water helen

Het idee dat een 9-jarig meisje water kan helen is al bijzonder genoeg! Lees hier wat ze nog meer kan en wat ze de mensheid te zeggen heeft.

Ik kreeg de volgende e-mail in mijn inbox. Over een 9-jarig meisje uit Noord-Europa. Het gaat over haar vermogen om water te ‘helen’ met sterrentaal. Ze deelt ook haar blik op God en haar Missie:

“Arme, arme kinderen. We geven ons vrijwillig op, maar er staat ons zo’n moeilijk gevecht te wachten. Een brute strijd. Ik ben hier om mijn familie te helpen ‘ontwaken’. IEDEREEN slaapt nog.”

water helen
Dit is een fragment uit het boek The New Human door Mary Rodwell

Nieuwetijdskind Magazine Instagram
Nieuwetijdskind Magazine Instagram
Nieuwetijdskind Magazine Instagram

Cathy’s moeder:

“Mijn dochter van 9 spreekt in ‘sterrentaal’ om water te helen. Ik woon in Noord-Europa en heb vier kinderen. Tijdens mijn eerste zwangerschap vertelde een ‘stem’ me dat mijn kinderen niet van mij waren.

Ze zouden alleen ‘via’ mij leven. Deze kinderen zijn van niemand. Ik snapte ik er niets van, ik had geen idee dat buitenaardse wezens echt bestonden.

Mijn 9-jarige dochter is een heel bijzonder meisje. Ze vindt de conventionele wereld en haar regels maar lastig. Ze vraagt me continu waarom ze dingen niet op haar manier mag doen. Cathy heeft helende krachten. Door te spreken in een buitenaardse taal, kan ze water zuiveren.

Toen ik het water daarna dronk, smaakte het echt anders. Ze zegt dat de sterrentaal van buiten het Universum komt.

Cathy ontvangt boodschappen in sterrentaal, verschillende sterrentalen zelfs. Ze begrijpt perfect wat haar verteld wordt. Ze zegt dat het hele belangrijke boodschappen zijn.

Ik liet haar een presentatie zien, van een vrouw die heelt en in meerdere sterrentalen schrijft. Mijn dochter was dolgelukkig en zij blij ‘Ze weet wat ik heb geschreven’.”

De beweringen van Cathy zijn waanzinnig, haast moeilijk te geloven. Daarom sprak ik met de Zweedse wetenschapster Dr. Ohlson (PhD), die onderzoek doet naar het opladen van water. Zij legde me uit hoe het mogelijk is wat Cathy doet.

Dr. Ohlson:

“Als wetenschapper doe ik onderzoek naar water. Ik probeer water opnieuw op te laden met energie. Ik werk veel met spiraalformaties, omdat die helpen het energieveld, de aura, op te laden en kracht te geven. Helen werkt op celniveau, geloof het of niet.

De heling via mijn handen had een effect op de proteïne die zich bindt met een specifiek gen, P53. Die speelt een rol in het aan- en uitzetten van andere genen. Als we die goed kunnen inzetten, kan dat enorm goede gevolgen hebben voor het herbouwen van de mensheid op Aarde.”

Masaru Emoto, een voormalige wetenschapper uit Japan, heeft in zijn beroemde wetenschappelijk onderzoek iets vergelijkbaars aangetoond. Hij liet zien hoe je de kristallen aard van water kunt programmeren, kunt zuiveren en veranderen. Door frequenties te creëren met verschillende soorten muziek, gebed en menselijke intentie.

emoto kristallen

God: een andere kijk

De e-mail van Cathy’s moeder:

“Cathy gebruikt nooit het woord God. Ze zegt dat we dat niet goed begrijpen. Ze noemt Het een ‘WEZEN’ dat woont in het ‘DAGLICHT’. Het is een ‘BOVENAARDS WEZEN’. Het Daglicht heeft ons allemaal voortgebracht.

God is geen man of vrouw. Het heeft geen geslacht. Dit Wezen plantte de zaadjes voor Licht en Liefde. Het is waar het Licht en de Engelen wonen.

Cathy heeft ‘hulpjes’, die haar begeleiden en dingen leren. Een van die wezens heet ‘Emenoke’, een vrouwelijk wezen. Ze is blauw, zonder haar of oren. Haar ogen zijn als die van mensen, maar groter.

De groene gids is een man. Ze heeft ook hulpjes uit Dag Land (dimensies), die haar helpen te begrijpen wat haar gidsen haar vertellen. Ze zegt: “mijn vrienden zijn altijd hier”.

water helen

De kennis:

“Cathy’s spirituele, buitenaardse vrienden hebben haar informatie gegeven in zeven boeken. Het zijn geen fysieke boeken, maar het woord ‘boek’ komt volgens Cathy het beste in de buurt.

 • Het rode boek gaat over de schepping en onze herkomst.
 • Het bruine gaat over verschillende planeten en hoe ze daar leven.
 • Het lichtgroene boek gaat over de natuur. Hoe we contact kunnen leggen met planten en dieren, en de natuur kunnen begrijpen.
 • Het donkergroene boek gaat over het lichaam. Hoe het echt werkt en hoe we verder kunnen evolueren.
 • Het blauwe boek gaat over licht en waarheid.
 • Het roodbruine boek kan ze nog niet openen, omdat ‘een draak de sleutel heeft gestolen’ ergens in de 18eeuw
 • Het zwarte boek gaat over de duisternis, het kwaad. Het is erg gevaarlijk.

Ieder boek bevat dus ontzettend belangrijke informatie.”

 

School, het onderwijs en wat er mis mee is

Ik sprak met Cathy via een tolk over Skype:

“Wat ze ons leren op school is niet accuraat. Ze programmeren je alsof je een computer bent. Ze zetten je licht uit. Er is weinig goeds aan het huidige systeem.

De kinderen worden geprogrammeerd, de leraren drukken bij wijze van spreken alleen maar op de knopjes. Als kind zit alle kennis die we nodig hebben al in ons. Maar ze laten de kinderen daar niet op voortbouwen, de dingen niet afmaken. Daar moeten we mee stoppen en we moeten het anders doen.

De informatie op school staat vast en is rigide. Het schoolprogramma is als een virus: het vernietigt ons van binnenuit. Als we leven als een computer – een oude manier van denken – en we zo volwassen worden, dan is het klaar. Dan kunnen we nooit meer bij de informatie die we hadden als kind.

Het onderwijs is maar een van de vele manieren waarop dit gebeurt. Onze innerlijke kern gaat ook kapot door te veel stress, de hectiek van multi-tasken, slaaptekort en de angst die we voelen.”

school

De potentie van de mensheid, verbeelding en iets werkelijkheid maken:

“Alles is mogelijk. De mensheid moet weten dat we alles kunnen wat we willen. Als kinderen in hun verbeelding spelen, dan is dat niet gewoon verbeelding. Als we ze stoppen en zeggen dat ze dit of dat niet kunnen, dan zorgt dát ervoor dat het geen werkelijkheid wordt.

Wat ze zich voorstellen kan namelijk de realiteit worden. Wat we nu nog verbeelding noemen, kan de werkelijkheid worden. We zeggen dat het niet kan, maar alles is mogelijk. We moeten het geloven. Geloof maakt het mogelijk. Als we opnieuw ontdekken waartoe we in staat zijn, dan kunnen we onze volle potentie bereiken.”

De mensheid moet in zichzelf geloven:

“Het is moeilijk. Ten eerste omdat we het niet geloven. Lukt het ons dan om te geloven, dan twijfelen we daar nog steeds aan. Daardoor lukt het ons niet om onze potentie te vervullen. We moeten op het punt komen, binnenin onszelf, waarop we in contact komen met onze ECHTE waarheid. Dan kunnen we pas iets bereiken.

Het staat vast dat we dat punt zullen bereiken. Zodra het één iemand lukt, verspreidt het zich naar andere mensen. Zo zal het beginnen. Maar wanneer dat is, dat weet ik ook niet.”

Cathy vertelde me ook waarom sterrenkinderen juist nu naar deze planeet zijn gekomen:

“De sterrenkinderen zijn gekomen om ons de weg te wijzen. Zij zijn degenen die het proces zullen starten. Ze helpen de mensheid te ontwaken.”

sterrenkindCathy zegt dat zij uit Avond Land komt. Om ons te helpen evolueren. Zodra ze haar doel heeft bereikt, gaat ze naar het Daglicht. Wij mensen zijn al in Dag Land geweest, maar omdat we meer ervaringen wilden, kwamen we op een gegeven moment naar deze planeet.

De wezens die met haar in contact staan, zoals Emenoke, leven niet op een andere planeet. Ze bevinden zich ‘op de rand van het universum’, in het Witte Licht.

“We krijgen een ‘bol van licht’ mee om ons te beschermen. Mijn kleine broertje heeft een blauwe bol, die hem beschermt.”

Ik: “Je zei dat hij ook een leraar wil zijn – op wat voor manier?”

Cathy: “Hij zal mijn leraar zijn. Net als ik krijgt hij thuisonderwijs, zodat hij zijn echte kennis kan behouden.”

Ik: “Wat leren je gidsen je?”

C: “Ze leren me allerlei kennis, zodat ik het aan volwassenen kan leren. Het gevaar bestaat dat die kennis wordt veranderd, dat de ware kennis verloren gaat. Dan raken mensen in de war en verdwaald, door sterrenkinderen belachelijk te maken, of door niet in ons te geloven. Veel sterrenkinderen worden kapotgemaakt door het onderwijs.”regenboog

Ik: “Hoeveel sterrenkinderen zijn er?”

C: “Veertig tot vijftig procent van de mensen, maar de meesten raken verdwaald. Amper twintig procent onthoudt wie ze zijn. We moeten wakker worden!

De wezens willen dat we wakker worden en de realiteit zien zoals die is. Dat we begrijpen hoe machtig we zijn. Sommige wezens uit Dag Land en Avond Land zijn op Aarde gekomen om de mensheid te helpen met het Ontwaken.

Het is heel gevaarlijk om hier te komen, omdat de herinneringen van ons vorige leven verdwijnen bij onze geboorte. En andere kennis en herinneringen worden vernietigd, door de maatschappij en het onderwijs, door drank en door drugs. Alle sterrenkinderen die hierheen komen, weten van dat gevaar. En toch willen ze komen en helpen. We zijn nog niet wakker.”

Ik: “Hoe kunnen we wakker worden?”

C: “We moeten onze energie verhogen, omdat we nu nog niet genoeg hebben. Het is van ons gestolen.”

Ik: “Hoe kunnen we onze energie beschermen?”

C: “Op dit moment hebben we maar 0,05% van onze energie in ons bezit. Dat moet minstens 1,5% worden.

We kunnen onze energie op een heleboel manieren verhogen, zoals:

 • Niet boos worden over kleine dingen.
 • Niet lang praten via een mobiele telefoon.
 • Geen witte suiker eten.
 • Geen TV kijken.
 • Geen magnetron gebruiken.
 • Niet in de buurt komen van draadloos internet.

Cathy vertelde me dat haar doel hier op aarde is om haar familie te helpen ontwaken. Om haar kleine broertje te beschermen, omdat hij belangrijk is voor de mensheid. Daarmee bedoelt ze dat hij een leraar zal worden wanneer hij volwassen is. Zodra hij er klaar voor is, zal ook hij helpen de mensheid wakker te maken.

Daarna zei Cathy nog:

“Jij hebt GROTE oren. Je luistert. De meeste volwassenen niet.”

 

Waarom zijn er Sterrenkinderen op Aarde?

Engelenboodschap
Engelenboodschap
Engelenboodschap

12 REACTIES

 1. Beste Gordon :
  Ik ben zo blij om wat ik lees over dit 9 j meisje : Eindelijk begrijp ik wie ik echt ben , en waarom mijn moeder steeds zei , ” jong van een andere wereld ” , omdat ik niet was zoals haar andere kinderen !. Ik dacht reeds van kinds af – dat mijn denken anders was dan bij gewone mensen , en waarom ik vaak wenend naar de sterrenhemel keek op zoek naar hulp en antwoorden ( zelfs wensen )?
  Mijn moeder wist niet wat ik voelde en hoe is was vanbinnen , en zou het niet aanvaard hebben omdat het ( TABOE ) was !
  Bedankt voor dit mooie artikel waarbij ik veel geleerd en antwoorden op mijn zijn gekregen heb !
  Lieve groetjes
  Rita

 2. Jammer dat zo uniek spiritueel meisje wel over suiker en internet praat, maar niet over vlees eten en dierenleed.
  Hoe wij letterlijk laag frequenteren door leed angst en pijn die wij dagelijks in onze lichaam brengen.
  Meeste zogenaamde spirituele kiezen bewust om deze thema te negeren. Dat brengt altijd twijfels bij mij.

  • Ik vind het wel eens jammer dat sommige lezers zo focussen op wat mist ipv wat er is.-
   Als je nadenkt of mensen bewust iets negeren dan lijkt me dat je dat terug krijgt ipv dat wat er staat

 3. Ja idd. Je wordt uitgelachen als je zo praat, maar binnenin weet je wat goed is, de wijsheid hebben we in ons. Zo mooi om te lezen, en als ik naar het meisje kijk, voel ik zo een heimwee in me opkomen, mijn vermoeden al sinds lange tijd, wordt nogmaals bevestigd.. ik ben er 48 en het is niet makkelijk, maar waar mogelijk help ik dit is mijn taak hier.. ingegeven toen ik 29 was, iets of iemand zei me dit in mijn lichaam, en ik vertrouw er op, maar ik durf dit niet uitspreken. Dank u wel om dit te schrijven

 4. Prachtig, om deze woorden uit een kindermond te horen. Al gelezen over indigokinderen, maar ik heb altijd getwijfeld of die ‘echt’ bestaan. Dit artikel print ik af en hou ik bij, het maakt me zo blij.

 5. Mooi artikel!
  Toch vraag ik me al heel lang af. Hoe een dag van een goede basisschool eruit mag komen te zien. Tuurlijk kun je denken aan meditaties, ik-kracht leer, kijken wat kind zelf wilt, elke kind is leergierig dus kan best, ect, en dan lieve Cathy? Of is een school sowieso ouderwets? ‍♀️. En kan het al ontwikkeld worden, of zitten de overheidsregels en plichten nog te veel in de weg.

 6. Sommige drugs kunnen juist je geest verruimen en helpen herinneren wie je bent en het ego ontmantelen. Dan bedoel ik planten geen synthetische drugs. Het woord drugs heeft tegenwoordig sowieso een naar smaakje. Wel erg interessant artikel.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in