DELEN

Aartsengel Gabriel via Robert Baker Februari

Dit zal een tijd van her-evalueren zijn, gebaseerd op wat er in januari werd geopenbaard. Dit zal enige duidelijkheid beginnen te creëren over wat er in januari naar boven kwam. Dit zal voor sommigen een hoop vragen, twijfel en zelfs angst creëren. Dit is tijdelijk, maar het is een proces om de opschudding van je vertrouwde gemakszones te behandelen.

Je kunt je overweldigd en angstig voelen wanneer je met deze onderhandelingen begint. Sommigen zullen zich hulpeloos of buiten controle geraakt voelen. Zorg ervoor dat deze gevoelens zich door je heen bewegen. Wanneer er iets naar het bewustzijn rijst, probeert het zich te integreren en zich in evenwicht te brengen. Eender welke onderdrukte gevoelens kunnen niet helen.

Je leert op nieuwe manieren naar je leven te kijken en begint te onthullen wat er mogelijk zou zijn als je leefde vanuit een reeks keuzes. Je zult het goede en het slechte vollediger beginnen te overstijgen, wanneer je de dualiteit vollediger heelt. Je zult beginnen te leren dat tegenpolen enkel nog meer delen van dingen openbaren.

Dit zal je helpen om je gevoelens meer te aanvaarden, wanneer je je nu vollediger op de 2de chakra richt. Er zijn geen goede of slechte gevoelens. En er is zeker geen enkel bedreigend gevoel voor je als je weet hoe je het moet toelaten, accepteren en je door je ze laat informeren. Ze zijn er om je een gevoel van diepte van ervaring te geven, en ze kunnen je inspireren om te reageren op wat je van moment tot moment in je leven nodig hebt.

Als je je voorbij goed en kwaad beweegt, bereid je je voor op meer individualiteit, waar je veel keuzes hebt. Je zult dan beginnen te evalueren welke ervan je in verschillende stadia van het leven van dienst zijn, in overeenstemming met wat perfect voor je is. Dit is misschien niet wat een ander dient.

Dit zal tot een opschudding leiden in een systeem waar mensen gecontroleerd worden via goed en kwaad, “zou’s” en de angst om niet de “juiste” keuze te maken. Deze her-evaluatie zal leiden tot een heroverweging over hoe je je leven wilt leven benutten, keuzes in je leven maakt en zelfs hoe je met elkaar in verbinding staat.

De 7de Straal zal alle vormen die niet de eenheid en het welzijn van het geheel dienen, verder doen instorten. De individualiteit zal dat dit steeds meer laten plaatsvinden. Het creëren van een waarde van je eigen individualiteit zal dan van invloed zijn op jullie grotere waardering van elkaar.

Op dit tijdstip zullen nieuwe structuren overwogen en onderzocht worden, zowel in je eigen leven als in de groepen van je wereldsystemen. De behoeften van het geheel zullen meer in overweging genomen worden, althans door op dit tijdstip ingevoerd te worden. Dit zijn allemaal symptomen die zullen voortvloeien uit de healing van de dualiteit tijdens deze periode.

Je zult de illusies die zichtbaar zijn geworden onder ogen beginnen te zien, als je de gewonde overtuigingen die je al zo lang hebt vastgehouden van dichtbij bekijkt. Deze overtuigingen waren je poging om over het leven te “beslissen”, zodat je de controle had en wist wat te verwachten. Dit heeft de waarheid niet toegelaten.

De waarheid is de openbaring van diepere aspecten van het leven, gebaseerd op je groei in nieuwe stadia en behoeften in het leven. Het is een constante ontvouwing van de hartruimte. De liefdeskracht is de heersende energie van de ziel en ze zal op dit tijdstip meer en meer waarheid in je leven doordringen en onthullen.

Nederlandse vertaling © Ulla Mertens  –   The Golden Age
© 2010 Children of Light

Dit artikel mag in z’n geheel en ongewijzigd worden gekopieerd en verspreid met inbegrip van alle copyright-vermeldingen.

Het origineel vind je op Children of Light

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
vul je naam in