Intuïtie

door Gregg Prescott

Wat moet je doen voor je gaat mediteren? Net zo belangrijk als mediteren is wat je doet vóór je gaat mediteren. Je wilt ontspannen en spiritueel beschermd zijn op alle momenten, want als je mediteert ben je spiritueel gezien kwetsbaar voor etherische aanvallen. Het eerste dat je wilt doen is om te ontspannen door diep door je neus in te ademen, het kort in je solar plexus (zonnevlecht chakra) vast te houden, dan langzaam aan uit te ademen door je mond.  Terwijl je dit doet, kun je ook beginnen met een ontspannende oefening.  Leg je kin op je borst, en breng dan langzaam je hoofd helemaal naar achteren.  Vervolgens breng je je hoofd weer in de rechtopstaande positie en beweeg heel langzaam je hoofd van de ene kant naar de andere kant.  Breng je hoofd weer terug in de rechtopstaande positie. Leg je kin op je borst en begin nu langzaam je hoofd te draaien, met de klok mee, en herhaal dit hele proces een keer.  Herhaal de hele procedure meerdere keren, terwijl je diep blijft ademen.

Nu ben je bijna zover om met je meditatie te beginnen.  Sluit nu je ogen en vraag je spirituele gidsen en beschermengelen om bescherming, terwijl je mediteert.  Ze staan te trappelen om je te helpen op elk moment en ze zijn meer dan blij om je te ondersteunen. Visualiseer een prachtig wit licht dat straalt van het centrum van je lichaam en dat zich langzaam uitbreid, zodat het je helemaal bedekt, van je hoofd tot je tenen. Probeer om dit licht te voelen, wanneer het al je ledematen binnenstroomt.  Dit is jouw Goddelijke vonk die je zal helpen om je te beschermen.  Je kan dit licht net zo ver uitbreiden als je wilt.  Ik breid het regelmatig uit om mijn kamer te bedekken, dan mijn huis, mijn stad, de provincie, het land, de planeet, het melkwegstelsel en het universum.bol-boom

Nieuwetijdskind Magazine Instagram
Nieuwetijdskind Magazine Instagram
Nieuwetijdskind Magazine Instagram

Het volgende dat ik doe is iets dat ik leende van een dierbare vriendin, Miriam.  Ik visualiseer dat ik de planeet omarm, en zend complete onvoorwaardelijke liefde naar de wereld.  Nu ben je klaar om met mediteren te beginnen.  Als je aan het leren bent over meditatie, probeer dan zoveel mogelijk technieken uit als mogelijk, zoals de meditatie met open ogen, de spiegelmeditatie, vipassana, enzovoort.  Uiteindelijk zul je je eigen stijl en techniek ontwikkelen, wat helemaal goed is.

Engelenboodschap
Engelenboodschap
Engelenboodschap

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in