DELEN
jennifer-hoffman
jennifer hoffman

Lieve Jennifer: Ik ben al een tijd bezig met het losmaken van relaties en andere energetische oefeningen, en ik ben er niet zeker van hoe vaak ik dit zou moeten doen. Is eenmaal genoeg, of zou ik ze vaker moeten doen? Beschadigt dat iemand dan, en wat gebeurt er met iemand wanneer ik mijn koorden met die persoon los snijd? Ik wil niemand kwetsen, maar ik wil me opnieuw in controle voelen over mijn leven, en over mijn keuzes over wie ik in mijn leven binnen laat. Soms voel ik dat ik meer schoonmaak en loslaat-werk dien te doen, maar ik ben er niet zeker van of dat oké is.

Jennifer’s antwoord: De energie die tussen ons en andere mensen bestaat, bestaat gewoonlijk niet uit één laag, maar uit vele. Wanneer we koorden doorsnijden, of bij elk soort werk dat energiebeweging en afsluiting meebrengt, kunnen we de laag schoonmaken op het energie-level waarop we ons op dat moment bevinden, en eens dat werk gedaan is, komen er gewoonlijk andere levels of lagen naar boven. Je kan het proces dus zo vaak doen als je voelt dat nodig is, en weet dat telkens je dat doet, je een andere level of laag van dichtheid , energie en verbinding schoonmaakt tussen jou en die persoon. Begrijp goed dat wanneer deze verbindingen mooi, gunstig en nuttig waren,AuraBanden Visualisatie (negatieve) banden losmaken je niet de behoefte zou voelen om ze schoon te maken. Maar omdat jij je eigen energie en vibratie hebt verschoven, moet je verbindingspunten en zones van dichtheid schoonmaken waarbij je je niet langer meer comfortabel voelt, of die je niet meer fijn vindt om in je buurt te hebben. Bij elke verschuiving die we maken veranderen we onze energetische frequentie, en alle manieren waarop mensen met ons verbinding kunnen maken. Daardoor wordt elke energie die niet afgelijnd is op onze nieuwe frequentie echt ongemakkelijk voor ons.energetische-aanval Door je los te maken, geef je hen in feite ook een aanzet om ook hun eigen energie te verschuiven (wanneer ze dat wensen), en zich met jou op een nieuwe en andere manier te verbinden. Diegenen van wie jij je los wil maken, zijn diegenen wiens energetische frequentie en vibratie niet langer passen bij de jouwe. En ze willen zich evenzeer losmaken van jou, omdat ze zich net zo ongemakkelijk voelen met jou als jij met hen.

Eigenlijk doe je hen een plezier en geef je hen een geschenk door te beseffen dat er een energetische breuklijn is, en het losmaakproces te beginnen. Dan kunnen ze beslissen wat ze willen doen, en of ze willen aflijnen op jouw nieuwe energie.

We bevinden ons in intense overgangstijden, en de verbindingen die je hebt proberen te verdragen, te healen, waar je hebt onder geleden, die je hebt proberen te hanteren of waarmee je probeerde te leven, komen allemaal naar boven om opnieuw te bekijken. Wat ermee gebeurt, is bepaald door wat jij beslist met je leven te doen, en welke soort energie, frequenties en vibraties jij als goed ervaart voor jezelf. Eens je dat bepaalt, wordt het alleen nog maar een kwestie van aflijning. Wat afgelijnd is op die energie, zal prachtig aanvoelen, en zal moeiteloos in je leven passen.

Wat niet is afgelijnd, zal ongemakkelijk en vervelend aanvoelen, en zal veel fysiek, emotioneel, mentaal en spiritueel ongemak veroorzaken. En jij kan het proces van losmaken gebruiken bij die verbindingen, zodat je intentie voor je leven gedragen wordt door alle mensen die in je leven zijn.

door Jennifer Hoffman

www.enlighteninglife.com

Vert. Fran Tielemans

 

 

18 REACTIES

 1. Ik snap denk ik niet helemaal goed wat bedoeld wordt met “afgelijnd”. “Dan wordt het alleen nog maar een kwestie van aflijning, en wat afgelijnd is…”
  Hoe lijn je af? Ik begrijp inmiddels dat wanneer je je positieve gevoel activeert/bekrachtigd dat dan automatisch je frequentie omhoog gaat. Maar aflijnen? Hoe lijn je af? En wat is precies ‘aflijnen’?

  Ik snap ook niet zo goed wat er bedoeld wordt met dat je het proces van loslaten kan gebruiken bij die verbindingen, zodat je intentie voor je leven gedragen wordt door alle mensen die in je leven zijn. Hoe kunnen andere mensen je intentie dragen?

  Als iemand dit aan mij wilt uitleggen, ophelderen, hoor ik het graag! En alvast bedankt voor de moeite! 🙂

  Liefs, Susanne

  • @Susanne, Hoi Susanne, ik snap ook niet alles wat ik lees, maar dan laat ik dat zo. Dingen die goed aanvoelen en/of voor jou bestemd zijn, komen meestal vanzelf “omhoog” of “zie” je opeens, nu of later (soms veeeeel later :)). Liefs, A.M.

  • Ha Susanne,
   Ik interpreteer het als volgt.
   Aflijnen betekent zoveel als overeenstemmen met.
   Op één lijn zitten met iets of iemand = op dezelfde frequentie/golflengte zitten.
   Als je alle kabels, verbindingen en energieën die niet bij jou passen loslaat/schoonmaakt, blijft datgene over wat op jouw frequentie zit. Mensen met dezelfde intentie zitten op dezelfde golflengte en dragen/ondersteunen elkaar. Komt erop neer dat je als groep meer bereikt dan de eenling.
   Groetjes Lia

   • @Lia,

    Hoi Lia,

    Dank je voor je uitleg!

    Ik begreep het woord ‘aflijnen’ niet zo :).

    Je schreef: “Mensen met dezelfde intentie zitten op dezelfde golflengte en dragen/ondersteunen elkaar. Komt erop neer dat je als groep meer bereikt dan de eenling.”

    Zeer helder. Ik begrijp nu wat daar mee bedoeld wordt :). So thankx!

    Liefs, Susanne

 2. Bedankt hoor Jennifer , het gaat wel makkelijker hoor , je los maken van mensen die niet op de juiste frequentie zitten , maar net wat angel zegt , er zijn ook vele waardevolle mensen die niet op jou juiste golflengte zitten , maar waar je toch op een andere manier iets mooi’ s mee deel , het zou te mooi om waar te zijn zijn om constant je gelijke ontmoeten , met tegenpolen kan iets mooi ‘ s opbloeien , dus wat niet aangelijnd is zal toch moeiteloos in mijn leven passen .

  • @Jannie,

   Hoi Jannie,

   Jij schreef: “dus wat niet aangelijnd is zal toch moeiteloos in mijn leven passen.”

   Wat zeg je dat mooi :). Da’s ook een mooie manier om naar te kijken!

   Liefs, Susanne

 3. Is het juist niet zo dat mensen waarbij je je ongemakkelijk voelt het juist een les is om bij jezelf te blijven? En als je verder niets met die mensen wil je je dan duidelijk uit moet spreken? Dat is juist je spiegel, de opdracht, of niet? Alles is toch precies zoals het moet zijn. Als je niet meer op dezelfde frequentie zit verdwijnen mensen vanszelf uit je leven. Wat voor mij niet altijd nodig is want bv, ik ken vele goede liefdevolle mensen die op een totaal andere lijn zitten, accepteren dan kan je jezelf ook accepteren. Zijn zij niet liefdevol, kijk dan waarom je deze mensen aantrekt ?

  • Angel,
   Mee eens hoor.
   Komt erop neer dat het verhogen van je eigen frequentie (bijv door in het licht te blijven) de beste remedie is om geen last te hebben van lagere frequenties.
   Dag, Lia

   • @Lia, g morgen Lia ik zie nu wel dat het toch even anders is als ik dacht ( door in het licht te blijven ) probeer een beetje mijn eigen interpretatie te geven , en hoop dan maar dat ik er wat van opsteek , niet makkelijk. Groet Jannie .

    • Hallo Jannie,
     Je zou je voor kunnen stellen in een ballon (of zon) van licht te leven. Uiteindelijk creëer je met dit voorstellingsvermogen al die sfeer van licht om je heen. En het gaat om de intentie, niet om het resultaat.
     Wat is jouw interpretatie dan?
     En gaat het vandaag weer wat beter met jou?
     Groetjes, Lia

     • @Lia, Hoi Lia ik denk toch in je eigen frequentie zijn , je eigen energie , waarbij je niet meer op een lijn zit met de ander , , je kan kiezen denk wie je er wel in wil en wie niet , dat Is dat losmaken denk waar Jennifer het overheeft , Toch de mensen waar dat gevoel niet meer mee heb loslaten , zonder angst want ik denk inderdaad dat je er sommige een plezier mee doe , Zonder ze te kwetsen , want niet iedereen begrijpt je intentie , en soms is gewoon nodig , om weer controle over je leven te krijgen , over wie ik wel en niet toe laat in mijn leven . Zou het hier niet om draaien Lia , het zijn zinnen gepikt van Jennifer , maar ze raken mij , gaat wel beter maar ik hoop dat die anti b, aanslaat , dat slijm heeft een rood kleurtje , vraag het wel aan de dokter Bedankt hoop dat ik het juist heb , het is niet zo makkelijk .

 4. Deze blog maakt mij niet zo happy, afscheid nemen van iemand doet nu eenmaal pijn.
  aan de andere kant, als deze persoon een levensstijl heeft die absoluut tegen alles ingaat wat je zelf denkt en voelt, is het alleen maar goed.
  En toch…
  Toch heb ik medelijden met deze persoon en maak me ook wel zorgen,maar als je goede raad weggewuifd word en je geloven in Engelen bespottelijk, moet je dan wel daar mee om blijven gaan?

  Over opruimen gesproken.
  Het spijt mij als dit off topic is, maar ik denk hiermee op de juiste plaats te zijn.
  Mijn broer ruimt op bij een oudere dame en vond op haar zolder wel 12 jaargangen van paranormale tijdschriften. Parallax en ook 12 van onkruid.
  Ik wil ze best wel even doornemen, maar kan ik daarna iemand anders er blij mee maken?
  Er is gelukkig een kringloop bij mij in de buurt, maar misschien maak ik hier nog iemand anders blij mee?

  • @Petra, lieve Petra , wat is er nu gebeurd , wie heeft jou zo behandelt ? En wie twijfelt er aan je , ik heb misschien iets gemist lief mens , ik heb echt vertrouwen in je hoor , en ik ben op de wereld juist om mensen met respect te behandelen , maar wie maakt je geloof in engelen dan bespottelijk ? Het staat hier bol van mensen die( gelukkig) weten wat engelen zijn , ik heb die moeder met 3 kinderen , zo noemt zij zich ook even een toelichting gegeven hierover , ze had het over demonen brrrrrrrrrr, nou daar is iets niet goed pluis daar , ik zal toch eens nagaan wie jou tegen de haren in strijkt , je bent sterk Petra , je moet je niet zomaar weg laten cijferen , doen waar je in geloof , dat is het allerbelangrijkste in het leven , voor de rest slus , ik hoop dat je toch blijf , geef niet op , of heb je een akelig mailtje gehad ? Ik zou nooit mijn mail adres neerzetten , lieverd onze lieve heer heeft rare kostgangers , nou heeeel veel sterkte , en doooooooorgaan hoor je bent op de goede weg dikke knuffel Jannie .

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
vul je naam in