chakra 5

Gabriel via Robert Baker
Je zult in deze maand van EXPRESSIE ontdekken dat mensen zich voorbereiden op de toekomst, gebaseerd op de openbaringen in de vorige maanden en omgaan met dingen. Je zult meer vooruitzicht en gezondere keuzes gaan ontwikkelen.

chakra 5
Ons 5e chakra alles met onze communicatie van doen. Deze chakra bevindt zich op onze keel en is blauw gekleurd.

Er zal zelfs een verlangen zijn om in de richting te gaan van helende verandering dat tevoorschijn begint te komen. Mensen zullen geïnspireerd worden hun waarheden uit te drukken op een diepere wijze. Dit zal leiden tot een groter groepsbewustzijn als een zielsgroep zoekt naar het vinden van hun plaats en doel wanneer ze in harmonie en eenheid samen komen.

Mensen zullen dingen ontdekken die ze gezamenlijk hebben om aan te bieden voor het goede van het geheel, vooral om de samenkomst van hun zielsgroep te inspireren. Het dienen van de groep zal voortbewegen vanuit inspiratie gebaseerd op betekenis, waarde en doel van een groep die zich gaat openbaren.

Kleine dorpen en steden komen misschien op diepere niveaus samen. Het zal steeds minder moeilijk worden om degenen te zien die met bedrog leven. Dit is een tijd waarin energieën de openbaring van waarheid in de Hogere Wil inspireren. Wanneer dit op diepere niveaus wordt uitgedrukt zul je mensen zien die geïnspireerd worden om van dienst te zijn binnen groepen en doelen.

Dit is allemaal deel van verandering van afzondering en bewegen naar de ziel en Hogere Wil. Groei van bewustzijn beweegt van innerlijke bewustwording en openbaring naar uitdrukking in deze maand en een diepere ervaring in December.

Deze maand zullen er sterkere gevoelens zijn in het bovenlichaam. Bijvoorbeeld de thymus zal groeien in gevoeligheid omdat de thymus het immuunsysteem beheerd. Het zal sterker beïnvloed worden door de keuzes die je maakt of die je weigert te maken. De keelchakra zal gelijkwaardig beïnvloed worden door je keuzes. Er is misschien meer slijm en spanning in dit gebied van het lichaam. Dit is de chakra van expressie.

Er zal druk zijn in het hoofd en de holtes lijkt te komen en gaan zonder duidelijke reden. Allergieën kunnen ook opgewekt worden. Dit is geen allergie voor speciale dingen.

Het zal meer gaan over de verandering in het nieuwe met jouw vermogen of onvermogen dit te ontwikkelen. Hogere energie zal in het hoofd opgenomen worden. Je wilt misschien de gebieden rond je slapen aan de zijkant van je hoofd en rond je ogen masseren. Misschien ook het gebied van je schedelbasis aan de achterkant van je hoofd aan de achterkant van je nek.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
vul je naam in