DELEN

door Selacia_by_lawlzatj00

Stap in je kracht als Goddelijke Veranderingsmaker

Je leeft in tijden waarin het ongewone zo vaak kan gebeuren, het lijkt even gewoon te zijn als het gewone.

Het gaat niet alleen over de uiterlijke dingen zoals relatie-dynamieken, het is vaak innerlijk en heel persoonlijk.

Uiterlijke eigenaardigheden kunnen dingen zijn zoals naar een plaats gaan waar mensen gewoonlijk niet met vreemden praten, en dan begint er iemand die je nooit eerder ontmoette een nogal intieme conversatie met je.

Ongewone dingen kunnen ook op de werkvloer gebeuren, zoals wanneer normaal welgemanierde collega’s beginnen ruzie te maken als broers en zussen.

Op familiebijeenkomsten kunnen dingen die niemand voordien ooit openlijk zou bespreken plots het onderwerp van de dag worden aan de eettafel.

Op persoonlijk vlak kunnen er ook rare dingen gebeuren.

Je kan je plots vol energie voelen, en in staat tot alles. Op andere momenten op diezelfde dag misschien, lijken de gewoonste dingen teveel inspanning te kosten.

Je kan misschien gewoon je interesse verliezen in iets zonder te weten waarom, en je zelfs niet druk maken over de oorzaak daarvan.

Korte opstoten van zelftwijfel kunnen vanuit het niets opduiken, en je doen afvragen of je wel op de goede weg bent.

De huidige energieën die jou en iedereen die je ontmoet beïnvloeden, kunnen zeker gevoelens van angst, zelftwijfel, rusteloosheid en irritatie aanwakkeren.

Je huidige uitdaging is je centrum te vinden, helderheid te vinden, en in je authentieke kracht te staan.

Dit is makkelijker gezegd dan gedaan, wanneer er zoveel zo snel gebeurt en je je aanpast aan een nieuwe werkelijkheid die meer quantum en minder definieerbaar is.

Goddelijke Veranderingsmakers en Macht

gretchen3 (1)Als goddelijke veranderingsmaker leef je nu om te helpen bij de geboorte van een liefdevollere wereld. Je doet dit vooral door meer zelf-liefde te genereren en door te leren ware of authentieke macht belichamen.

Ware bekrachtiging is gebaseerd op spirituele kracht, geen ego-macht of wereldlijke macht. Je bent op DNA-niveau gecodeerd om te ontwaken tot wat ware macht is, en uit je conditionering te stappen die je ertoe aanzet macht in de wereld te zoeken.

De enige ware macht die je ooit zal hebben komt voort uit je verbinding met het goddelijke. Je vindt ze in jezelf, in een fasegewijs proces.

Nu, in deze huidige versterkte energieën, heb je vele kansen om machtsthema’s aan te pakken en meer bekrachtigd te worden in je eigen leven. Je ervaart dit in allerlei situaties. Sommige ervan tonen je waar je je macht hebt weggegeven en waar anderen jou het resultaat tonen van handelen vanuit authentieke macht.

Om uit machteloosheid te raken moet je ertoe ontwaken in je eigen leven. Je moet leren te kijken voorbij het zichtbare, en dieper gaan kijken. Omdat je inzicht zoekt in jezelf, vermijd je de verleiding om anderen te beschuldigen of te oordelen.

Beschuldiging en oordelen zullen kleuren wat je ziet, en je proces in het ontwikkelen van mededogen blokkeren.

Denk eraan dat iedereen in hetzelfde schuitje zit, geconditioneerd om macht op een disfunctionele manier te bekijken.

Ontkrachting is zulk een dominante kracht in het collectief bewustzijn, dat ze niet van de ene dag op de andere zal verdwijnen.

Elk individu op deze planeet draagt deze energie, sommigen vanuit de eigen individuele ervaringen, en anderen geërfd vanuit het DNA van de voorouders.

Wanneer je in je authentieke macht stapt als goddelijke veranderingsmaker, ben je een potente kracht in het verschuiven van de oude patronen. Als je je afvroeg wat je kan doen om de wereld te veranderen, begin dan met dit thema van macht.

Een eind aan de oorlog

1 (1)Overweeg dit: wanneer mensen in de wereld leren om authentieke macht te belichamen, dan kan er eindelijk een einde komen aan oorlog en verdrukking.

Jij wil een andere wereld. Hoe kan die veranderen zonder dat jij actief op de voorgrond staat van deze verandering?

Op de voorgrond staan is niet altijd makkelijk, maar dat is de weg van goddelijke veranderingsmakers.

Indien je een link voelt naar deze rol, dan weet je dat het je bestemming is om een meer licht-gevulde wereld te helpen creëren.

Je weet intuïtief dat elk rotsblok op je weg de schatten waard is die je op het pad vindt.

Selacia
www.Selacia.com

Vert. Fran Tielemans

3 REACTIES

 1. Dank jullie wel voor deze prachtige aanvullende tekst. Aanvullend op de heftige ervaringen van de afgelopen periode binnen de psychiatrie, de plek waar mijn vrienden zijn. Een plek waar ik niet meer welkom ben…. Het beschrijft op voortreffelijke manier hoe de wereld op dit moment aan het veranderen is…

  Het machtsspel in Nederland en vooral in de psychiatrie en in de hele wereld is enorm…. helaas heb ik dat jarenlang en vooral de afgelopen maanden aan den lijve mogen ondervinden.

  Maar ik ga voor vrijheid, vrijheid en liefde, live life, be free.. en aandacht, liefdevolle aandacht voor elkaar, de krachtenvelden om mij heen zijn echter zo sterk dat het niet altijd meevalt om in mijn eigen kracht te blijven…. mensenrechten zijn geschonden en samen zijn we verantwoordelijk voor het herstel van de aangerichte schade… alleen in verbinding met elkaar zullen we dit kunnen vorm geven.

  Vanaf vandaag zal ik proberen op mijn eigen manier verder te gaan en bijdragen op deze manier bijdragen aan de wereldvrede door andere mensen te helpen in hun kracht te gaan staan en hun liefde te delen met de wereld.

  Het is hoog tijd voor een nieuw evenwicht. Het vinden van nieuw evenwicht zal ook een van de nieuwe projecten worden van ons mensen met een psychiatrische achtergrond…. meedoen?

  Voor meer informatie zie linkedin groep Stichting Aandacht.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
vul je naam in