donkere materie portaal naar de 5e dimensie

Samengevat: Een nieuw onderzoek beweert dat een verklaring te hebben voor donkere materie (‘dark matter’). Het heeft te maken met de ontdekking van een deeltje dat leidt naar een andere dimensie.

Ik weet het, het klinkt als sciencefiction, maar onze wereld is een flink stuk mysterieuzer en fascinerender dan het meeste mainstream nieuws je zou laten denken. Een korte wandeling langs de post-materiële wetenschap en je komt terug met allerlei fascinerende ontdekkingen. Over bovenmenselijke krachten, buitenzintuigelijke waarneming, kijken op afstand, niet-lokaal bewustzijn en meer. Met andere woorden, we zijn ongelofelijk en verbazingwekkend. Ik geloof dat de wetenschap dit al heeft bewezen, ook al loopt de mainstreamcultuur nog wat achter en staan ze er nog niet voor open.

Door Joe Martino

In een nieuw onderzoek in het Europese Natuurkundig Tijdschrift C stellen wetenschappers voor dat er een deeltje bestaat dat werkt als een portaal naar een vijfde dimensie. Wat is de vijfde dimensie precies? Goede vraag. Laten we het eerst hebben over wat we nu weten over dimensies. Tot nu toe hebben wetenschappers vier dimensies ontdekt in ons universum. De ruimte bestaat uit drie (boven en beneden, links en rechts, voor en achter). Dat geeft je ‘3D’. De vierde dimensie is de Tijd.

Nieuwetijdskind Magazine Instagram
Nieuwetijdskind Magazine Instagram
Nieuwetijdskind Magazine Instagram

donkere materie portaal naar de 5e dimensie

Om de vijfde dimensie te begrijpen, kunnen we beginnen door te kijken naar donkere materie (‘dark matter’). Wetenschappers denken dat bijna alle massa in ons universum eigenlijk bestaat uit donkere materie. En we weten er maar weinig van af. Technisch gezien kunnen we het niet zien, dus meten wetenschappers wat voor effect het heeft op de materie die we wel kunnen zien. In het meest recente onderzoek vertelden de auteurs – Adrian Carmona, Javier Castellano Ruiz, Matthias Neubert – dat ze van plan waren om “de mogelijke herkomst van fermion (een deeltje) te verklaren via theorieën met een vervormde, extra dimensie”. Ze schetsen een nieuw soort wiskunde, op basis van de fermion, en stellen dat dit vergelijkbaar is met het Higgs-veld en het Higgs-Boson-deeltje.

“We hebben een nieuw scalair veld ontdekt met een interessant, significant gedrag in een extra dimensie,” vertelden de onderzoekers aan VICE. “Als dit zware deeltje bestaat, dan moet het de zichtbare materie die we allemaal kennen en die we al zoveel hebben onderzocht, verbinden met waar donkere materie ook uit bestaat. Dat baseren we op de aanname dat de donkere materie bestaat uit fundamentele fermions, die bestaan in de extra dimensie.”

Om het wat simpeler te zeggen: dit nieuwe onderzoek stelt dat dit nieuwe deeltje een veel betere uitleg kan geven voor donkere materie. En hoe meer we weten over donkere materie, hoe meer we kunnen begrijpen over de meest verfijnde processen in ons onzichtbare universum.donkere materie portaal naar de 5e dimensie

De auteurs beschrijven het deeltje als “een mogelijke nieuwe boodschapper voor de donkere sector”.

Maar het harde werk begint pas net. Wetenschappers moeten het deeltje nu zien te isoleren. Het Higgs-Boson-deeltje dat net werd genoemd, is al gevonden door de Large Hadron Collider, ’s wereld grootste en krachtigste deeltjesversneller. Maar zelfs die is niet krachtig genoeg om dit nieuwe deeltje te vinden. We zullen dus een nieuw apparaat moeten bouwen.

Wat me zo intrigeert aan dit verhaal is iets wat een natuurkundige zei over een ander onderzoek, waarin een mogelijke vijfde dimensie werd verkend:

“Dit nieuwe deeltje kan een belangrijke rol spelen in de kosmologische geschiedenis van het universum. Het zou zwaartekrachtsgolven kunnen produceren die we kunnen opvangen met toekomstige golf-detectoren.”

Ik ben altijd al gefascineerd geweest met het verkennen van de diepere, eeuwige vragen die samen ons collectieve paradigma vormen. Als we beter begrijpen wat de echte essentie van de realiteit is, van de kosmos en onze relatie met de kosmos, dan krijgen we eigenlijk een beter begrip van wie we zelf zijn.

dolores cannon-poortMijn onderzoek door de jaren heen heeft me geleerd dat de meest gangbare aannames over onszelf en onze wereld, hoogstwaarschijnlijk niet kloppen. Dingen als “bewustzijn komt voort uit de hersenen” of “ons bewustzijn heeft geen invloed op dingen die niet bij ons lichaam zijn” of “het universum is willekeurig en het menselijk bewustzijn kan het niet beïnvloeden”. Met alle onderzoeken die ik heb gelezen om deze onderwerpen te verkennen, is het me duidelijk dat de meest fundamentele aannames van de moderne materialistische wetenschap van geen kant deugen. Er zijn honderden onderzoeken die een heel ander verhaal vertellen.

Je hele wereldbeeld verandert zodra je je realiseert dat ons menselijk bewustzijn wel invloed heeft op niet-lokale dingen, iets dat wereldwijd al grondig is onderzocht door honderden ‘intentie-experimenten’. Dan moet je je wel afvragen: wat is de echte essentie van onze werkelijkheid? En wie zijn wij? Zijn we eigenlijk tot veel meer in staat dan men ons wil doen geloven? Hebben onze gedachtes, intenties en emoties een grotere impact op ons leven dan we denken? Wat betekent dit voor ons begrip van wie we zijn en hoe we ons leven leiden?

Engelenboodschap
Engelenboodschap
Engelenboodschap

2 REACTIES

 1. Er bestaat een boek, dat veel inzicht geeft over onze positie in het heelal en de relativiteit van onze materiele gedaante. HET KENNISBOEK.

 2. Citaat: “Je hele wereldbeeld verandert zodra je je realiseert dat ons menselijk bewustzijn wel invloed heeft op niet-lokale dingen, iets dat wereldwijd al grondig is onderzocht door honderden ‘intentie-experimenten’.”
  Dat is in de 20e eeuw ook aangetoond met een natuurwetenschappelijk onderzoek: het twee spleten experiment. Dat toonde aan dat de waarnemer invloed uitoefent op datgene wat ie waarneemt! https://www.youtube.com/watch?v=p-MNSLsjjdo (13 min.)

  Citaat: “… dat ons menselijk bewustzijn wel invloed heeft op niet-lokale dingen …”
  Je kan het over de derde dimensie hebben, over de vijfde, enzovoort, maar in feite bestaat er geen afstand. Aldus is te begrijpen dat je [eenvoudig] invloed kan hebben op zogenoemde niet-lokale dingen. Want die dingen zijn (dus) niet op afstand.
  En aangezien afstand niet bestaat, bestaat tijd ook niet. Daar is in een ander artikel duidelijk over geschreven: “Alles bestaat simultaan; in parallelle werelden.” Er staat ook bij hoe dat zit: “Onze hersenen hebben niet geleerd dat tijd een illusie is.” Misschien is het juister om te zeggen dat het om een bewustzijnsvernauwing gaat.
  https://www.lichtwerkersnederland.nl/hogere-tijdlijnen-te-integreren-in-jezelf/?utm_source=newsletter&utm_medium=email&utm_campaign=nieuwsbrief&utm_term=2021-04-04

  Het kan goed mogelijk zijn dat de mensheid doelgericht van deze ervaring, waarneming wordt afgehouden (Leven in de matrix?):
  https://www.epochtimes.de/politik/deutschland/kindheitsforscher-michael-hueter-alarmiert-das-groesste-gesundheitsrisiko-des-menschen-ist-die-schule-a2975124.html
  https://www.michael-hueter.org/kindheit_6_7
  https://www.watergate.tv/kindheitsforscher-warnt-kinder-nicht-mehr-in-kitas-geben/ (kita’s = kindercrèches)

  Laten we beseffen dat we NIET onze gevoelens en gedachten ZIJN. Wij HEBBEN deze, evenals dat we een lichaam hébben.
  Maar wat zijn we dan wél: een “punt” van zuiver ZELF bewustzijn. (Vergelijk dit eens met een ouderwetse filmprojector en het projectiescherm.)
  “Zelf” is dus beslist iets anders dan “Ik”.

  Ik meen dan ook dat de zogenoemde “big bang” wél heeft plaatsgevonden, doch IN ONS BEWUSTZIJN.
  Op een gegeven moment is ons bewustzijn (als het ware vanuit een punt) de be-leving, de er-varing naar buiten gaan projecteren, zoals een lamp de lichtstralen rondom naar buiten uitzendt.

  De waarnemer heeft invloed op het waargenomene. Dat is zo, zowel in persoonlijke als in collectieve zin.
  Wanneer nu een groot deel van de mensheid de huidige croma maatregelen angstig beziet en ook verscherping van die maatregelen angstig tegemoet ziet, dan zal het collectieve onderbewustzijn dan ook zeggen: o, willen jullie je daar op af stemmen? Willen jullie je ervaring op die manier beïnvloeden (!) ? Verwachten jullie dat? Dan gáát er dát dus “gebeuren”, geënsceneerd worden in het collectieve bewustzijn!
  Laten we dus onze angsten los gaan laten en gaan leven in het moment, in het NU!
  Laten we [massaal] het tegenovergestelde van angst gaan uitstralen: liefde, harmonie, evenwicht.

  Want onze ont-wikkeling is een teruggang: terug naar het ware Zelf; haal de wikkels (de verwarring, namelijk dat tijd een illusie is, dat het “ik” een gekunsteld gegeven is, dat de croma maatregelen dictatoriaal zijn, enzovoort) er af. Dán geraken we weer terug in de bron, het Zelf. Waar geen onderscheid en geen strijd meer is. Waar we als personen allen EEN zijn.
  Mieke heeft dat zeer beknopt én daarmee ook zeer helder beschreven: “Als je deze goddelijke wet op de wereld projecteert, dan kan zich een ander beeld vormen over wat er op dit moment gaande is. Zie alle mensen die er nu op Aarde zijn eens als één groot wezen. Zie het collectieve bewustzijn van alle Aarde-bewoners eens als één bewustzijn, dat gedragen wordt door alle chakra’s. Ieder mens maakt deel uit van dit grote wezen
  Deze uitspraak is mijns inziens van zeer groot belang.
  https://www.lichtwerkersnederland.nl/vergeet-nooit-dat-je-een-goddelijk-paspoort-hebt-mieke-vulink/
  Ter ontspanning en misschien ter bewustwording: https://www.youtube.com/watch?v=9hoDWyWsxFc (7 min.)

  De bron. Daar is: AL-OM-TEGENWOORDIGHEID. Gurdjieff (“Op zoek naar het wonderbaarlijke / Ouspensky) noemt dat alomtegenwoordige bewustzijn het ABSOLUTE. Ter bewustwording?

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in