Skin Food Light van Weleda

We letten meestal goed op wat we in onze mond stoppen, maar hoe zit dat eigenlijk met wat we op onze huid smeren? Ons grootste orgaan, dat onze binnenkant bedekt en beschermt, heeft zelf ook bescherming en voeding nodig.

Crème die je kunt eten? Natuurlijk is crème daar niet voor bedoeld, maar als je weet dat je deze zou kúnnen eten, weet je ook dat je je huid er een plezier mee doe en hem er in elk geval niet mee schaadt.

Je huid als uitlaatklep

Want denk maar eens aan waar hij allemaal aan wordt blootgesteld. Alle mogelijke soorten weer; de genadeloos hete zon in de zomer, de gure oostenwind die de kop op kan steken, vrieskou in het winterseizoen… En niet alleen buiten, ook binnen is het klimaat niet altijd aangenaam voor de huid. Wat dacht je bijvoorbeeld van de droge lucht van de cv en het effect dat de airco heeft? En dan hebben we het nog niet eens over die dagen waarop je veel te veel koffie en te weinig water drinkt, die enorme reep chocola niet kan weerstaan en gewoon in een keer naar binnen werkt of je hormonen weer eens flink opspelen, met als uitlaatklep: je huid.

Net als je gezichtshuid, krijg ook je handen veel te verduren. Zeker als je ze constant moet desinfecteren, omdat dit noodzakelijk is voor je werk of, zoals nu, in verband met de coronamaatregelen.

Nieuwetijdskind Magazine Instagram
Nieuwetijdskind Magazine Instagram
Nieuwetijdskind Magazine Instagram

Echte voeding voor je huid

Het gevoel van honger in je maag is niet zo makkelijk te negeren. Maar als je huid ‘honger’ heeft en toe is aan wat extra verzorging, dan heb je dat meestal niet meteen in de gaten. Met als gevolg dat je huid niet op tijd voldoende gevoed wordt en uiteindelijk droog of zelfs schraal en onaangenaam aanvoelt.

Gelukkig hoeft dat niet zo te blijven en zijn er echt goede producten waarmee je huid de broodnodige verzorging kunt geven. Eén daarvan vind je in het assortiment van het merk Weleda: Skin Food Light, de ’lichte’ versie van de Skin Food lijn die alleen maar uit krachtpatsers bestaat.

De naam zegt het al… Skin food.
De Light variant is een heerlijk rijke crème die je huid op een weldadige manier voedt en tegelijk licht aanvoelt. Hij trekt snel in en geeft je huid direct een boost. En hij is niet alleen heerlijk voor je gezichtshuid, ook je handen leven ervan op. Bovendien kun je je hele lijf er een oppepper mee geven! En dat allemaal in één enkele tube. Ideaal voor als je onderweg bent en je tas niet vol wilt proppen met verschillende smeersels.

De natuur als krachtpatser

Skin Food van Weleda is natuurlijk bedoeld voor je huid en niet voor je buik, maar gezonder kun je het nauwelijks vinden. Net als de andere, heerlijke producten van het merk dat 100 jaar bestaat, zit ook deze crème bomvol pure natuurlijke ingrediënten, zoals biologische oliën, kamille, calendula en het driekleurig viooltje. Skin Food is net zo natuurlijk als jij. Je kunt het zelfs op je lippen smeren.

Weleda bestaat sinds 1921. De kracht van de natuur is altijd de grote drijfveer voor dit bedrijf geweest. Al een eeuw lang maakt Weleda de heerlijkste producten voor je lichaam. Puur natuur, biologisch wanneer dat mogelijk is en met oog voor het milieu.

Heb je een echte krachtpatser nodig? Zoek niet langer! Weleda Skin Food is alles wat je nodig hebt.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in