Home Spiritualiteit Wat betekent elke dominante aurakleur?

Wat betekent elke dominante aurakleur?

paranormaal begaafd

Alles wat zuurstof nodig heeft, heeft een aura. Ieder wezen genereert een groot magnetisch veld om zich heen. Dat veld kun je opmerken, aanvoelen en zelfs zien. Het veld omringt ons hele fysieke lichaam. Iedereen merkt het als iets niet goed voor ons voelt, als we vol zitten met woede of als we echt vanuit ons hart leven en diep invoelen. Je hoeft geen paragnost te zijn om een aura te voelen en/of te lezen. In dit artikel vind je een gebruiksaanwijzing

Een persoon die heel vlak langs je loopt, kan onbedoeld wat van je energie ´stelen´. Als iemand plotseling je arm pakt, dan onderbreken ze de energie die om je lichaam stroomt. Dat kan ook gebeuren als je bijvoorbeeld met iemand staat te praten en het gevoel hebt dat ze te dichtbij staan. Waarschijnlijk denk je “Ze staan in mijn ruimte”, en doe je een stapje achteruit. Zelfs zo’n kleine inbreuk op je aura, ‘ruimte’ of ‘bubbel’ kan de stroom van je persoonlijke energie onderbreken. Soms voelt dat alsof je ineens onder het slijm zit.

Je aura straalt meestal tot 1 meter van je fysieke lichaam. Heb je iets traumatisch meegemaakt, zoals een ongewenste seksuele ervaring, dan komt een aura al snel tot 15 meter om je heen! Dus ook al houdt je netjes afstand, dan nog zit je in de bioscoop of in het theater in hun energie!

Bij aura’s denken we vooral aan mensen. Soms gebruiken we het zelfs om iemand te beschrijven: “Hij heeft een aura om zich heen van…” of “Ze straalt gewoon iets uit”. Maar eigenlijk creëert ieder levend wezen zo’n veld van energie. De aura van een persoon kan ons inzicht geven in de spirituele, emotionele en fysieke aspecten van die persoon.

Het leven zit vol kleur. En zoals alles op je pad, heeft ook kleur een betekenis. Het zijn berichten van je hogere zelf, van God, van je dromen, hoe je het ook wilt noemen. Maar je hoeft geen Metafysicus te zijn om te snappen welke kleuren belangrijk zijn in je leven. Die betekenis ervaar je ook in je dagelijkse leven.

Voor de meeste mensen is de kleur wit verbonden met God, roze met liefde en paars met adel of spiritualiteit. Hieronder vind je een korte lijst van de kleuren die het vaakst voorkomen en wat ze betekenen als ze dominant in je aura aanwezig zijn.

Uitleg over de kleuren van een aura

Aurakleur Rood

Zo lees je aura’s – Wat betekent elke kleurWat zijn rode aura’s en wat betekent het als er veel rood in je aura zit? De aurakleur om ieder persoon is een weerspiegeling van hun persoonlijkheid. Het verwijst ook naar hun toekomstige lot.

Mensen met een rode aura zijn enthousiaste en energieke personen. Ze staan altijd op de uitkijk voor nieuwe avonturen. Ze experimenteren graag met eten, met reisbestemmingen en met seksuele partners. De mantra van de rode aurakleur is “Ik wil alles in ieder geval proberen”. Door hun avontuurlijke houding tegenover het leven komen ze vaak in de problemen.

Mensen met een rode aura zijn snel op hun teentjes getrapt en kunnen van de kleinste mug een olifant maken. Maar ze zijn gelukkig ook heel vrijgevig met hun tijd en energie als ze iemand kunnen helpen.

Ze zijn vaak fysiek en mentaal erg sterk. Ze geven niet snel toe aan een fysieke of mentale aandoening. Met hun enorme levenskracht en fitheid, zijn ze vaak ontzettend goed in sport. Iemand met een voornamelijk rode aura kan zich snel gaan vervelen. Hij of zij moet kunnen wisselen tussen verschillende hobby’s, projecten en relaties. Daarom laten ze veel dingen onafgemaakt achter. Maar als ze voor een project kiezen en het ze lukt om daar bij te blijven, dan wordt dat ongetwijfeld een groot succes. Op die manier kunnen ze enorm rijk worden.

Iemand met een rode aura is direct, eerlijk en verbergt niets. Ze zijn niet bang om hun mening te laten horen. Ze hebben dan ook meestal geen verborgen agenda of achterliggend motief. Je krijgt precies wat je ziet bij de altijd open en eerlijke rode aura.

De állerbeste zijn, dat is het belangrijkste voor deze persoon. Hun competitieve aard en drang om te slagen, kan ze tot een enorm succesvol leven leiden. Maar het zijn daarom ook niet hele goede teamspelers en ze luisteren niet snel naar anderen. Ze werken veel liever voor zichzelf of in een functie waarin ze macht hebben over anderen.

Aurakleur Geel

Zo lees je aura’s – Wat betekent elke kleurMensen met een gele aura zijn analytisch, logisch en hartstikke intelligent. Het zijn echt sterren in beroepen waarbij ze veel moeten bijleren, of juist andere mensen iets moeten leren. Ze zijn dan ook uitstekende uitvinders en wetenschappers. Ze hebben nog wel eens de neiging om te hard te werken en lopen het risico een workaholic te worden. Hun werk gaat dan boven hun privéleven.

Heb je een gele aura, dan ben je hartstikke blij in je uppie en heb je (bijna) nooit last van eenzaamheid. Je loopt wel meer kans op problemen met je mentale gezondheid. In een stressvolle situatie trek je je snel terug en voel je je depressief.

Iemand met een gele aura is uitstekend in communiceren. Ze kunnen net zo goed één-op-één spreken of voor een groot publiek. Ze weten heel goed hoe ze hun ideeën en boodschappen kunnen overbrengen en hoe ze anderen inspireren.

Ze zijn ook ontzettend goed in observeren. Ze hebben geen moeite om anderen te lezen. Ze hebben een extreem goede waarneming. Ze ergeren zich al snel aan een dom persoon en kiezen hun vrienden daarom heel zorgvuldig. En al hun vrienden zullen moeten tippen aan de denkkracht en het intellect van de gele aura.

Een persoon met een gele aura gelooft vaak meer in zijn hoofd dan in zijn hart, vooral als het aankomt op het maken van moeilijke keuzes. Het zijn onorthodoxe en onconventionele denkers, die graag experimenteren met nieuwe ideeën en originele concepten. Voor anderen kan het lijken alsof iemand met een gele aura er wat vreemde hobby’s op nahoudt. Ze worden aangetrokken tot alles wat wordt gezien als vooruitstrevend, intellectueel of ongewoon.

De grootste zwakte van iemand met een voornamelijk gele aura is dat ze erg kritisch zijn, naar zichzelf en naar anderen.

Aurakleur Roze

Zo lees je aura’s – Wat betekent elke kleurIemand met een roze aura is van nature liefdevol en vrijgevig. Ze houden er ook van om liefde te ontvangen. Ze grijpen elke kans aan om tijd met vrienden en familie door te brengen. Mensen met een roze aura organiseren vaak familie-uitjes en zijn ontzettend gul met hun tijd. Ze vinden gezondheid heel belangrijk en zorgen voor zichzelf met een goed dieet, voeding en beweging.

Heb je een roze aura, dan ben je ontzettend romantisch. Zodra je je zielsverwant hebt gevonden, blijf je je leven lang loyaal en liefdevol.

Iemand met een roze aura is een natuurlijke heler, hoogsensitief voor de behoeftes van anderen en heeft sterke paranormale gaven. Ze zijn ook hartstikke creatief en hebben een krachtige verbeelding. Door deze eigenschappen is iemand met een roze aura erg goed in het schrijven van boeken, poëzie of liedjes.

Een persoon met een roze aura heeft een hekel aan onrechtvaardigheid, armoede en conflicten. Ze zijn altijd bezig de wereld te verbeteren en zijn bereidt om dingen op te offeren om dat doel te bereiken.

Iemand met een roze aura heeft een sterke wil en is erg gedisciplineerd. Ze hebben ook hoge verwachtingen van anderen. Ze hebben sterke normen en waarden, waar ze bijna nooit van zullen afwijken. Hun eerlijkheid en liefdevolle aard maakt ze gewilde werknemers, maar door hun gevoel voor rechtvaardigheid zijn het ook hele goede werkgevers.

Aurakleur: Groen

Zo lees je aura’s – Wat betekent elke kleurHeb je een groene aura, dan ben je hartstikke creatief en werk je graag hard. Je gaat voor perfectie in alles wat je doet. Je bent heel vastberaden en realistisch ingesteld. Voor jou geen romantische dromen of onrealistische ideeën die je wereld inkleuren.

De creativiteit van iemand met een groene aura neemt meestal praktische vormen aan: tuinieren, koken of je huis inrichten. Ze hebben een goed oog voor detail en schoonheid, dus ze letten goed op hun uiterlijk en kleding, hun huis en hun omgeving. Alles moet er praktisch en mooi uitzien.

Deze mensen zijn vaak erg populair en worden gerespecteerd en bewonderd. Het zijn zeer succesvolle zakenmensen en weten goed hoe ze aan geld en welvaart komen. Ze zijn dol op veiligheid, stabiliteit en balans in hun leven. Ze denken hun plannen goed uit en maken daarom bijna nooit een impulsieve fout.

Ben je een goede vriend van iemand met een groene aura, dan behandelt hij of zij je gul en loyaal. Je krijgt veel praktisch advies. Ze hebben geen respect voor domme mensen en zijn dus erg selectief met hun vriendschappen. Ze letten graag op hun gezondheid en eten ook het liefst gezond. Maar het moet ook lekker zijn. Ze zijn altijd afgestemd op de natuur en houden ervan om in het wild rond te lopen.

Oranje

Zo lees je aura’s – Wat betekent elke kleurMensen met een oranje aura zijn vrijgevige en sociale zielen. Ze zijn het liefst omringd door mensen en genieten ervan om midden in de aandacht te staan. Maar ze zijn net zo graag een klein deel van het grotere geheel. Ze willen het liefst anderen blij maken en zijn dan ook heel goed in cadeautjes geven. Ze zijn erg bedachtzaam en gul.

Iemand met een oranje aura is erg goedaardig, vriendelijk en eerlijk. Ze luisteren goed naar de emoties van anderen en voelen hun pijn of blijdschap. Ze kunnen erg charmant zijn, voor een deel omdat ze zo gevoelig zijn naar anderen. Ze kunnen iedereen op hun gemak laten voelen.

Aan de andere kant kan zo’n persoon heel driftig zijn en snel boos worden. Gelukkig kunnen ze iemand net zo snel weer vergeven, als ze een oprecht excuus krijgen. Ze maken geen verwijten en koesteren geen wrok.

Ze weten perfect welke indruk ze maken op iemand en weten ook hoe ze daar gebruik van kunnen maken. Ze hebben vaak een succesvol en gelukkig leven. Helaas zijn deze mensen ook vaak ongeduldig en duiken ze hals over kop in projecten, relaties of ervaringen. Dat gaat daarom lang niet altijd goed. Ze voelen de drang om meteen te handelen en denken later pas na over wat er kan gebeuren.

Aurakleur: Paars

Zo lees je aura’s – Wat betekent elke kleurMensen met een paarse aura zijn erg paranormaal, afgestemd op de emoties en stemmingen van anderen, en hoogsensitief. Ze worden gezien als mysterieus en geheimzinnig.

Iemand met een paarse aura is filosofisch, stelt veel vragen en leeft intuïtief. Ze houden ervan om te leren. Het liefst blijven ze hun leven lang nieuwe onderwerpen verkennen en ze komen ook telkens wel weer iets interessants tegen. Dit maakt ze ontzettend interessante en geleerde mensen.

aurasprayEen persoon met een paarse aura heeft een kleine groep vrienden, maar dat zijn dan wel ontzettend hechte vrienden. Hij of zij behandelt ze met veel respect, bewondering en liefde. Ze hebben vaak weinig succes in de liefde, maar als ze eenmaal hun zielsverwant hebben gevonden, dan zijn ze voor de rest van hun leven loyaal en verliefd.
Ze maken makkelijk contact met dieren en de natuur. Ze zijn afgestemd op dieren en kunnen hun emoties en gevoelens aanvoelen. Daarom zorgen ze vaak voor zwerfdieren: hun liefdevolle en verzorgende aard maakt het haast onmogelijk voor ze om dat niet te doen.

Aurakleur Blauw

Een voornamelijk blauwe aura kan een heleboel betekenen. Het komt bijna niet voor dat iemands aura helemaal blauw is. Maar het gebeurt wel eens, als iemand een ontzettend krachtige persoonlijkheid heeft.

Zo lees je aura’s – Wat betekent elke kleur

Deze mensen kunnen communiceren als geen ander. Welbespraakt en vol charisma vertellen ze over hun gedachtes, ideeën, overtuigingen en concepten. Ze zijn geweldige schrijvers, dichters en politici.

Ze zijn ook erg intelligent en intuïtief. Hun hoofd en hun hart zijn in perfecte balans als het aankomt op moeilijke beslissingen. Ze zijn goed in organiseren en kunnen moeiteloos anderen inspireren en motiveren.

Mensen met een voornamelijk blauwe aura houden erg van vrede. Ze kunnen elke hectische of boze situatie weer soepeltjes kalmeren. In hun vriendschappen en relaties vinden ze eerlijkheid, directe communicatie en helderheid het belangrijkst. De zwakte van deze mensen is dat ze vaak te veel hooi op hun vork nemen, workaholics worden en hun privéleven niet genoeg aandacht geven.

Aurakleur: Goud

Mensen met een gouden aura houden van alles wat mooi is. Ze hebben een hele artistieke flair. Ze waarderen vooral verfijnde dingen en versieren zichzelf en hun huis graag met de allermooiste spulletjes. Ze zijn dol op mensen vermaken en houden van groot gezelschap. Ze zijn niet bang om alle aandacht te krijgen – sterker nog, ze zijn het liefst de stralende edelsteen op een prachtige kroon.Zo lees je aura’s – Wat betekent elke kleur_ (7)

Iemand met goud als aurakleur is ontzettend aantrekkelijk. En ze trekken maar al te graag de aandacht, affectie en bewondering van zoveel mogelijk mensen. Zo’n persoon heeft dan ook echt heel veel vrienden. Maar al die aandacht, affectie en tijd némen ze niet alleen: ze geven anderen maar al te graag hun eigen tijd, energie en liefde.

De charme en charisma die je terugziet in hun persoonlijkheid maakt ze alleen maar aantrekkelijker. Het zijn goede luisteraars en zorgen dat iedereen zich op zijn gemak voelt, zich belangrijk voelt en het idee heeft dat ze interessant zijn. Iemand met een gouden aura kan absoluut niet tegen kritiek. Ze zijn als de dood dat iemand hun imperfecties ontdekt. Hun grootste zwakte is dat ze nog wel eens té extravagant doen: ze willen indruk maken en geven daarom graag de duurste cadeaus en de grootste feestjes. Ook als dat niet in hun budget past.

Dit zijn heel trotse mensen, volledig onafhankelijk en totaal niet bereid om anderen om hulp te vragen.

Aurakleur: Wit/zilver

Zo lees je aura’s – Wat betekent elke kleurMensen met een zilveren aura zijn uitzonderlijk begaafd. Ze zullen hun leven lang moeten leren hoe ze die gaven moeten gebruiken. Ze zijn sensitief, intuïtief, paranormaal begaafd en ontzettend praktisch. Ze kunnen hun spirituele begrip dus heel praktisch toepassen. Daarom maken ze makkelijk contact met anderen. Je komt ze vaak tegen als leraar, mentor of counselor.

Iemand met een zilveren aura is ongelofelijk veelzijdig. Ze weten zich altijd aan te passen en van elke situatie het beste te maken. Dankzij hun intellect weten ze snel welke keuze de juiste is en daar gaan ze dan ook voor.

Mensen met een zilveren aura worden vaak aantrekkelijk gevonden. Ze trekken veel bewonderaars aan. Maar ze zijn ook erg kritisch en laten daarom niet veel vrienden toe. Met hun partners zijn ze net zo zorgvuldig en voorzichtig.

Dit zijn mensen met een knap uiterlijk, een fijne persoonlijkheid en veel talent. Het is haast onmogelijk om niet jaloers te zijn op hoeveel mazzel ze hebben. Het hele leven lijkt mee te zitten voor Zilveren mensen.

Aurakleur: Bruin

Zo lees je aura’s – Wat betekent elke kleurLichtbruin in een aura wijst op verwarring of ontmoediging. Een gebrek aan vertrouwen in jezelf, je situatie of in het onderwerp dat je bespreekt. Donkerbruin wijst op egoïsme, iemand die op zoek gaat naar fouten en de neiging heeft om mensen te bedriegen.

Aurakleur: Zwart

Deze aurakleur wijst op haat, negativiteit, ernstige ziekte of depressie. Het leven van deze persoon stroomt over van ellende. Deze kleur is altijd een slecht teken.

GEEN REACTIES

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Wij gebruiken cookies om u de beste online ervaring te bieden. Door akkoord te gaan, accepteert u het gebruik van cookies in overeenstemming met ons cookiebeleid.

Privacy Settings saved!
Privacy-instellingen

We gebruiken verschillende cookies op onze website, om u een optimale ervaring te bieden.


Deze website maakt gebruik van de software Wordpress. Wordpress plaatst cookies die noodzakelijk zijn om de website te laten functioneren. Deze cookies kunnen daarom niet uitgeschakeld worden.
  • wordpres_gdpr_allow_service
  • wordpress-gdpr-cookies-allowed
  • wordpress_gdpr_cookies_declined

Liever niet
Accepteren