Home Spiritualiteit Welke energie past bij jou. Indigo of Kristal?

Welke energie past bij jou. Indigo of Kristal?

Ik ben zo blij dat de Indigo Kristal beschrijvingen/kenmerken beschikbaar zijn op de website (deze staan hier)

Ze zijn nuttig voor je als je je afvraagt wat voor soort energie je hebt, Indigo of Kristal of beide. Velen van jullie hebben mij geschreven om  te zeggen hoeveel rust je voelt doordat je inzicht hebt in waarom je voor grootste deel van je leven zo anders hebt gevoeld, misplaatst, en slecht op je gemak. Met dit nieuwe inzicht komen kansen om op een nieuwe en andere manier te kijken naar je leven en jezelf, maar focus alsjeblieft niet te veel op de labels en op het precies uitvinden wat je energie met zich meebrengt. Gebruik deze informatie om een nieuwe richting te vinden voor je gaven, vaardigheden en energie.

Als je denkt dat je een Indigo bent of een Kristal, ben je er waarschijnlijk één. Hoeveel van elke energie (indigo of kristal) of welke je bent is minder belangrijk dan eindelijk inzicht hebben in je leven en waarom je zo gevoeld hebt. De volgende stap is om iets te doen met de informatie. Het is verleidelijk om, als je eenmaal de verklaring hebt,  te proberen om precies je hele leven en al je keuzes te achterhalen, gebaseerd op de energie of energieën je draagt, maar dat is niet het punt. Het echte punt is om je eraan te herinneren dat je deel bent van een generatie die is gekomen op de wereld om iets groots, iets bijzonders doen en te helpen bij het opzetten van een nieuwe koers voor de aarde en de mensheid .Het indigo kind en hoe je ze herkent (2)

Ieder van jullie speelt een belangrijke rol in dat proces en jullie hebben allemaal bijzondere gaven op vele verschillende gebieden. Terwijl weten of je energie Indigo en Kristal is, je kan helpen je gedachten en gevoelens te begrijpen, bepaalt het niet waar je tot in staat bent en hoe goed je het zal doen. Deze etiketten/labels leggen simpelweg de verschillende energieën uit of definiëren ze. Wat belangrijk is,  is over ze te weten is dat ze hier zijn, omdat de aarde klaar is voor de transformatie en welke energie je dan ook hebt bijdraagt aan dat proces. Dat is waarom je hier bent als pionier, in de voorhoede van deze geweldige tijd.

Nieuwetijdskind Magazine Instagram
Nieuwetijdskind Magazine Instagram
Nieuwetijdskind Magazine Instagram

Gebruik de informatie die je hebt over je energie om jezelf een gevoel van vrede en begrip voor jezelf te geven, om je te helpen leiden in de richting die je nodig hebt om te gaan, maar laat het je niet beperken door te denken dat je dan niet bepaalde gaven of vaardigheden mag  hebben, omdat ze niet op de lijst staan . Vergeet niet dat velen van ons, die volwassen Indigo’s en kristallen zijn, beide energieën in meerdere of mindere mate hebben, omdat we zoveel mogelijk energieen moesten introduceren. Welke energie  je hebt is goed voor je en voor wat je hier kwam doen. Gebruik de informatie als een klein opstapje naar een veel grotere realiteit. Die dat we allemaal samen werken om voor onszelf, de aarde en de mensheid, te creëren, evenals voor de toekomstige generaties van nieuwe energieën op aarde..

Jennifer Hoffman

©vertaling: Gordon,  www.nieuwetijdskind.com

andere artikelen Jennifer Hoffman

Engelenboodschap
Engelenboodschap
Engelenboodschap

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in