DELEN
coral-cove-park-florida


door Selacia www.selacia.com

 

coral-cove-park-florida

Dit zijn tijden waarin wat verborgen is volop in het licht komt. Dit gebeurt uiterlijk, met de enorme herziening van de maatschappij en nieuwe inzichten over corruptie, ongelijkheid en onuitspreekbare gemeenheid die uit angst blijft verder duren.

Belangrijker nog, wat verborgen is komt aan het licht in mensen als ze ontwaken uit een lange sluimering van vergetelheid.
In dat proces komen mensen van allerlei aard overal ter wereld tot inzicht over wie ze echt zijn en hoe hun conditionering hen tegenhield om hun licht volledig te gaan schijnen.

Zien wat verborgen was

Wanneer je dit ziet, en je eigen inzichten krijgt die voordien verborgen waren, denk er dan aan dat dit een normaal evolutieproces is. De dingen waar je je nu van bewust wordt zijn nu niet slechter dan vroeger. Mensen zijn niet gemener dan vroeger. Duizenden jaren lang heeft de mens geleefd vanuit een angst-gebaseerde mentaliteit. Zonder angst zou er geen oorlog en gemeenheid zijn.

Slechts in de meest recente cyclus is de maatschappij beginnen te ontwaken uit zijn disfunctie, en tot het potentieel van een radicaal andere bestaanswijze en de dringende nood tot verandering.

Belangrijkste oorzaken van Ongelukkig zijn

twin-flame-candleOp persoonlijk niveau kan je soms voelen dat dit wel je moeilijkste leven moet zijn. Tenslotte word je opgeroepen om de belangrijkste wortels van je ongelukkig zijn aan te pakken.

Wanneer je een element van deze wortels aanpakt, komen er andere ook in het zicht. Je kan je afvragen waarom je die voordien niet zag, of hoe je nog een thema meer moet aanpakken.

Je bent een Goddelijke Veranderingsmaker


Het deel van jou dat die vragen stelt is je geconditioneerde zelf, onbewust van hoe uitgestrekt en prachtig je echt bent. In werkelijkheid ben je een goddelijke veranderingsmaker, in dit leven geboren om volledig in je bekrachtigde en echte zelf te gaan staan.

Je doet dat wanneer je zonder angst kijkt naar de voornaamste wortels van je ongelukkig zijn, en die wortels healt.
In het proces besef je steeds meer dat je in je kern pure vreugde bent. Je herinnert je dat je goddelijk bent. Natuurlijk besef je dat elk wezen dat je ontmoet, daardoor ook een goddelijke sprankel draagt.

Impact van Planetaire Opstellingthe earth had music for those who listen shakespeare

De komende jaren zal je, door de opstelling van de planeten in configuraties die revolutionaire veranderingen katalyseren, een versnelling opmerken van ontwaken overal op aarde.
Iedereen die je ontmoet zal geraakt worden hierdoor. Waarschijnlijk zal jij soms voelen alsof iemand achter jou staat, die je vooruit duwt in het onbekende, en uit je comfortzone.

Deze duwende energie komt niet van buitenaf, het is je eigen innerlijke wijsheid die je dingen onthult, die je moet zien, voelen en doen.
Dit kan inhouden dat je dieper gaat kijken naar een thema dat je dacht dat je al aangepakt had vroeger. Het kan ook de behoefte zijn om actie te ondernemen op wat je weet over iets, moedig zijn en dingen doen die je niet dacht te kunnen.

Tips voor het Creëren buiten je Comfortzone

Hier volgen enkele suggesties voor het creëren op een splinternieuwe manier, om je comfortzone achter te laten en je innerlijke sterkte te vinden.glimlach

Vrede vinden

Om vrede te vinden wanneer de dingen rond je in chaos zijn, helpt het om je bewustzijn boven de chaos op te tillen. Je doet dit met je geest.
Je hoeft geen toegangsticket te hebben, geen paswoord of iemands toestemming.
Al wat nodig is is die plaats binnenin in te kunnen gaan.
Vanuit een vredevollere staat van geest, is het makkelijker om het onbekende tegemoet te treden en moedig nieuwe territoria binnen te gaan.

In je Hart gaan

vrijOp dagen dat je je niet thuis voelt in de wereld en mensen je niet lijken te begrijpen of gemeen zijn, focus dan op hoe onderling verbonden je allemaal bent. Wat je ziet is geen toevallige gebeurtenis, maar een deel van de menselijke ervaring. Je ziet de dingen dieper dan voordien en dieper ook. Je leert om niet meer reactief te zijn en neutraal te observeren wat er is. In de toekomst zal je een andere ervaring hebben, wanneer jij en anderen het bewustzijn van de mensheid getransformeerd hebben tot de vibratie van liefde.
Nu is je taak om steeds weer terug te gaan naar je hart en de liefde die je van anderen wenst te zien.
Nodig spirit uit om je te verbinden met mededogen in interactie met anderen.
Vraag om voorbij de sluier te zien van haar die je soms ontmoet, om de liefde te zien.

Omarm het Nieuwe

living love[1]Het is normaal om weerstand te voelen om iets nieuws te leren of om iemand nieuw te leren kennen. Ironisch genoeg exploreren mensen graag nieuwe dingen, maar houden ze niet van verandering. Om succes te hebben in iets wat je nooit gedaan hebt of in de ontmoeting met iemand, moet je veranderen. Je bent niet bedoeld om je leven te leiden op automatische piloot, ontelbare situaties steeds maar herhalend, ook die die niet zo goed afliepen. Je bent bedraad om voortdurend te evolueren naar een hoger level, om meer te worden van wie je echt bent, bij elke ervaring, bij elke nieuwe relatie. Als je dit weet, erken dan je weerstand als je die voelt, maar oordeel er niet over.
Nodig in de plaats daarvan je innerlijke wijsheid uit om je te helpen in het aanpassen en openen, en je te tonen hoe je veilig in nieuwe territoria duikt.
Vertrouw erop dat spirit altijd naast jou staat.

Selacia

 

Vert. Fran Tielemans

 

 

6 REACTIES

 1. al vanaf kinds af aan is dit wat ik me realiseer…
  en tot op heden ook nog steeds voel.
  wat mij het meeste raak is “de onuitspreekbare gemeenheid”
  gemeenhied die mij enorm raakt maar andere gewon niet eens opmerken. het kan in het dagelijkse leven zijn maar ook op wereldniveau.
  zelfs wanneer je men erop wijst ,trekken ze hun schouders op en lopen weg.
  hoe moeilijk is het dan om bij jezelf te blijven en door te gaan met het uitstralen en doorgeven van liefde???
  ik kan soms gewoon niet meer maar blijf mensen behandelen zoals ik zlef ook behandeld wil worden:respectvol,eerlijk en liefdevol

  • @chris,
   Lieve Chris,
   Je mag jezelf ook helen hoor. Je hoeft niet continu lief te zijn als je wat anders voelt, dan cijfer je jezelf weg. Wat je voelt vraagt om transformatie, negeer het niet, dan leef je toch op de automatische piloot.
   Liefde, Karin

 2. Helemaal mee eens en geeft weer bevestiging.
  Ik luister al langer meer naar men innerlijke stem en durf me te onderscheiden.
  Dat vergt moed en meestal word je dan eigenwijs genoemd als je vooral op je eigen afgaat. Dat komt ook vooral voort uit de angst van die mensen zelf. Omdat zij zichzelf nog niet vrij durven te verbinden of op hunzelf af te gaan. Meer en meer begrijpen, liefde en acceptatie zijn hele belangrijke dingen die we moeten leren.

 3. Heerlijk he dit,sinds de nieuwetijdwisseling heb ik wel het gevoel dat alles rustiger is geworden, veel mensen zijn nog wel chroni sh in het hoofd bezig maar toch voel ik een rustiger atmosfeer en kan ik ook veel rustiger mn werk doen. Ik ‘wacht’ wel nog steeds op mensen die ook lief voor mij zijn in mijn omgeving.

  Michiel

  • @michiel, geduld wordt altijd beloond toch?
   Bij mij op mijn werk heb ik kunnen bewerkstelligen dat mijn afdelingshoofd eindelijk gaat denken aan trainingen voor ons team om meer een team te worden. 😀 Ben zo blij! Net na de nieuwetijdswisseling had ik opeens een andere vibe.. ipv de afwachtvibe kwam ik opeens in de actievibe. Is ook erg leuk kan ik je melden. :)Mijn team wordt nu erg door elkaar geschud, maar alleen ten goede.

 4. ”Je bent bedraad om voortdurend te evolueren naar een hoger level, om meer te worden van wie je echt bent, bij elke ervaring, bij elke nieuwe relatie. Als je dit weet, erken dan je weerstand als je die voelt, maar oordeel er niet over.”

  Dankje wel 🙂

  Ik denk, zie en voel ook dat wij meer zijn dan dat wij denken te zijn..
  Elke situatie, elke ontmoeting is juist een gelegenheid om een stukje meer van jezelf te kunnen en te mogen zien.

  Liefs Anne

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
vul je naam in