor inwendig gebruik geschikt is). Dit effect kun je op vele manieren in jouw voordeel laten werken. Je kunt het bijvoorbeeld op je huid sprayen, als deodorant gebruiken, er je mond mee spoelen en er drinkwater mee reinigen. Op onze blog pagina vind je blogs met meer informatie over colloïdaal zilver en nog veel meer.

Meditech Europe | Ware gezondheid volgt het bewustzijnEindeloze mogelijkheden | “Al wat ons beperkt is ons voorstellingsvermogen”

Wat we hierboven hebben laten zien zijn slechts twee van de vele welzijnsgebieden die Meditech Europe bestrijkt. Naast waterzuiverings- en colloïdaal zilverproducten hebben wij o.a. producten op het gebied van:

 • (EMF) Stralingsstress preventie
 • Luchtzuivering
 • Daglicht(therapie)
 • Celharmonisatie (Lakhovsky MWO)
 • Natuurlijke huidverzorging
 • Rife technologie (Hoogfrequent gaslicht therapie)
 • Bloedoptimalisatie
 • Zaptechniek (Hulda Clark)
 • Natuurlijke mondverzorging
 • Magnesium
 • Bewustzijn en kennisvergrotende boeken

10% introductiekorting op alle producten voor Nieuwetijdskind Magazine lezers

Wij nodigen je van harte uit om een kijkje te nemen op onze website. Speciaal voor deze kennismaking hebben wij een éénmalige tijdelijke kortingsactie van 10% winkelwagen korting. Voer hiervoor bij de afwikkeling van jouw bestelling de code “Nieuwetijdskind2018” in en geniet van je innovatieve en bewustzijn verbredende producten. Deze actie is geldig tot en met 1 augustus 2018. Dus wees er snel bij.

vitaal water
vitaal water
vitaal water
Vorig artikelCreatief met kristal: een doosje ipv een grid
Volgend artikelHeling bij een Atlantische Tempel
Meditech Europe
Sociaal, innovatief en zuiver: dit zijn onze kernwaarden waar wij ons dagelijks voor inzetten! Bij Meditech Europe zijn we ervan overtuigd dat iedereen de vrijheid en mogelijkheid moet hebben om keuzes te maken waardoor de in eenieder besloten liggende natuurlijke gezondheid zich kan uiten. We zijn ons ervan bewust dat in onze industriële wereld deze natuurlijke gezondheid verstoort en daarom werken wij dagelijks aan het beschikbaar stellen van producten die een iedere in staat stellen de gelaagde, persoonlijke gezondheid terug in harmonie en balans te brengen.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Laat een reactie achter
vul je naam in