door Selacia1droom-640x472

Ontwaken van goddelijke veranderingsmakers

 

Wanneer je beseft dat je aan het roer staat van je eigen leven, dan verandert alles. Gewoon weten dat jij degene bent die de leiding hebt, is een grote fundamentele verschuiving.

De ware grote verandering is echter die die komt wanneer je vermogens verwerft die je helpen te handelen volgens wat je weet. Dit zijn hulpmiddelen die maken dat je verbinding kan maken met je eigen bekrachtiging en innerlijke bronnen, zonder ophouden, en volgens goddelijke timing.

Goddelijke veranderingsmakers zijn overal in de wereld aan het ontwaken, en stappen op het pad van spirituele transformatie. Ze leven nu om de wereld te helpen veranderen in een liefdevollere plek om te verblijven.

Dit heeft te maken met de ascensie tot een hoger-vibrationele manier van zijn, een die alle leven eert.

De rol van goddelijke veranderingsmakers is de nodige veranderingen te helpen brengen, op het voorplan van verandering te staan, en een voorbeeld te zijn van anderen, in hoe liefdevol, bewust en heel te zijn.

Wie zijn die goddelijke veranderingsmakers?

1the-light-within1Jij bent er een, natuurlijk. Je hebt jezelf tot nu toe misschien nog niet zo genoemd, maar je hebt de energiesignatuur van een goddelijke veranderingsmaker. Je bent geboren in dit leven. Je bent bedraad op DNA-niveau om verbinding te maken met deze krachtige en weldadige energie, en gebruikt ze om je doel te vervullen.

Er is geen specifiek tijdstip voor wanneer jij de verbinding maakt, maar vertrouw erop dat je die zal maken. Inderdaad, de energie zelf zal met de tijd zo sterk worden, zo persistent, en zo luid aanwezig binnen in jou, dat je niet meer in staat zal zijn ze te ontkennen.

Wanneer je dit al ervaren hebt, weet je hoe dit diep in je wezen aanvoelt.

 

Voorbeelden van hoe dit kan aanvoelen:

 1. Een groeiend gevoel van ontevredenheid met de status quo, in je eigen leven en in de wereld.
 2. Een onophoudelijk verlangen om jezelf ten goede te veranderen
 3. Een overweldigende droefheid over de dysfunctionele staat van de planeet
 4. Een onbeschrijfelijke vreugde wanneer je mediteert over een liefdevolle wereld
 5. Een onbegrensd gelukkig gevoel, soms tot tranen toe bewogen, wanneer je mensen ziet die mededogend en zorgend zijn
 6. Een onlesbaar verlangen om mensen en dieren in crisis te helpen

 

Wanneer je je bewust wordt van dergelijke gevoelens, neemt je eigen Hoger Zelf dit als signaal om je te verbinden met de hulpmiddelen die je nodig hebt om iets te doen aan hoe je je voelt. Wanneer je aandacht besteedt en handelt volgens de stimulans van je Hoger Zelf, openen zich deuren voor je die vroeger gesloten waren.

Je kan je afvragen waarom je die deuren voordien niet zag, maar geen zorgen, alles is in goddelijke timing en goddelijke plaats. Verspil dus geen kostbare tijd aan het jezelf te veroordelen om vroeger niet te hebben gezien wat je nu wél ziet.

Als je evolueert, denk dan minder en verbind je meer met de wijsheid van je hart. Je Hoger Zelf zal je hart gebruiken om je naar nieuw territorium te leiden.

Vertrouw je hart om je te tonen waaraan je best aandacht besteedt, en wat belangrijk is vanuit een perspectief van het grotere plaatje.

Waar je toegang toe krijgt, zal geen typisch lineair denken zijn dat je overtuigt dat er geen tijd of geld is voor wat jij als juist aanvoelt. Je zal toegang krijgen tot een multidimensioneel perspectief.

Jij als Goddelijk wezen

Het is dat multidimensionaal perspectief dat je tastbaar helpt te verbinden met concepten die sommige mensen vreemd kunnen vinden, of verboden gebied.I_Will_Break_Free_by_InertiaK

Hier is een voorbeeld. Jij wordt bewust van je rol als goddelijke veranderingsmaker, ook van je ontwaken tot je goddelijke natuur. Dit gaat niet over religie. Het betekent gewoon dat je een goddelijk wezen bent, van het cellulair DNA-level tot je echte bewustzijn.

In je kern ben je goddelijk.

Je zegt niet dat je goddelijker bent dan de andere. Je erkent het goddelijke in alle wezens, en in alle leven. Wanneer je dit herkent, help je anderen om hetzelfde ontwaken tot hun eigen goddelijke sprankel te verkrijgen.

Je doet dit door jouw aanwezigheid in de wereld.

Onderschat niet hoe krachtig dit is!

Besef terzelfdertijd dat veel mensen die vastzitten in religie geloven dat alleen bepaalde wezens, of misschien één opperwezen, goddelijk kan zijn.

Een tweede voorbeeld van concepten buiten de norm is het begrip ‘een bewuste schepper’ te zijn.

Als je tot hier geraakt bent met het lezen van dit artikel, geloof je dit over jezelf. Je zal veel mensen ontmoeten die echter andere visies hebben hierover. Ook mensen die misschien denken dat ze hun eigen bestemming kunnen beïnvloeden, maar ook geloven in het lot, of de wil of een ander wezen.

 

Wist je dat er geen ‘geluk’ bestaat? Je kan natuurlijk wel geluk hebben door vroegere weldadige handelingen; energie is energie, en die liegt niet, zelfs doorheen de tijdlijn van vele levens.

Geluk hebben komt echter niet van hoe het dubbeltje rolt, zoals conventionele wijsheid het laat uitschijnen. Toekomstige omstandigheden zullen nieuwe acties weerspiegelen en het nieuwe meer licht-vervulde bewustzijn dat je in jezelf nu kan creëren.

Ontwaken en Bewust

1the-light-within1Denk je dat je al ontwaakt bent, dat je werk van ontwaken klaar is en dat je gewoon hier bent om anderen te dienen?

Denk er dan aan dat ontwaken een proces is doorheen de tijd. Er is geen finish.

Zelfs verlichte meesters blijven evolueren.

Elke keer je evolueert naar het volgende level, help je ontelbare anderen door gewoon je aanwezigheid.

Het proces van ontwaken vereist dat je ontwaakt en ontwaakt blijft, in alle soorten situaties en in het gezelschap van mensen die niet zo ontwaakt zijn misschien als jij.

Dit vraagt grote inzet en doorzettingsvermogen.

Je rol als goddelijke veranderingsmaker is je kwaliteiten en hulpmiddelen te laten groeien.

Wanneer je dit doet, wees dan geduldig met jezelf, en denk eraan dat dit is waartoe je gecodeerd bent. Het is niet makkelijk misschien, maar je weet intuïtief dat het absoluut de moeite waard is.

Selacia

www.selacia.com

Vert. Fran Tielemans

8 REACTIES

 1. VOC-karma. Ha, ha, ha. Nieuw woord voor Dikke van Dalen.
  Ik snap dat mensen brood op de plank willen, maar op gebied van healing en spirituele kennis, ligt dit wat mij betreft ook tikje gevoelig.
  Je ontvangt en geeft door, en m.i. geheel gratis. Zo blijft energie stromen.

 2. Heel mooi geschreven Selacia, bedankt voor de vertaling Fran Tielemans.
  Een mooie tekst die ik herken en bevestigd wat ik al heel lang met liefde voel.
  …ook vertrouwen heb voor heden en toekomst…

 3. ik zit dikwijls met de vraag waarom mensen die leven vanuit
  hun goddelijkheid en mensen verder op weg helpen door vb een reading over blauwdruk of een healing zoveel geld vragen.

  • @kenneth, ja die vraag ik me ook af … het gaat de meeste mensen helemaal niet om vanuit het hart te werken, maar wel al te vaak om een ander een poot uit te draaien, onder het mom van ‘als je jezelf het waard vindt dan heb je dat er voor over’ of ‘als je met mijn energie wilt werken dan kost dat nou eenmaal zoveel’ en allerlei andere vreemde smoezen. het is het VOC karma waar veel nederlanders aan lijden en daarom is het financiële systeem ook zo corrupt als maar kan, want het is niet op ware hartsontmoeting gebaseerd, maar gewoon op ik moet geld verdienen en jij gaat dat betalen.. of op zn minst iets van ruilwaarde, maar ze beseffen allemaal nog steeds niet wat de werkelijke inhoud van leven is. en volgens mij zijn ze dan nog altijd op zoek naar hun eigen blauwdruk en healing als dit nog moet. ik moet wel zeggen dat er een paar mensen zijn die wel heel goed zijn en die het allemaal zien, maar die moeten ook ergens van bestaan en daarom vragen ze nog wat geld, maar dat is niet veel. nog wat over de goddelijkheid. als de ware, echte mensen worden gezien en als die elkaar de hand reiken, dan kan je spreken over goddelijkheid, maar helaas lijkt het er op dat het nog lang niet zover is. heb het idee dat velen nog eerst even met 2 benen op de grond mogen landen, want enig realisme is een heleboel in deze wereld niet gegeven en daarmee hebben ze al de macht uit handen gegeven met alle gevolgen van dien voor de mensheid.

   • @Petra Meijer, ik begrijp alle teksten hierboven helemaal en de reacties hierop maarrrrr
    mensen worden zo langzamerhand al met beide benen op de grond gezet…..recessie!
    dit is niet voor niets gaande hoor!
    het hele systeem is verrot en daardoor de mensen ook,helaas kan ik het niet anders verwoorden.
    het ene (financiele) schandaal na het andere komt naar boven…..er komt een dag dat we dit niet meer accepteren en er een verandering plaats vind

    • @chris, helemaal eens! ik hoop wel dat het niet al te lang meer duurt. ik steek mijn nek steeds uit door positieve dingen op te zetten voor de gemeenschap, maar tot nu toe wordt mijn hoofd er af gehakt en kan ik niks.. waar ik woon accepteren mensen gewoon alles, hoe ik ook mijn best doe om iets van samenwerking aan te gaan of wat dan ook. het lukt niet. ik krijg zelfs bedreigingen en dat terwijl ik zie hoe het zit en de bedreigingen van een hele andere kant komen, maar die kunnen ze niet zien. ik vind het op het moment heel erg zwaar in ieder geval en wil graag weg. liefst naar een plek met meer mensen die ook bewust zijn om een eigen zoveel mogelijk zelfvoorzienend dorp te maken, anders weet ik het ook niet meer.

     • @Petra Meijer,
      hoi Petra,
      ik snap je helemaal. ook ik woon in een bekrompen en hypocriet dorp waar iedereen over elkaar kletst maar gezellig samen op de koffie gaat….schiet mij maar lek. ik wil en kan hier niet meer aan mee(zelfs in mijn relaties wist ik al hoe het af ging lopen,heb mn ex voor dingen gewaarschuwd die nu allemaal uitkomen…) doen. en idd ,dan word je een beetje een buitenbeentje. je komt eerlijk voor je mening uit ,probeert wat te veranderen maar mensen blijven liever in hun eigen egoistische rondje draaien dan zich open te stellen.
      maar ik ben deze weg gegaan en kan niet meer terug. er zijn maar heel weinig mensen die mij begrijpen(en ik hun…) en dat maakt het zo eenzaam….en ook ik zie dingen en bedreigingen die zij niet zien maar zodra ik merk dat mensen er niet open voor staan, trek ik me terug. is verspilde energie nl…..gelijkgestemde zijn moeilijk te vinden….

      • @chris, het heeft idd geen zin, het is verspilde energie ja. ik trek mij ook weer terug en ga op zoek naar een plek waar ik wel kan zijn wie ik ben en samen met anderen als dat kan en anders alleen, helaas pindakaas, maar je kunt idd niet meer terug, je zielepad ligt er nou eenmaal en daar loop je. ik wens jou succes en sterkte chris..

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
vul je naam in