leeuwenpoort

In deze tijd wordt er veel gezegd en geschreven over de grote verandering van onze aarde en mee te groeien naar hogere lichtfrequenties en dimensies. Een frequentieverandering ontstaat niet zomaar als vanzelf. Door de huidige stand van onze aarde ten opzichte van andere sterren, planeten en zonnen in ons oneindige universum, heb je momenteel wel de gelegenheid om op een relatief gemakkelijke manier je bewustzijn te vergroten en daarmee je frequentie te verhogen. Lift mee met de energie! Dit betekent niet dat je via de energiepoorten zoals de Leeuwenpoort ‘zomaar even gemakkelijk’ naar hogere dimensies kunt reizen. Dat gaat namelijk via een verandering van je bewustzijn, daar moet je dus wel iets voor doen. Zo kan je frequentie verhogen, tot zover als voor jou veilig en mogelijk is.

Hoe je de energie van een energiepoort kunt gebruiken? Meeliften! Precies zoals je op de golven van de zee kunt surfen.

Lichtfrequenties

De energie in het universum is een aaneenschakeling van lichtpoorten. Deze lichtpoorten zijn gemaakt van lichtfrequenties en kunnen je naar een nieuwe dimensionale laag brengen. Om naar een hogere dimensie te reizen, maak je gebruik van een ‘poort’ die bestaat uit een veld van lichtenergie. Door afstemming kan de ene lichtfrequentie de andere omzetten in een nieuwe frequentie en zo kan je verder groeien in hogere of lagere frequenties (net als een sluis waarbij het waterpeil aangepast wordt). Iedere dimensie heeft een lichtpoort waar je doorheen kan reizen. Dat doe je via je eigen bewustzijn, afgestemd op de energie van je hart.

Omdat iedere dimensie zijn eigen trillingsgetal heeft, kun je niet zomaar van de ene naar de andere dimensie springen zonder eerst je eigen trillingsgetal aan te passen aan de omgeving. Je trillingsgetal aanpassen is de transformatie die je aangaat via bewustwording.

Zodra er, zoals nu, een energiepoort openstaat is er een mogelijkheid om je eigen frequentie ‘relatief gemakkelijk’ aan te passen aan de volgende frequentielaag en ‘mee te liften’.

Nieuwetijdskind Magazine Instagram
Nieuwetijdskind Magazine Instagram
Nieuwetijdskind Magazine Instagram

Het kost normaal gezien veel tijd en bewustwording om je frequentie te verhogen. Het trillingsgetal van je energiehuishouding vormt zich redelijk makkelijk om, maar er ontstaan ook veranderingen in je lichaam. Die veranderingen duren langer omdat je lichaam gematerialiseerde energie is. Vandaar dat je niet zomaar van frequentie verandert en in een andere dimensie kunt leven. Dat gaat stap voor stap. Dit laat gelijk ook zien waarom de ene persoon met bepaalde energiefrequentie wel bij je past en ‘goed voelt’ en de andere niet. En ook: waarom je het leven dat in de andere dimensies is, letterlijk niet zomaar kunt zien. De frequentie is te hoog of te laag voor ons bereik van wat we met onze ogen kunnen waarnemen.

De Leeuwenpoort en nieuwe maan

De Leeuwenpoort op 8 augustus, die ook nog eens samenvalt met nieuwe maan, geeft je een mogelijkheid om mee te liften en af te stemmen op een voor jou voor nu zo hoog haalbaar mogelijke frequentie. Het hangt af van het voorwerk dat je afgelopen jaren al hebt gedaan in hoeverre je de hink-stap-sprong kunt en durft te maken. De Leeuwenpoort helpt je in ieder geval met zevenmijlslaarzen heel wat stappen verder te komen dan waar je nu staat.

Deze lichtpoort geeft jou o.a. de mogelijkheid anders te kunnen gaan kijken naar je relaties (dus eigenlijk naar jezelf, omdat je relaties niets anders zijn dan een weerspiegeling van jou).

Momenteel ontvang ik vaak de vraag hoe nu met onze geliefden om te gaan die ‘niet mee willen leren en groeien’ of ‘anders in het leven staan’ en jou veroordelen. Het is een terugkerend en veel voorkomend thema van alle tijden.

Ik zal het je in een metafoor uitleggen:
Stel, iemand vanuit jouw directe omgeving houdt van dammen. Die persoon praat er altijd over, zegt haar rust daarin te vinden en door die rust de dagelijkse beslommeringen en ratrace van het leven aan te kunnen.

Maar stel je nou eens voor dat die persoon van jou eist dat je wekelijks meegaat om te dammen. Dat jij wedstrijden moet gaan doen omdat die persoon dat zo leuk en interessant vindt. Wat zou je dan doen? Afstand creëren toch? Want jij houdt niet van dammen. En je wordt er ook een beetje geïrriteerd van dat die persoon dat van jou verwacht.

Voel je wat ik probeer te zeggen?

Jouw interesse of levensdoel is niet dezelfde als die van jouw geliefden. En andersom. Neem het niet persoonlijk! Je kan niemand er zomaar van overtuigen wat volgens jou goed, fijn of de waarheid is, hoe iemand moet leven of wat iemand moet leren.
Hoe goed en liefdevol je het ook bedoelt.
Iedereen leert de levenslessen op zijn of haar eigen manier en op zijn of haar eigen moment.

Het enige wat je kunt doen en wat werkelijk belangrijk is, is bij jezelf blijven en je eigen interesses en waarheid volgen. Omdat alleen dáár jouw kracht te vinden is.

Het kan zo zijn dat je dan een voorbeeld wordt waardoor anderen interesse krijgen in datgene wat jij doet en hoe jij leeft. Dan is pas het moment aangebroken voor die persoon om er iets mee te doen. Eerder niet. Zodra je het afdwingt, gaat het tegen je werken en komt het als een wig tussen jullie in te staan. Het zal jullie letterlijk uit elkaar drijven….

Iedereen een vrije keuze geven laat wijsheid en liefde zien. Daar ligt de kracht van bewustwording vanuit je hart en de beloofde frequentieverhoging. Dat is de energiepoort naar een ander level.

Zeg de komende week vijf minuten per dag deze affirmatie:

‘Iedereen mag vanuit haar eigen proces, in haar eigen tempo het leven ontdekken, ik ook.
Iedereen is vrij om te denken wat hij wil (en hoe) en belangrijk vindt, ik ook.
Iedereen is vrij om haar eigen keuzes te maken, ik ook’.

Adem telkens tussendoor heel rustig in en uit.

Iemand anders de vrijheid geven zichzelf te zijn is jezelf de vrijheid geven jezelf te zijn. Deze energiepoort van nu, de Leeuwenpoort, helpt je aan diepe inzichten vanuit je hart en daarmee je frequentie te verhogen.

Doe de geleide Meditatie voor de Leeuwenpoort:

Engelenboodschap
Engelenboodschap
Engelenboodschap

2 REACTIES

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in