Maansverduistering 6 juni

Wie ben ik, waar kom ik vandaan en wat kom ik doen? Dit zijn drie grootse vragen die men in het algemeen in zichzelf hoort, en al dan niet voelt, in het proces van spiritueel ontwaken. Het zijn briljante strikvragen trouwens, want ze zijn sowieso bijna niet te beantwoorden met meer dan twee woorden (ik ben) en de laatste vraag  is een schijnbare tegenstelling die je niet kunt beantwoorden zonder toeval uit te sluiten. Want als je je überhaupt al kunt voorstellen dat je gekozen hebt om hier op aarde te zijn, in deze in vele profetieën aangekondigde donkerste tijd die de mensheid ooit gekend heeft, waar het kwaad, chaos, dood, en destructie lijken te heersen, dan nog is hier op aarde iets doen niet het belangrijkste wat je ooit kan realiseren, want dat is zijn wie je bent.

Maar goed, dat is meestal makkelijker gezegd dan gedaan, en mijn waarheid is dat we lange tijd de liefde voor het doen nodig lijken te hebben om de onvoorwaardelijke liefde van het zijn te ervaren. Zoiets als het verschil tussen ons idee van de hemel en dat van de aarde, al is die hemel precies dat wat je hier op aarde komt brengen, door die te zijn.

Onvoorwaardelijke liefde lijkt zo groot, zo immens en soms zo onbereikbaar, maar is veel dichterbij dan je denkt. Ze is niet alleen het allesomvattende perspectief waar concepten van goed en kwaad vervagen, ze is ook het bewustzijn dat je je leven zelf gecreëerd hebt en dat alles een vorm van liefde is, zij het met een lagere of hogere trilling..

Nieuwetijdskind Magazine Instagram
Nieuwetijdskind Magazine Instagram
Nieuwetijdskind Magazine Instagram

Welnu,.
Lees
Dat
Nog
Eens

Engelenboodschap
Engelenboodschap
Engelenboodschap

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in