Dit is de Aartsengel Uriel-boodschap voor maart 2014

aartsengel_urielDe energetische fundering voor de Aarde en de mensheid heeft nieuwe levels bereikt, en dit heeft veel frictie veroorzaakt voor diegenen onder jullie die zich vorige ascensiecycli herinneren. Telkens je een gelijkaardig level in je vorige incarnaties bereikte, waren de resultaten niet wat je ervan verwacht had, en nu ben je bang voor een mogelijke mislukking of niet-voltooiing. Je bent je ervan bewust dat deze nieuwe energie resoneert met frequenties die voordien onbekend waren voor de mensheid, en je voelt dat je op je hoede moet zijn, opdat ze op de hoogst en best mogelijke manier gebruikt kunnen worden.

Nu de mensheid een nieuwe fundering heeft, zal het misbruiken van deze energie niet zover reiken als volgens jou mogelijk is, en zullen we niet terugkeren naar niet-ascensietijdlijnen.

Omdat de basisfrequentie van de mensheid hoger is, kunnen vroegere uitkomsten nu niet meer op dezelfde manier manifesteren. Je aflijning is essentieel, omdat de energieën al op jou wachten, tot je er contact mee maakt.

Nieuwetijdskind Magazine Instagram
Nieuwetijdskind Magazine Instagram
Nieuwetijdskind Magazine Instagram


De dimensies waarvan de toegang nu beschikbaar is voor jou, zijn energieportalen die stammen uit je energetisch verleden, en maken deel uit van het potentieel van de energetische toekomst van de mensheid. Het is je vroegere ervaring van ascensiecycli, in andere dimensies van zijn en universa van ervaring, dus je roept je verleden terug op, nu je de mensheid begeleidt naar zijn geascendeerde, geëvolueerde toekomst. Om het energetisch potentieel dat nu beschikbaar is voor de planeet uit te breiden, moet je je verleden, de ervaringen die je had in andere levens, tijdlijnen en dimensies als leraren en healers die deelgenomen hebben aan vorige ascensiecycli, opnieuw oproepen. Je bent al afgelijnd op deze energie vanuit andere aspecten en incarnaties. Nu moet je erop aflijnen vanuit je menselijk aspect en perspectief.

Terwijl dit een nieuwe ervaring is voor de aarde en de mensheid op dit moment, is het geen nieuwe ervaring voor velen van de afgezanten van licht, die aan dit proces nu deelnemen, het is alleen maar nieuw voor de 3D-aspecten die je belichaamt. Je hebt deze herinneringen met je meegenomen, om ze te gebruiken als hulp in deze cyclus. Er zijn krachtige aspecten aan het wakker worden zijn, in ieder van jullie en in veel mensen, die je opnieuw verbinden met je kracht en goddelijkheid, en die je de nieuwe energetische paden zullen helpen te creëren die de kanalen worden voor de nieuwe energieën die nodig zijn voor de volgende ascensiefasen. Dit zijn de energieën waarop je al ‘afgelijnd’ bent, nu kan je de energieën van de Aarde en de mensheid erop afstemmen. Energetische expansie brengt je naar een nieuw bewustzijn van je macht, potentieel en mogelijkheden, waarvoor je je moet herinneren wat je vergeten bent, de aspecten die je aan de kant hebt geschoven, omdat je geloofde dat ze meer pijn dan vooruitgang brachten, en niet nuttig waren omdat, ondanks je krachtige vermogens, de ascensiecycli nooit voltooid werden.

Elke ascensiecyclus brengt aflijning op nieuwe frequenties, en doet licht en energie verder bewegen op de spiraal van evolutie, die het dichter bij de Goddelijke Bron brengt. De cycli bouwen verder op elkaar, en een nieuwe begint met de voltooiing van de vorige. Wanneer een cyclus voltooid is, worden nieuwe frequenties beschikbaar, wanneer er een expansie is gebeurd door de bereidheid van de mens om meer licht en hogere vibraties te belichamen, wat maakt dat nieuwe energieën opgenomen worden. Je hebt nu het einde van een cyclus bereikt, en bent klaar om een nieuwe te beginnen.

9495Liefde wordt de nieuwe verbindingsfrequentie, en de fysieke mens herverbindt zich met zijn goddelijke centrum, op zoek naar vreugde en vrede in de ervaring van het leven en voor de wereld. Dit is geen tijd om te stoppen, het is de tijd om nog meer inspanningen te leveren, om je eigen vibratie op te tillen, diep in je herinnering te gaan graven van tijden waarin jullie krachtige leraren en healers waren, toen je naar de aarde kwam om deel te nemen aan andere ascensiecycli, hoe ze ook afgelopen zijn. Je bent altijd succesvol geweest in het optillen van frequenties, ook al is het niet voldoende geweest om een hele ascensiecyclus te voltooien, en het is nu tijd om jezelf opnieuw af te lijnen op die energie.

Indien deze periode frustrerend is, is dat omdat je je in nieuwe fasen bevindt, en nu je dichter bij de voltooiing komt, loert de angst voor mislukking om de hoek bij je. Mislukking is een overtuiging van de mens, en in de grotere context van universele beweging bestaat er geen mislukking. Focus op het doel van ascensie, heraflijning op goddelijkheid, herverbinding met de energie van de Bron, transformatie en evolutie, een terugkeer naar de goddelijke natuur binnenin. Sta open om bevestiging te ontvangen over je eigen kracht, straal je licht helder uit, en wees niet bang voor een mogelijke mislukking, want al je vertrouwen en geloof zijn nu nodig, om de evolutie bij te houden die je hebt gecreëerd om deze cyclus nu te voltooien. En denk eraan, je hebt de steun van heel het universum in dit proces, dus vraag om hulp, begeleiding en steun wanneer je daar nood aan hebt, het is er allemaal voor jou.

door Jennifer Hoffman
www.enlighteninglife.com

vert. Fran Tielemans

beschermengelmeditatie
beschermengelmeditatie
beschermengelmeditatie
beschermengelmeditatie

17 REACTIES

 1. “Wees afgelijnd op de energieen waarop je al afgelijnd bent”.

  Precies, de bron, de lach, de ontspannenheid, de spontaniteit, de mogelijkheid, de goddelijkheid is wat je al bent.

  Daar hoef en kun je niets voor doen.

  Als je dagelijkse leventje er niet 1 is van ontspannenheid, spontaniteit, goddelijkheid, onafhankelijkheid, lachengierenbrullenheid is dan kun je hooguit eens onderzoeken waarom dat dan niet zo is.

  Waar komt dan toch die serieusheid vandaan.

  Dat is wat enkel die natuurlijke goddelijkheid, ontspannenheid, etc in de weg zit.

  Beste Aart wil je aub nog wat blaten m.b.t. ‘geloof en vertrouwen’, hoe is die denktrant ontstaan?

  Er was eens een tijd (baarmoeder-18 jaar) waarin de mens voor zijn voortbestaan afhankelijk was van zijn omgeving.

  Dat gevoel van echt afhankelijk te zijn, echt niet voor zichzelf te kunnen zorgen is zo’n basis/wezenlijke ervaring dat die in iedere cel gegrift staat.

  Het wordt de bril waardoor de rest van je leven ervaren wordt.

  ‘Vertrouwen en geloof’ ontstaat vanuit de beleving niet voor zichzelf te kunnen zorgen.

  Je (afhankelijk wezentje) wil iets maar kan iets daadwerkelijk niet en om daar (die beleving mee te kunnen dealen) ontstaat er de denktrant ‘vertrouwen en geloof’.

  Met die denktrant deal je met het moment nu waarin je iets wil maar niet kunt en plaats je het in de toekomst.

  De toekomst van ‘geloof en vertrouwen’.

  Een toekomst die nooit zal geschieden omdat die toekomst niet bestaat en gebaseerd is op een niet handelen in het moment nu.

  Als afhankelijk wezentje is die denktrant begrijpelijk maar als volwassene gaat die enkel in de weg zitten want het verandert niets aan het moment nu.

  Als volwassen ben je ook nu nergens van afhankelijk zoals toen, je kunt nu handelen, voor jezelf zorgen en i.p.v. ‘geloven en vertrouwen’ kan er direct een handelen zijn.

  NEEN, ‘geloof en vertrouwen’ is geen gevoel.

  Dat lijkt zo.

  Er is namelijk geheugen/denken nodig m.b.t. ‘geloof en vertrouwen’, anders kan het er niet zijn.

  M.a.w. speelt ‘ geloof en vertrouwen’ nog bij de mens dan zit die mens in zijn afhankelijke kleine kind energie en realiseert hij/zij op dat moment niet dat hij/zij/het volwassen/heel is.

  De hele buurt ligt weer wakker van dat geblaat, kon het niet in 1 zinnetje.

  • @Aart, nog even over ‘geloof en vertrouwen’, ik kreeg net nog wat van Ariel door.

   ‘Geloof en vertrouwen’ zijn gebaseerd op angst en hebben enkel bestaansrecht doordat er niet volledige nu-energie aanwezig is.

   M.a.w. je bent met je aanwezig zijn niet volledig in het moment, je aanwezig zijn is gebaseerd op herinnering/oude ervaring.

    • Ha, ha, ha!
     Ik lig hier in een deuk.

     nog even over ‘geloof en vertrouwen’, ik kreeg net nog wat van Ariel door.

     Zeker dat-ie schoon wast en vlekken verwijderd?
     Nou met dat aflijnen zal de waslijn wel bedoeld zijn.

     • @Lia, je bent een vrouw naar mijn hart want een vrouw hoort zich enkel bezig te houden met zaken zoals wassen.

      Vertrouw of geloof jij nog ergens in Lia?

      Of is daarvoor de bewustzijnstrilling bij jou te hoog en dat daardoor het gevoel (vertrouwen en geloof) wat voortkomt uit het door angst ontstane denken niet meer geschieden kan.

      • Ha Aart,
       Ik ben eigenlijk niet zo bezig met angst en niet-angst.

       En wat betreft die bewustzijnstrilling. Die is zóóó hoog! Geen glas blijft hier heel.
       De ruiten knallen uit de kozijnen en morgen moet ik met spoed langs Specsavers.

       PS.
       Je hebt een beetje de pest in hé over die waslijn! Geeft niks hoor. Gewoon even meedraaien met de bonte was dan ben je snel weer van alles verschoond. 😆

       Groetjes Lia

 2. “Sta open om bevestiging te ontvangen over je eigen kracht, straal je licht helder uit, en wees niet bang voor een mogelijke mislukking, want al je vertrouwen en geloof zijn nu nodig, om de evolutie bij te houden die je hebt gecreëerd om deze cyclus nu te voltooien.”

  Hoe is het weer mogelijk, hoe weten ze dat daar boven of beneden toch.

  Ik loop sinds 5 minuten met de bevestiging van mijn eigen kracht rond.

  Precies, een blauwe duim en nagel.

  Ik voelde die aflijning met de bron en het goddelijke al aankomen en dacht (had ik het maar bij de gedachte gehouden en had ik hem maar niet te uitvoer gebracht); laat ik voor de zekerheid de deur van het verleden maar dichtgooien.

  3x raden wat er tussen zat.

  Wat is in Uriel-naam ‘mislukking’.

  Ik krijg het maar niet voor elkaar om te vertrouwen en te geloven.

  Ik heb daar echt te weinig hersencellen voor.

  Ik zie en beleef enkel wat er nu is en als ik iets niet als prettig ervaar dan kan ik mij niet voorstellen dat geloof en vertrouwen mij ergens bij gaan helpen.

  Ik zal het ter plekke op dat moment zelf moeten veranderen.

  Gelukkig maar dan is het maar gebeurd en blijft het niet zo`n slepende zaak.

  He he, weer een cyklus voltooid, leek geen einde aan te komen.

  Ik krijg direct de bevestiging van de bron.

  Het hagelt.

  Buiten hoor.

  • @Aart, Ik kon het niet laten dit stuk te lezen en in lachen uit te barsten om het commentaar van Aart.. vergeef me Aart, maar het is wel fijn om weer eens te lachen. Dank je wel. Ik sta ook zo op ontvangen, maar het enige wat lukt is dat het mislukt ja. Heb een fijne avond nog, namiddag.. wat dan ook. Petra

    • @sabine, Het is goed om om jezelf te lachen en soms is het fijn dat iemand anders je aan het lachen maakt, omdat het een spiegeling van jezelf op dat moment. En ik ben liever aan het lachen dan wat anders eerlijk gezegd. Maar dat is nou eenmaal niet altijd zo dat je kunt lachen. Maar dat vind ik niet erg op zich. Het gevoel van tevredenheid en geluk ligt in mijzelf en dat heb ik wel altijd. Zomaar even nog een reactie..

     En Sabine.. ook zo’n reactie zoals de jouwe is soms gewoon fijn. Even iemand die ook reageert. Openheid in reageren.. zo belangrijk.. spontaniteit.. mensen die met mensen omgaan.. gewoon omdat het is, omdat het mag en kan. Dank je wel.

 3. Heel hartelijke dank! Mooie bevestiging! 🙂

  En we gaan verder…. en deze keer maken we het af! 🙂

  En zo is het! 🙂 <3 xxx

  dank je voor het plaatsen hier! Samen…Samen lukt ons dat!

  Liefde…is de weg… volg het, doe het en wees overtuigt 🙂

  Liefs, Henriëtte <3 xxx

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in