DELEN
Paradigma

door Selacia

ParadigmaDit is een jaar van revolutie op grote schaal, die jou en iedereen op de planeet beïnvloedt. Een algemeen thema dat je vaak zal zien is de behoefte van de mensheid om als één familie samen te komen. Deze behoefte is nooit belangrijker geweest dan nu. De nieuwe Aarde die je wenst, kon lange tijd niet verwezenlijkt worden, door patronen van gekibbel, geklaag, veroveren en doden.

Lange tijd geleden begrepen mensen het concept van gemeenschap, en schatten het naar waarde. Mensen uit die tijden waren op de hoogte van de kracht van eenheid en het helpen van elkaar. In sommige culturen die bedreigd zijn door droogte en andere klimaatschommelingen, leerden de mensen dat ze konden overleven door collectieve ideeën, steun en daden.

Ze gebruikten hun samengebalde creativiteit om zich aan te passen in plaats van mekaar te bevechten voor slinkende bronnen. Ze begrepen de kracht van een eensgezinde groep. Ze waardeerden de natuur en leerden ermee te werken.

Nu de Aarde voor de afgrond staat en de toekomst onzeker is, wordt de mensheid opgeroepen om zich die dingen te herinneren. Men begint het zich inderdaad overal ter wereld te herinneren, en een fervent verlangen naar gemeenschapszin wordt groter. Mensen zoals jullie voelen dit.

Een nieuw paradigma van gemeenschapszin

Ja, een splinternieuw paradigma van gemeenschapszin is aan het geboren worden. Jij bent een belangrijk deel van het proces, als je een nieuwe kijk krijgt en als je oude patronen oplost. Diep in jou begrijp je hoe belangrijk de gemeenschap is, en wat er moet veranderen om vrede op Aarde te creëren. Je bent gecodeerd als goddelijke veranderingsmaker om een vredevollere en liefdevollere wereld te helpen creëren. In de kern van je wezen weet je dat dit waar is. Wanneer je afstemt op die plek van innerlijke wijsheid, merk je hoe losgekoppeld de mensenfamilie is geworden. Je ziet het wantrouwen, de minachting en de afstandelijkheid. Je ziet deze dingen in je woonplek, in regeringen en tussen landen.

Als je eerlijk bent tegenover jezelf, merk je een soortgelijke afkoppeling in je eigen kring, je familie, collega’s en andere kennissen. Als je nog eerlijker bent met jezelf, zie je je eigen rol in het afkoppelen. Je probeert dan je angst-gebaseerde DNA-patronen te begrijpen en schoon te maken, die maken dat je je loskoppelt en je afgescheiden doen voelen. Als je dit innerlijk werk doet, word je vrijer, ontwaak je in de waarheid van je eenheid en besef dat je zowiezo geliefd bent.

Als je bent zoals de meeste mensen, wil je je meer verbonden voelen met anderen en de wereld. Je wil meer vrede en liefde in relaties, zaken en tussen landen weerspiegeld zien. Je weet dat je nu leeft om een verschil te maken, maar hoe?
vruchtbare-grond

Hier zijn enkele stappen die je kan nemen om een splinternieuw model om samen te leven op Aarde neer te zetten.

6 stappen om Nu te nemen

  1. Focus op wat je verbindt met anderen, op wat je gemeenschappelijk hebt, en wat je doet verschuiven van een toeschouwer te zijn die zich afgescheiden en anders voelt, tot een ontwakend wezen dat leert om volledig te leven en te leven als één samen met iedereen.
  2. Weiger om je leven in de schaduw te leven van samenzweringstheorieën en geroddel over wat ‘ze’ nog gaan plannen om je in slavernij te houden. Jij bent een krachtig wezen, begiftigd met een geest die zich kan focussen op goedheid en het creëren van grootse dingen. Laat je kleine zelf of ego je niet overtuigen dat je in een gevangenis zit. Je bent vrij.
  3. Verander de vragen die je stelt. Bijvoorbeeld: ‘Wanneer zullen ze dit oplossen?’. Deze vraag komt niet uit je bekrachtigd zelf maar uit een slachtoffermentaliteit. Een betere vraag is: ‘Wat kan ik doen of niet doen om deze situatie te helpen in orde brengen?’
  4. Vermijd om mee te gaan met de massa. Denk aan je rol van goddelijke veranderingsmaker – op de voorgrond, als leider. Als het tijd is om iets te doen, doe het dan onbevreesd en doe iets dat anderen nog niet doen – vertrouw je innerlijke wijsheid en doe het dan.
  5. Luister meer, ook naar input van het universum over wat er echt aan de hand is. Als je enige kanaal een angst-gebaseerde site is, zal je geen heldere kijk hebben over hoeveel vooruitgang werkelijk gemaakt is. Coöperatieve ontmoetingen met productieve gesprekken doen zoveel stof niet opwaaien als mislukte praatjes of ontmoetingen met boze uithalen.
  6. Hoe de wereld ook lijkt te zijn, hoe alles er ook uitziet, jij kan een van die mensen zijn met een nieuwe visie. Jij kan je plaats op de voorgrond innemen, met een visioen over een heel nieuw soort wereld.

Op je reis van het ontdekken van je goddelijke aard, omringen we je met onze liefde en zegeningen.

Wij zijn de Raad van 12.

Selacia

Belgisch/Nederlandse Vertaling door Fran Tielemans

3 REACTIES

  1. heel vaak komt het thema waar je over schrijft overeen met waar ik op dat moment mee bezig ben. Wel heel frappant. Ik vertaal wat jij beschrijft in termen van transitie. Als we transitie beter begrijpen krijgen we meer inzicht in de verandering die nodig is.

    Veel mensen ervaren wel dat er in deze tijd veel verandert, maar dat betekent nog niet dat je dan ook weet hoe je met de verandering om wilt gaan. De oplossingen komen vaak in het moment zelf (omdat dat het dichtst bij jezelf ligt en de nieuwe weg die je voor jezelf uitstippelt).

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
vul je naam in