Home Spiritualiteit Wat wil de ’tweede golf’ ons vertellen?

Wat wil de ’tweede golf’ ons vertellen?

wat brengt de tweede golf jou

 Is dit wat de tweede golf ons vertelt?

Samen vormen wij de maatschappij

Voel jij je hier veilig? Wil jij hier zijn?

Pas als je een thuis voelt in jezelf

Kan je je veilig voelen in de maatschappij

Door je ziel een thuis te geven in je aardse bedding

Breng jij de rust en geborgenheid van Moeder Aarde

terug in jezelf en de maatschappij

Voel jij je angstig, machteloos of gefrustreerd door de tweede golf die weer grote onzekerheden en chaos brengt in de maatschappij? Of voel je dat je los wilt breken uit de verstrikking? Een verlangen naar vrijheid…

Projecteer je gevoelens niet op de situatie. We denken vaak dat de sfeer in de maatschappij ons zo laat voelen. Toch is het net andersom; de onrustige gevoelens vertellen je dat je ziel om je aandacht vraagt. Zij voelt zich niet thuis en geborgen in je aardse bestaan.

Mijn gevoel zegt dat we nu aangeraakt worden om onze ziel te helen. Zij heeft je koestering en aardse geborgenheid hiervoor nodig, zoals een kind moederliefde en veiligheid zoekt. Ben jij echt fysiek aanwezig en kan jij je ziel ontvangen in je aardse bedding?

Zolang de ziel oude pijnen en onrust draagt, kan de maatschappij ons raken. Of raken wij de maatschappij? Zou de tweede golf ons vertellen dat het tijd is onze ziel te omarmen en te helen hier op aarde?

Corona of zielsheling?

huis en vrij in de maatschappijDe eerste golf van Corona viel samen met de indaling van onze zielen naar ons fysieke aardse bestaan. Dit is een belangrijke stap in je transformatie. De ziel is de poort naar je hogere zelf en biedt de mogelijkheid op aarde te groeien naar het bewustzijn van de bron waaruit je bent uit ontstaan. Je potentieel zal met dit bewustzijn enorm vergroten en oplossingen bieden in je aardse bestaan die nu buiten je bereik liggen. Dit is een intens pad vanwege weerstand in ons lijf. De ziel, onze onvoorwaardelijke liefde, maakt ons zichtbaar in onze grootsheid. Durven we die ‘prachtige ik’ te leven?

Bij sommigen, vooral kinderen, was de ziel al aanwezig in het hart. Zij hebben die verbinding behouden. (Is dit misschien de reden dat veel kinderen ongedeerd bleven?) Bij veel anderen is in het afgelopen half jaar (on)bewust de ziel teruggekomen in het hart. Dit kan veel onrust, verdriet en pijn gegeven hebben. De ziel brengt naast haar licht en liefde, ook pijn en angsten uit het verleden mee. De ‘strijd tegen de ziel’ vond plaats in het bovenlichaam en maakte ons kwetsbaar voor Corona.

Tweede golf veroorzaakt door de onrust in onze ziel?

Nu de ziel aanwezig is in je hart, wordt de last (on)bewust van het verleden fysiek voelbaar. Ik ervaar dat dit veel onrust en verdriet in me losmaakt en het fysieke lichaam angstig reageert op haar aanwezigheid. De diepste pijn van afgescheidenheid, het verlies van onze eenheid, is aan de oppervlakte aan het komen. Het verstrakt je en het heeft ons vertrouwen in de aardse liefde, het aardse bestaan, ontnomen. Je voelt angst om alles te verliezen, alleen te komen staan, onzekerheid en dreiging dat alles opnieuw fout kan gaan.

De maatschappij weerspiegelt dit beeld. Het lijkt fout te gaan. Velen voelen grote onzekerheid over verlies van banen en de dreiging van ziekte en zelfs de dood. Ook lijkt er een toename aan geweld en onveiligheid te zijn.

Tijd voor een liefdevolle ommekeer

Mijn vraag is nu: wat veroorzaakt wat? Ik zie de onrust in de maatschappij als een gevolg van de onrust in onze zielen. Zolang je ziel zich niet thuis voelt op aarde, breng jij onrust in de maatschappij. Angst of ongenoegen over het reilen en zeilen van de maatschappij neemt je aandacht weg van jezelf en voedt de maatschappij op een negatieve manier. Terwijl jouw liefde het tij in jou kan keren. Tijd voor een ommekeer! De oplossing zit in onszelf.

ZielsrelatiesMet de zielsindaling is de frequentie op aarde enorm verhoogd. Onbewust raakt het verhoogde trillingsniveau ons op celniveau. Het is om je heen en in je ziel. Het opent verstopte gevoelens die we liever uit de weg gaan. Ik ervaar dat mijn lijf, en met name mijn hart, nog sterker op slot willen gaan als tegenreactie. Juist bij het bewust openen, mag je met je hart en ziel praten en ze laten voelen dat ze veilig zijn bij jou. Wees aanwezig voor ze in jouw aardse liefde. Het is deze Moeder Aarde-energie waarvan we bang zijn om die te manifesteren, terwijl zij juist de ziel en je lichaam kan laten thuiskomen in haar bedding.

Zielsheling geeft jou vrijheid in de maatschappij

Ik ervaar dat, wanneer mijn ziel zich thuis voelt bij mij, ik in rust en vrijheid kan zijn met wie ik ben. Mijn rust en vertrouwen straal ik uit naar de mensen om mij heen. Dit inspireert, dit doet (ver)wonderen. Het is alsof de bevrijding in mij, de mensen om mij heen ook ruimte en vertrouwen teruggeeft.

Stel je voor dat velen van ons zo zouden leven, hoe zou de maatschappij er dan uitzien? Zouden ons licht en vertrouwen rust geven aan de maatschappij? Ik heb het gevoel dat de maatschappij een eigen ziel heeft. Deze ziel wordt verstikt door onze strijd tegen de maatschappij. Het zet de maatschappij vast in de situatie waarin ze zit. Vraag jezelf eens af hoe vaak jij je zorgen maakt en hoe het met je vertrouwen is. Welke energie zet jij daarmee vast in de samenleving? Angst zet vast, liefde brengt beweging. Hoe vaak voel je liefde voor onze samenleving?

Ben je benieuwd:

  • Hoe je je ziel een veilig thuis kan geven in jouzelf?
  • Hoe onze zielen de maatschappij beïnvloeden en kunnen veranderen?
  • Hoe je ‘los kan komen’ van de maatschappij?

Dan nodig ik je uit voor mijn Gratis Online Masterclass: “Jij & jezelf zijn in de maatschappij” op donderdagavond 5 november 2020.

Meld je hier eenvoudig aan en doe mee:

https://event.nieuwetijdskind.com/masterclass-jij-de-maatschappij/

1 REACTIE

Mobiele versie afsluiten