nieuwetijdskindmagazine
nieuwetijdskindmagazine
nieuwetijdskindmagazine
Aluna Joy Yaxk'in
Aluna Joy Yaxk’in

Zoals ik eerder al zei was 2013 absoluut vreemd en ongrijpbaar. Het was gevuld met diepgaand en schijnbaar onophoudelijk spiritueel in vraag stellen en veranderen van koers, een hoop verliezen en loslaten, extreme ascensiesymptomen en veel wachten.

Zei ik ‘veel wachten’? We hebben nu toch al een hele tijd de diepe wateren van het ongekende betreden, en dat heeft ons weerloos, ongemakkelijk wat onze toekomst betreft en alleen doen voelen; en toch zijn we er nog.

We kregen een keerpunt in het midden van 2013. Ik was zo dankbaar dat we geen pelgrimsreizen voor deze datum hadden gepland. Onze reis naar Avalon en Schotland in oktober waren heel vervullend en brachten diepe boodschappen die niet alleen onze spirits transformeerden, maar waardoor we ook onze fysieke wereld zagen veranderen. Zowel Avalon als Egypte overtroffen onze verwachtingen. Ik moet toegeven dat deze twee pelgrimsreizen het enige was dat stroomde in 2013. Al de rest was nog steeds in een brutale leegte, maar ik wijt dit aan het feit dat die beide reizen geboekt waren in het bewegingsvolle jaar 2012.

nieuwetijdskindmagazine
nieuwetijdskindmagazine
nieuwetijdskindmagazine

Nieuwetijdskind.com-bloembedWe zijn in het rustiger vaarwater van ‘het nog altijd niet weten’ beginnen komen, en toch voelen we daar ons vrij oké bij. We zijn net begonnen met het aannemen van een nieuw levensritme, met het potentieel om een nieuwe wereld te bouwen. Deze wereld zal gebouwd worden vanuit het nu zonder de beperkingen van het verleden of de zorgen om de toekomst. Dit gewend worden zal wat tijd vragen, want we houden van ‘wat we denken te weten’, en we hebben de gewoonte om vooruit te lopen op onszelf. Denk eraan…grote nieuwe cycli zoals deze beginnen heel traaaaaaaaaag en kalm, terwijl we een stevige voet aan wal krijgen op nieuw territorium. Heb geduld.

Ons leven stemt zich af op dit nieuwe ritme in een nieuw normaal, en we beginnen te zien hoe evident dit alles is. We zijn vele geschenken beginnen te zien in het eenheidsbewustzijn, maar we zijn ook overrompeld door de kwellende valkuilen van het EEN zijn met de emoties van de hele planeet in dit collectieve verwerkingsproces. Eenheid is niet zo leuk gebleken als verwacht…maar dat komt misschien nog. Weten we eigenlijk of wat we nu voelen het onze is, of een deel van het verenigd geheel?

Van een waarlijk positieve kant gezien, zien we bewustzijnsverschuivingen bij wereldleiders en bij mensen in onze dichte kring, zoals familie en vrienden. We krijgen in feite golven van ongehinderd intens licht, dat soms als te veel aan kan voelen, alsof we die kwaliteit van licht nooit eerder voelden. Dit licht zal schijnen op al wat nog niet in aflijning is op de nieuwe wetten van de natuur. Ik zal het nogmaals zeggen. Elke steen zal omgekeerd worden. Alle gesloten deuren worden geopend. Niemand kan ontsnappen aan dit licht. Dit zal duidelijker worden bij mijn volgende boodschap.

Geniet en heb lief

Aluna
www.alunajoy.com

Vert. Fran Tielemans

2 REACTIES

  1. Fijn om te lezen. Voor mij voelt het ook zo; Denk eraan…grote nieuwe cycli zoals deze beginnen heel traaaaaaaaaag en kalm, terwijl we een stevige voet aan wal krijgen op nieuw territorium. Heb geduld.
    Het gevoel dat alles in mij stevig aan het verankeren is voor ik verder ga.

    Hartelijke groet
    Angel

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Laat een reactie achter
vul je naam in