Wat zijn energetische downloads en hoe ontvang je die informatie (1021 x 624 px)

Begin oktober 2022 reisde ik naar Egypte, met het voornemen om daar informatie op te halen, of te ‘downloaden’. Een paar jaar geleden had ik er nog niks mee, met dat concept. Maar nu ik steeds meer energetische frequenties kan onderscheiden van elkaar, wordt het duidelijker wat het is. Tijdens een download krijg je een transmissie; een overdracht van informatie. Die informatie is geen kennis zoals je die uit boeken leert, maar kennis die is opgeslagen in het energieveld, in de muren en hiërogliefen bijvoorbeeld van de tempels. Het zijn informatiepakketjes, die nog stevig zijn ingepakt, die je bewustzijn vervolgens stap voor stap gaat uitpakken.

Je ontvangt de informatie door stil en neutraal te worden vanbinnen, je veld open te stellen voor de frequenties, en je over te geven aan wat er dan ook gebeurt. In het moment zelf kan dat leiden tot bijvoorbeeld inzichten, emoties, shifts of weerstand (als energie vanbinnen nog niet wil bewegen). Op de langere termijn merk je dat je download een aanzet was tot diepgaande verandering en uitbreiding van je bewustzijn. De manier waarop je de wereld ziet kan veranderen, je laat identificatie los, je wordt flexibeler en sneller in je waarneming, en/of je brengt een nieuwe manifestatie in de vorm. Downloaden gaat over de duisternis en het licht (of de trage/snelle, diepe/hoge frequenties) in jezelf leren kennen, via energetische overdracht en resonantie, en de harmonie vinden te midden van al die verschillende vibraties, door ze als het ware aan elkaar te weven.

Het Egyptische energieveld kent honderden verschillende bewustzijnsvormen, en frequenties, die je stuk voor stuk kan leren kennen. Ze zijn niet goed of slecht, maar representeren allemaal een levensprincipe, en een deel van het geheel, een vibratie binnen de eenheid. In het groepsveld dat we samen creëren, brengen we het energieveld in resonantie met de plek en de god(in) die daarbij hoort, zodat iedereen de informatie kan ophalen die voor hem of haar nu aan de orde is om verder te groeien. Soms voelt dat lief en verzachtend. Soms voelt het helder en schokkend. Soms zwaar en spannend. Geef je over aan wat het is, en vertrouw dat je ophaalt. Over een tijdje zal helder zijn wat, omdat je bent veranderd.

Doe je mee met de Egypte Downloads?

De geheimen van EgypteBen je ook gefascineerd door het oude Egypte, nieuwsgierig naar de energie van goden en godinnen en heb je zin om je energetische waarnemingskanalen uit te dagen en op te rekken? In november en december kan je bij Nieuwetijdskind meedoen aan de Egypte Downloads, waarbij je de hogepriester(es) vanbinnen gaat ontmoeten en activeren. In zes online bijeenkomsten die begeleid worden door Hermelijn van der Meijden, ontvang je verschillende inwijdingen in een dieper bewustzijn, door middel van meditaties, visualisaties en activaties. Meer weten? Voor het programma, uitgebreide informatie en inschrijven ga je naar: https://www.egyptedownloads.nl/

Engelenboodschap
Engelenboodschap
Engelenboodschap