nieuwetijdskindmagazine
nieuwetijdskindmagazine
nieuwetijdskindmagazine

Ik spring vooruit in de “Master the Basics and We Will Thrive” (= Beheers de basis en we zullen gedijen) serie, omdat met alle energetische onrust die tijdens deze overgangsperiode op de planeet gaande is, het van het grootste belang is de zeer reële creatieve kracht van onze geest in deze wereld te begrijpen.

Naar mijn mening is je geest het meest geweldige stuk gereedschap dat je tot je beschikking hebt in deze wereld. Je uitgezonden en ontvangen frequenties creëren je werkelijkheid. Je geest is de projector van je huidige fysieke werkelijkheid die je door je 5 zintuigen als werkelijkheid waarneemt.

Ik kom meteen tot de kern:

nieuwetijdskindmagazine
nieuwetijdskindmagazine
nieuwetijdskindmagazine

Je geest is je radio.

Als je deze basiskennis kunt begrijpen en het aanhoudend kunt toepassen tot het een automatisch proces wordt, zal je realiteit dienovereenkomstig veranderen.

Als de meeste mensen (de massa) zichzelf toestaan deze kennis te gaan begrijpen, zal onze collectieve realiteit het beginnen te weerspiegelen. Als je deze kennis momenteel toepast in je individuele leven, weet je al dat het zonder mankeren zo werkt. Het is wat sommigen “de Wet van de Aantrekkingskracht” of “de Wet van dit Universum” noemen. Het is het “grote geheim” waarvan “zij” niet willen dat jij er van weet.

Simpel gezegd, alles in onze fysieke werkelijkheid (gedachten, gebeurtenissen, dingen, mensen, omstandigheden) bestaat op basaal niveau simpelweg uit energiefrequenties waar we door middel van onze geest op afstemmen en dan vervolgens met behulp van onze 5 zintuigen omzetten naar onze fysieke ervaring. Alles wat we waarnemen als fysieke materie is van origine energie. Er is geen vaste vorm (soliditeit), er zijn alleen maar verschillende soorten opmaak van energie.

Onze geest is in feite een geavanceerde radio.

 Alle frequenties zijn gelijktijdig in het onzichtbare beschikbaar. Inderdaad, alles wat je “wilt” of “verlangt” is al hier en beschikbaar voor je, je had tot nu toe alleen nog niet de juiste kennis en ervaring om hier toegang toe te krijgen, om je er op af te stemmen. Het is aan ons om ons op de frequentie van onze keuze af te stemmen, zodat we die zichtbaar kunnen maken om te ervaren. Het is echt zo eenvoudig.

Onze geest ontvangt en verzendt tegelijkertijd frequenties de wereld in volgens de gedachten en emoties die we in onze geest hebben. Onze individuele en collectieve gedachten en gevoelens manifesteren inderdaad de zichtbare werkelijkheid die we ervaren. Soort zoekt soort, dat is de wet van de aantrekkingskracht van dit Universum. Lage trillingsfrequenties (in de emotionele vorm van angst, hebzucht, haat enz.) trekken lage trillingsmanifestaties aan (zoals lijden, oorlog, conflict). Hoge trillingsfrequenties trekken hoge trillingsmanifestaties aan (zoals overvloed, gezondheid, geluk, liefde). Dat is waarom het zo belangrijk is te leren je gedachten via de radar van je emoties te volgen. Als je de wens hebt om je leven te veranderen, is de sleutel je zoveel mogelijk te focussen op een goed gevoel door het beheersen van je gedachten (ook wel je frequentie genoemd).

De gedachten die je in je hoofd hebt zijn energetische frequenties die je constant uitzendt en van daaruit ontvangt en die je dan in je zichtbare realiteit omzet.

De gedachten die we hebben komen overeen met de overtuigingsprogramma’s die we hebben. Onze overtuigingen bepalen de voorwaarden voor het omzetten van de frequenties door de zenuwbanen die we van en naar onze hersenen hebben lopen.

Het is in feite juist dat de gedachten die we hebben dingen worden. Er is een mentale techniek, bekend als Neuro Linguïstisch Programmeren (NLP), dat gaat over het herprogrammeren van de zenuwbanen. We horen niet over NLP op school en gezien de huidige staat van onze werkelijkheid wordt dat slechts door een enkeling bepaald, dat is nu eenmaal zo. Als we allemaal de programmeringskracht van NLP zouden kennen, zouden we minder ontvankelijk zijn voor de programmering op school, ingebouwde triggers in advertentiecampagnes, impulsaankopen of gedragingen, gewelddadige relaties (misbruik), politieke speeches, eigenlijk iedere situatie waarin we ons verloren gegane vermogen van onderscheiding zouden moeten toepassen.

Het geheim van het beheersen en ontwikkelen van je eigen vaardigheden op dit gebied ligt in het bewust toepassen van je ONDERSCHEIDINGSVERMOGEN in elk aspect van je leven. De psychische handeling van je onderscheidingsvermogen is het vermogen om goed te kunnen beoordelen. Voer je dit een stap verder door: het vermogen om te kunnen kiezen om de frequenties te accepteren of te weigeren.

Ons onderscheidingsvermogen is massaal verloren gegaan en gewist uit ons bewustzijn. We zijn afhankelijk gemaakt door middel van geavanceerde methodes (zoals onderwijs, media, controle over de geest, frequenties van de mobiele telefoon, fluoride in het water enz.) om maar te slikken wat ons ook als realiteit wordt voorgeschoteld. We kijken niet naar wat er komt vanuit het gezichtspunt van: “Dient deze frequentie (gedachte, informatie, persoon) mij? Brengt het me op één lijn met hoge frequenties van liefde, met het doel van mijn leven, met mijn doelen?”

Jezelf trainen om te kijken vanuit een ander gezichtspunt is in het begin uitdagend, maar dat wordt iedere dag makkelijker. Een beetje zoals met een nieuw trainingsschema. Als we kunnen afstappen van de mentaliteit dat onze “geest” een slapende spier is of een stuk gereedschap waar we nooit voor zijn ingewijd om het volledige potentieel te begrijpen, dan kun je beginnen het te trainen en de frustratie vermijden dat het nog niet op z’n volle vermogen werkt, omdat je begrijpt dat je het nog nooit echt goed gebruikt hebt. Het is net alsof we allemaal geboren zijn als een Ferrari (geest/lichaam/hart), maar we hebben nooit geleerd hoe we hem moeten besturen. Ons werd vanaf dag 1, net als onze ouders en hun ouders daarvoor, geleerd om achterin te zitten en het voertuig te laten rijden. Nou, als je zelf de controle over je gedachten niet hebt, heeft iemand anders dat. Als je je ongemakkelijk of ontevreden over je huidige werkelijkheid voelt, dan is dat omdat je niet zélf de controle over je gedachten hebt, of op z’n minst niet over het grootste deel ervan. Je hebt de gedachten van anderen als die van jezelf geaccepteerd, zonder ook maar de moeite te nemen hun rechtmatigheid of frequentie in twijfel te trekken.

PERSOONLIJK GELOOF IK DAT DIT DE SLEUTEL IS OM ONS EIGEN LEVEN TE BEHEERSEN, DAT DIT DE MEEST BELANGRIJKE LEVENSLES IS DIE WE OOIT KÚNNEN LEREN. Als je iedere frequentie die binnenkomt kunt onderscheiden, zul jij je leven veranderen. Zodra jij de aangeboren menselijke gave van vrije wil zult terugpakken, die ooit werd begrepen, biedt deze gave je de kracht van creëren en manifesteren in je leven.

Degenen die de wereld besturen hebben ons besturingssysteem (geest/lichaam) gekaapt en het op ongelofelijke wijze geïnfecteerd met allerlei soorten virussen en onbewuste programmering. Omdat je geest/lichaam in werkelijkheid een geavanceerde computer is, behandel het dan zoals je met je pc zou doen als die volledig beschadigd zou zijn. Formatteer de harde schijf en installeer het besturingssysteem opnieuw (in de vorm van nieuwe overtuigingen, NLP) en installeer een soort anti-virusprogramma (beter bekend als onderscheidingsvermogen) om nieuwe toekomstige virussen zo goed als je kunt te kunnen blokkeren/filteren. En “scan” je pc iedere paar maanden om te kijken hoe hij werkt en om er zeker van te zijn dat er geen virussen “naar binnen zijn geslopen”…….

Met andere woorden: Observeer je werkelijkheid en kijk of het in lijn is met jouw nieuwe overtuigingen, en als dat niet zo is, heb je nog steeds iets te herprogrammeren.

Auteur: Isabelle Beenen

12 REACTIES

 1. Mooi wat Isabelle schrijft! De inhoud is grandioos, maar spijtig dat de vorm zo verwaarloosd wordt, in Nederland.
  Om een boodschap goed over te laten komen, dient er aan drie voorwaarden voldaan worden:
  Taal moet:
  1. Eenvoudig zijn
  2. Duidelijk zijn.
  3. Verrijkend zijn.
  Bijvoorbeeld:
  In de zin: ‘… is je geest het meest geweldige stuk gereedschap …’ gaat het hier – met klemtoon – op úw geest (of als je familiair wil zijn (daar is niets mis mee) ‘jouw geest’.
  En wat dacht je van ‘… het geweldigste stuk …’?
  Tweede citaat: ‘Je uitgezonden en ontvangen frequenties’. Om duidelijk te stellen dat deze frequenties persoonlijk zijn, zou ik schrijven, ‘Jouw … frequenties’ (of als je niet familiair bent met de lezers, ‘Uw … frequenties’)
  Ik ga niet op alle slakken zout leggen, maar …
  I.p.v.: ‘Je geest is je radio.’ (Dit is een waarheid als een koe!) kan misschien: Jouw geest is jouw radio! (Wij zijn toch één menselijke familie, nietwaar?)
  Nog een anglicanisme: ‘DE MEEST BELANGRIJKE LEVENSLES’. Hoe zegt met dit in het Nederlands? Juist! ‘De belangrijkste levensles’. Onze taal is zó rijk. Al wat wij in huis hebben moeten we niet gaan lenen.
  Wat is ‘Gast Auteur’?
  Gefeliciteerd met het gebruik van samengestelde zelfstandige naamwoorden, als ‘trillingsmanifestaties’: een woord dat Microsoft, in Office niet eens kent!
  Dank u, voor deze spirituele tekst!

 2. Gedachtekracht. Ik doe er nog niet zoveel mee. Ik zou iets in de groep willen gooien:
  Kun je dit ook toepassen bij negatieve energie in andere landen of in je eigen land? Ik hoop van wel.
  Stel je voor dat je (ik noem even een voorbeeld) als vluchteling aankomend in bijv. Mecedonie , verwelkomt wordt door de militairen en door de bevolking. Stel je voor dat iedereen staat te klappen omdat je het tot nu toe gered hebt, en stel je voor dat de VN geregeld heeft dat er meteen opvang/cq transport is naar een land dat jou met open armen wil opnemen. Stel je voor dat je bij aankomst in dat land warm onthaald wordt en dat er een ruimte beschikbaar wordt gesteld waar je tijdelijk kunt wonen. Stel je voor dat je deze ruimte , die mogelijk nog wat opgeknapt moet worden, zelf mag opknappen (bijv een schoolgebouw) , samen met anderen die er ook tijdelijk onderdak vinden. Stel je voor dat je zo meteen al aan je toekomst mag gaan bouwen, zonder dat je steeds in angst moet zitten of jouw verhaal al dan niet geloofd wordt.
  Als we hier met z'n allen op deze manier positieve energie neer zouden zetten of ahw zaadjes zouden planten, zou dat denk ik wel kunnen werken. Wat vinden jullie?

  • Stel je voor dat het veilig is en dat er vrede is in elke land van de wereld. Dat mensen kunnen blijven wonen waar ze zich thuis voelen.
   .
   Waarin overal voorzien wordt in alle lagen van de piramide van Maslow.
   .
   Met spirituele vrijheid en respect voor ieders eigenheid.
   .
   Enz., enz., enz..
   .
   Als we dan toch gaan visualiseren en energie sturen, dan ook maar bij de wortel beginnen 🙂
   .

 3. Fantastisch NLP en andere technieken maar uiteindelijk bij je het altijd zelf die het dient te doen als je wil dat er iets verandert in je leven. Eerst kracht opbouwen om daarmee de negativiteit om te keren zodat elk leerproces dat je doormaakt iets positiefs wordt vanuit je eigen kracht waar je in staat. Hartegroet, Lutje

 4. Ik begon het artikel met interesse te lezen en wat ik las vond ik erg positief. Jammer alleen dat het over nlp gaat. Dat is weer buiten jezelf zoeken naar een oplossing. Het zit namelijk gewoon in je zelf. Namasté

 5. Geweldig en duidelijk artikel. Citaat: Het is het "grote geheim" waarvan "zij" niet willen dat jij er van weet. "Zij", de top van de piramide willen ons slapend houden als schapen. Gelukkig worden steeds meer mensen wakker. Het gaat om bewustwording en onderscheidingsvermogen van het collectief. De omkering van het negatieve naar het positieve.
  Voor degenen die (wel) meer willen weten, wat er allemaal gaande is met ONZE wereld, bekijk dan de volgende film "THRIVE":

   • Er is inderdaad iets misgegaan op onze wereld. Als de angst regeert is de vrije energie verdwenen. Trive laat overduidelijk zien dat we allemaal veel simpeler & gezonder kunnen leven. Oogjes open.

   • Harma, dat geeft ie inderdaad aan. Zie mijn reactie, dat er iets is misgegaan. Gelukkig bestaat de film THRIVE wel degelijk en is gewoon te bekijken op YouTube.. Ook vertaald in het Nederlands. Meer dan 9 miljoen mensen hebben deze film al bekeken, dat zegt ook wel iets.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Laat een reactie achter
vul je naam in