Home Spiritualiteit Wat is een Menselijke Engel?

Wat is een Menselijke Engel?

De term Menselijke Engel is in de literatuur reeds duizenden jaren gebruikt. De Groep spreekt pas sedert 1999 over de ontwikkeling van Menselijke Engelen. In een live channeling in Veldhoven presenteerden ze de “7 geschenken van het derde millennium”. In deze boodschap is het vijfde geschenk dat we niet langer de enige Planeet van Vrije Keuze zijn. De tweede Planeet van Vrije Keuze is ontstaan en bestaat in haar eigen evolutionaire tijdkader.
De Groep zegt dat het als Engelen in de Hemel hun hoogste doel is om de grootsheid van mensen te reflecteren. En dat wij als Mensen ons nu beginnen te ontwikkelen naar een hogere vibratiestaat. De volgende halte in onze evolutionaire reis zal sommigen van ons ertoe brengen Menselijke Engelen te worden.

Een Menselijke Engel is iemand die de taak op zich neemt om door spirit op precies de juiste samenloop van tijd en ruimte een positieve bijdrage te leveren aan het leven van een ander.

De Groep wijst ons er haastig op dat het heel moeilijk kan zijn om een Menselijke Engel te zijn. Je krijgt namelijk zelden de oogst te zien van de zaden die je hebt gezaaid. Een Menselijk Engel zijn betekent ook dat je klaar moet zijn om mensen in hun kracht te zetten zonder de verantwoording of de kracht van die persoon weg te nemen. Elke Engel zal je vertellen dat dit geen gemakkelijke taak is. Maar het op je nemen van de taak om in situaties geplaatst te worden waar een vriendelijk woord, een glimlach of een geschenk iemand kan helpen de loop van zijn leven voor altijd te veranderen, dat is het werk van een Menselijke Engel.

De Groep stelt ook dat dit slechts een tijdelijke functie is, aangezien degenen die kiezen voor de rol van Menselijke Engel in feite in opleiding zijn voor de rol van Engel voor de Tweede Planeet van Vrije Keuze.

Lees meer over de menselijke engel:

Nieuwetijdskind Magazine Instagram
Nieuwetijdskind Magazine Instagram
Nieuwetijdskind Magazine Instagram
Engelenboodschap
Engelenboodschap
Engelenboodschap