Watermantijdperk
Leestijd: 5 minuten

Dus, Lievelingen, we zijn aangekomen in ons jaar van 2021 in het Verhaal van de Aarde. Dit is een jaar van historisch belang, voor jullie als volkeren op Aarde – jullie beginnen het Watermantijdperk, de Gouden Eeuw van Aquarius, en voelen de terugkerende energieën van het bewustzijn van de Vrouwelijke Christus.

Het jaar 2021 is een Brug: uit het oude bewustzijn naar het nieuwe. Nu jullie je eerste stappen zetten op deze brug, op weg naar de overkant, worden jullie nog omringd door de echo en energieën van het afgelopen jaar. Jullie zullen de gebeurtenissen en energie van 2020 nog tot op zekere hoogte moeten verwerken en loslaten.

Januari was een bijzonder veelbewogen maand, met een sterke energie van ontsporing en chaos. Tegen het midden van het jaar staan jullie al halverwege de brug. Dan zijn jullie klaar om richting het einde van de brug te gaan, om de Nieuwe Realiteit binnen te treden. Als de Leeuwenpoort hier is, in augustus 2021, dan zullen jullie de ‘vorm’ waarnemen van jullie nieuwe levens op de Nieuwe Aarde in het Watermantijdperk.

Je zult dus merken dat 2021 een jaar is waarin je geduldig moet zijn en moet vertrouwen op je innerlijke gids. Je zal in je Hart en Ziel voelen wat waar is voor jou. Je pad vind je niet in de verhalen en drama’s van 2021… en daar zullen er meer dan genoeg van zijn! Nee, Lievelingen, de weg naar voren vind je in je eigen Hart, in je eigen Vrede, Rust en Creativiteit. Vergeet niet dat het je doel op Aarde is om de Nieuwe Aarde te maken. Laat je niet afleiden door andere plannen! Weet wie je bent en waarom je hier bent!

Nieuwetijdskind Magazine Instagram
Nieuwetijdskind Magazine Instagram
Nieuwetijdskind Magazine Instagram

Het Watermantijdperk: de nieuwe 2.000-jarige cyclus van de Grote Cyclus van 26.000 jaar

Nieuwe-aarde watermantijdperk Lievelingen, er bestaat een “Grote Cyclus” van de Reis van de Aarde, door de Tijd en Ruimte. De cyclus heet de “Processie van de Equinoxen”. De hele cyclus duurt ongeveer 26.000 jaar. De Equinoxen zijn twee dagen die ‘markeren’ wanneer de dag en nacht op Aarde even lang duren. Ieder jaar, met de Lente-equinox, komt de Zon op in een specifieke constellatie van de Dierenriem. De naam van dat jaar komt van de band van de constellaties die de cyclische en circulaire reis van de Aarde door Tijd/Ruimte beschrijft. Dit jaar komt de Lente-equinox op in Vissen, maar die cyclus maken jullie nu compleet. Jullie verschuiven nu naar de Waterman-cyclus.

De Processie loopt ‘achterstevoren’ door de dierenriem, dus de cyclus voor het huidige Tijdperk van Vissen was het Tijdperk van de Ram, en de volgende is dus het Watermantijdperk.

Het Tijdperk van Vissen begon ongeveer 2.000 jaar geleden. De Avatars of Leidende Energieën waren Yeshua (Jezus) en Maria Magdalena, die op Aarde kwamen als Leraren van de Heilige Eenheid van het Heilige Hart. Hun Missie was het voorbereiden van de Mensheid op de volgende cyclus, het Watermantijdperk. Dit Tijdperk wordt omschreven als een Gouden Eeuw van Vrede en Harmonie, de belichaming van het “Christelijke Bewustzijn” binnen de Grote Cyclus.Maria Magdalena

Het doel van deze Grote Cyclus is om de Lichtcodes te verankeren in de Goddelijke Creërende Intelligentie op Aarde, en in het hele Heelal. De Grote Cyclus begon toen de Zon van de Lente-equinox in Leeuw stond. De oude Egyptenaren noemden het “Zep Tepi” of “Eerste Tijd” of Begin. De Egyptenaren kregen hun Sterrenwijsheid van de Leraren van Sirius. Het is ook de reden dat de Sfinx van Gaza kijkt in de richting waar het sterrenbeeld Leeuw stond tijdens Zep Tepi, toen de Koninklijke Leeuwen de cyclus van de Creatie begonnen, samen met Elohim.

En nu dus, Geliefde Meesters, zijn ook jullie bijna halverwege de Brug van de Equinoxen, en kijken jullie uit op het nieuwe WatermantijdperkJezus en Maria watermantijdperk avatars

De Avatars van het Watermantijdperk: Yeshua (Jezus) en Maria Magdalena

Toen het Tijdperk van Vissen begon, stuurde Elohim twee Avatars of Verheven Meesters. Om de energie te verankeren die de Mensheid voorbij het geweld van het Tijdperk van de Ram zou brengen, richting het meer spirituele Tijdperk van Vissen. Vissen staat in het teken van Neptunus en krijgt energie van hoge spirituele idealen. Yeshua en Maria Magdalena waren de belichaming van deze idealen, idealen die nodig waren voor de Verschuiving van de Tijdperken.

Helaas is de schaduwzijde van Neptuniaanse energie voor manipulatie en leugens. Zo werd het echte verhaal van Yeshua en Maria verborgen en vervormd, door de manipulatie van diegenen die, in meerdere dimensies, de macht wilden over de Aarde en haar Pad.

Yeshua en Maria kwamen op Aarde als een Tweeling van Goddelijke Avatars. Ze droegen in zich de Essentie van het evoluerende Goddelijke Mannelijke en het Goddelijke Vrouwelijke. Ieder in zichzelf en samen als een Goddelijk partnerschap. Toen Yeshua de Aarde verliet, ging Maria naar Frankrijk. Daar ging ze door met haar missie om de ‘pure’ Goddelijke Energie te aarden en met voorbereidingen op het Watermantijdperk dat zou komen. De mensheid moest voorbereid worden.

Maar zo liep het niet. De energie van manipulatie en macht nam de eerst geplante zaadjes over, in het Midden-Oosten, en de ‘Christelijke’ kerk begon mensen te onderdrukken en beheersen via angst.

De echte lijn ging door in Europa, via de lessen van Maria Magdalena, de ‘Dame’, die duidelijk maakte dat het echte “Christelijke Bewustzijn” bestaat uit Liefde, Medeleven, Vriendelijkheid en Vrijheid. Ze stichtte liefhebbende en behulpzame gemeenschappen met Meester Wezens, die leven op hoge frequenties. Dit zijn de “Pure Wezens” of “Katharen”.

Tenminste, tot de volgelingen van de Dame werden uitgeroeid door de Romeinse Kerk, tijdens de Albigenzische Kruistochten in de 12e Eeuw. De lessen van de echte Avatar gingen verloren of werden onderdrukt. Maar, Geliefden, niet voor altijd! Er werd een prachtige voorspelling gedaan dat nu, in deze tijd, de “Pure Wezens” zouden terugkeren. Om de Aarde te leiden naar de Gouden Eeuw en om de lessen van het Vrouwelijke Christelijke Bewustzijn weer op te pakken.

De Wijsheid van de Vrouwelijke Christus/Sophia

Nu vraag je je misschien af, wat is dat wat we verloren hebben? Wat moet er terugkomen in dit Watermantijdperk?

Wat is de Vrouwelijke Christus/Sophia?

Lievelingen, het is de diepe en liefdevolle energie die niet veroordeeld, de energie van medeleven. Voor anderen en voor jezelf. Zoals Yeshua zei tot zijn volgelingen, toen hij sprak vanuit zijn Vrouwelijke Christelijke Wijsheid: “Bemin je naaste als jezelf”. Dat betekent dat je eerst van jezelf moet houden en moet weten hoe je van jezelf kunt houden, voordat je van anderen kunt houden.

Maar als je dieper zoekt, dan vind je de lessen van de Dame, van Maria Magdalena, diep in je Heilige Hart geschreven. Dit is de plek van Balans, Harmonie, Schoonheid, Rust en Vrede. Het is de ongekende hoogte van de Galactische Reis en de diepste troggen van de Innerlijke Werelden. Lievelingen, nu jullie je meer afstemmen op haar wijsheid, zullen jullie hoog vliegen en diep duiken.

Een van de namen voor de Goddelijke Vrouwelijke Avatar is “Stella Maris” of “Ster van de Zee”. De Stella Maris is de Heldere Ster die jullie begeleidt op jullie reis door de Kosmische Oceaan. Volg het Innerlijke Kosmische Licht, het Innerlijke Goddelijke Vrouwelijke, en vind jullie weg door de Tijd en Ruimte. “Zij”, de Stella Maris, het Gidsende Licht, leeft in ieder van jullie en wil ontwaakt worden, NU!

2 REACTIES

  1. De echte lijn ging door in Europa, via de lessen van Maria Magdalena, de ‘Dame’, die duidelijk maakte dat het echte “Christelijke Bewustzijn” bestaat uit Liefde, Medeleven, Vriendelijkheid en Vrijheid.

    vergeet, Zorg niet. Zorg is de belangrijkste. En wordt ook vrijwel altijd vergeten er bij te melden.
    Liefde, Medeleven, Vriendelijkheid en Vrijheid. Je kan dit allemaal hebben, maar alleen met zorg kan je dit geven of nemen.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in