DELEN

Voel je hoe de energie zich opbouwt terwijl we 2012 naderen? Het voelt aan als een dam die klaar is om te barsten, terwijl de dynamiek die tot onze transformatie leidt zich opbouwt. Op dit moment zijn we klaar om de sprong naar de nieuwe aarde te maken, om de lasten die we zo lang gedragen hebben los te laten en uit te kijken naar een leven van meer gratie en gemak. Net wanneer we denken dat we zijn aangekomen, duikt er een ander probleem op om ons eraan te herinneren dat we zelfs bij hogere trillingen op dezelfde manier als altijd vooruitgaan, stap voor stap. Het voelt alsof we langzaam vooruitgaan, maar in werkelijkheid beweegt de energie zo snel dat we ons niet bewust zijn van de veranderingen die om ons heen plaatsvinden.

Wanneer we naar veranderingen uitzien, zelfs de goede, positieve en behulpzame, is er het gevaar dat we in de toekomst leven en de les van onze nieuwe energieën is, dat er geen toekomst is, alleen het heden en als we ervoor kiezen om het deel te laten worden van onze werkelijkheid, het verleden. Kunnen we leren om in een zich ontvouwende realiteit te leven waar we niet weten wat er vervolgens gaat gebeuren? Kunnen we in een zodanige staat van vertrouwen leven dat we een intentie kunnen maken en het Universum toestaan om deel te nemen aan haar schepping? Kunnen we onze behoefte voor controle loslaten en leren ons aan het proces over te geven?

We bewegen momenteel zo snel dat we lijken stil te staan, want zodra we beseffen dat ons een andere realiteit ter beschikking staat, stappen we erin en creëren we het volgende en volgende. Elke nieuwe realisatie en elk inzicht kan nieuwe realiteiten voor ons openen, maar ze zijn niet permanent, omdat we nog steeds oude energieën, karma en geloofssystemen loslaten. Wat echt lijkt is niet meer relevant, wat we willen dat echt is, is de nieuwe realiteit en die kan op elk moment veranderen, bij elke verandering in onze energetische trilling.

Zoals we kwantumsprongen in deze nieuwe inzichten maken, ondergaan we ook multi-dimensionale verschuivingen die de stroom van energie lijken te stoppen. Maar als we ons naar een nieuwe vibratie bewegen, verandert onze waaier aan mogelijkheden en worden we uitgenodigd om datgene wat niet in dat bereik past los te laten en te zoeken naar datgene waarop we ons kunnen af​stemmen. We kiezen ook of we die werkelijkheid al dan niet willen en hoeven er niet langer in te stappen om die keuze te maken. Zie het als een kosmische venstershopping ervaring, waar we het beschikbare eerst afwegen, voordat we beslissen wat we kopen. We hoeven nog niet te beslissen, maar gewoon oefenen met het maken van onze intentie en zien wat er uitkomt. Het bestaan ​​van onbeperkte mogelijkheden is iets wat we moeten leren accepteren en we krijgen gewoon een kans om onze kracht uit te testen. Wanneer datgene waarmee we ons kunnen en willen afstemmen zich voordoet, zal het met gratie en gemak in ons leven stromen en zullen we weten dat het goed is, omdat het ons op dat moment vrede en vreugde zal brengen, totdat het tijd is voor een nieuw niveau van transformatie.

Je trekt aan naargelang hoe je jezelf waardeert. ‘Je ben krachtig‘ vanaf de eerste tot de laatste les, je ‘erkent je Wonderen’.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
vul je naam in