Wensen met Nieuwe Maan

Zit iets je dwars in het leven? Dan is nu het moment om dat te veranderen. De nieuwe maan is een periode waarin je wensen worden gehoord en je dromen werkelijkheid worden. Elke maanfase is goed voor iets unieks, en de nieuwe maan is misschien wel de spannendste (ook al zie je dan juist niets in de lucht). Blijf niet hangen in wat je hoopt dat deze maanfase niet zal gebeuren en focus je op wat je wel wilt laten gebeuren. Weet je niet goed hoe? Volg de vier stappen hieronder en al je wensen komen uit (zolang het redelijk is natuurlijk – vliegen is niet inbegrepen)!

Zoek een rustig plekje, verzamel je materialen en haal adem

Na een lange dag verdien je een momentje voor jezelf. Zoek een lekker rustig plekje in je huis waar je niet wordt lastiggevallen. Zorg dat al je elektronica uit staat, of in ieder geval uit je buurt is. De volgende nieuwe maan staat in Weegschaal, dus je zou wat wierrook kunnen aansteken die past bij dat sterrenbeeld. Denk aan reukerwt, olibanum, sandelhout of mandarijn.

Je kunt de kracht van de wierook versterken met een kaars of een kristal in de kleuren van de Weegschaal. Dat zijn roze, blauwtinten of lichtgroen. Zo stem je jezelf beter af op de energie van de maan, waardoor al je wensen nog krachtiger worden. Als je er helemaal klaar voor bent, sluit je je ogen en haal je diep adem. Houd je adem vijf seconden vast en adem dan rustig uit. Herhaal dit tot je spieren zich ontspannen en je hoofd leeg raakt.Wensen met Nieuwe Maan

Denk na over wat je wilt en schrijf het op of teken het

Neem nu een moment om je te focussen op wat je echt wilt. De nieuwe maan is een tijd voor dromen, een nieuwe start, en voor manifestatie. Ben je op zoek naar een nieuwe auto? Wil je promotie op je werk? Zoek je naar liefde? Wat je ook wilt, schrijf het in duidelijke taal op papier, het liefst als een lijstje. Je kunt beter niet meer dan 10 wensen tegelijkertijd maken. Meer dan dat en het wordt overbelastend en verwarrend voor het universum – en voor jezelf. Maak je wensen zo gedetailleerd mogelijk, want dat maakt je manifestatie alleen maar sterker.

Nieuwetijdskind Magazine Instagram
Nieuwetijdskind Magazine Instagram
Nieuwetijdskind Magazine Instagram

Als je voelt dat het beter is om te tekenen dan te schrijven (ook als je tekenkunsten niet geweldig zijn), probeer dat dan zeker uit! Het gaat allemaal over het tot leven roepen van je dromen. Door te doen wat voor jou het beste werkt, maak je juist een grotere impact. Je kunt je tekening zo creatief maken als je wilt: kleur de randen, voeg schaduwen toe, of maak een achtergrond. Je mogelijkheden zijn eindeloos. Zorg alleen dat je voor iedere wens een losse tekening maakt – of je nu wenst voor een auto, een partner of een nieuw product dat je wilt.

Neem de tijd om je voor te stellen dat je dromen uitkomen

Sluit je ogen en visualiseer je dat iedere droom op je lijstje uitkomt. Alsof je met geestesoog naar een film kijkt. Heb je bijvoorbeeld gewenst om een nieuwe auto, maak dan het ideale scenario voor jezelf met die auto. Doe alsof je nu in die auto rijdt en stel je mentaal voor hoe dat zou voelen.

Zou je over de weg glijden? Hoe ziet het interieur eruit? Hoe ruikt het, voelt het? Wie zit er naast je in de passagiersstoel? Waar zou je naartoe gaan en wat voor muziek zou je onderweg draaien? Laat de visualisatie echt tot leven komen. Doe deze detailgerichte visualisatie voor elke wens op je lijstje.

Sluit af met waardering en dankbaarheid

Als je klaar bent met visualiseren, wees dan dankbaar naar het universum voor alles wat je hebt en zult hebben. Voel hoe gezegend je bent dat je leeft in dit moment. Alleen al het feit dat je leeft met een dak boven je hoofd is al reden genoeg om dankbaar te zijn. Sluit je wens-sessie af door op dit gevoel van dankbaarheid te mediteren, of door gewoon hardop ‘dankjewel’ te zeggen.

Als je wilt kun je je wenslijstje verbranden, verscheuren, begraven of juist bewaren. Je lijstje houden is geen probleem, zolang je er maar afstand van neemt – anders kunnen je wensen niet worden gehoord. Laat het universum er verder voor zorgen. Om het lijstje te vergeten kun je een ontspannende douche nemen, lekker gaan zitten met een boek of wat tijd doorbrengen met je partner. Zolang je maar niet vergeet om éérst je kaars/wierook uit te zetten, dan komt alles goed.

Engelenboodschap
Engelenboodschap
Engelenboodschap

1 REACTIE

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in