het Grote Herinneren

Voordat, vlak na mijn achtste verjaardag, plotseling het grote vergeten begon, wist ik heel veel. Maar ik zweeg, omdat ik het gevoel had dat het me als kind nog niet was toegestaan heel wijs te zijn en de waarheid te spreken (of anderszins uit te drukken).

Omdat de volwassenen om mij heen ook hun waarheid niet uitten dacht ik dat het zo hoorde, zo moest. Ik paste me aan en blokkeerde m’n innerlijke kanalen en poorten en de-activeerde m’n DNA en geheugen.
Ik heb me aangepast aan de leefwijze van de volwassenen wereld en heb mezelf daarmee letterlijk vervormd. Mezelf ‘ziek’ gelogen. Ik hou zo veel van het lichaam! Het lichaam reageert feilloos op onwaarheid met ziekte en op waarheid met gezondheid en schoonheid.
Als kind en puber was m’n enige herinnering en houvast in het duister dit: “Ik ben niet ziek, ik ben alleen maar vergeten wie ik werkelijk ben.”

Alle symptomen van ziekte dienen trouwens vereerd te worden als boodschappers van de waarheid. Als trouwe afspiegelingen van ons geloof in illusie. Onze ziekten hebben ons doen beseffen dat we niet in waarheid leefden en hebben ons geweldig geholpen op weg naar huis.

Nu dat het Grote Herinneren weer in volle gang is weet ik wel beter!

‘There is no self but truth.’

Ik moet nog wel wennen aan het weer onbelemmerd expressen van DE -en tevens mijn volstrekt unieke- Waarheid.

De generatie van mijn ouders ( sixties en seventies) heeft zich voornamelijk bezig gehouden met afzetten en rebelleren en verstoren van de gevestigde ‘orde’. Ze hebben zich beziggehouden met het zich vrijvechten uit de onwaarheid die zo veelvuldig heerste in de hun omringende volwassen wereld. Ze zijn veelal ook al nieuwetijds kinderen. Niet erkend door hun ouders en over het algemeen ook slecht geaard. Daardoor hebben ze hun eigen kinderen, onze generatie,  nauwelijks aarding mee kunnen geven. Aarding is voor ons niet iets vanzelfsprekends, maar iets dat bewust gedaan moet worden. Met hun enorm sterke hunkering naar vrijheid hebben ze chaos gecreëerd omdat ze te weinig bewustzijn en herinnering hadden wat vrijheid werkelijk inhield. Die chaos bleek nodig!! Na chaos komt altijd hogere orde.

Mijn generatie uit 1987 komen uit het jaar waarin de “harmonische convergentie” plaats vond. Een voorspelling uit de Maya-traditie over dit moment zei het volgende: ‘144.000 sunteachers would awaken in their dream-living bodies and the wheels of colour would start to turn.’ Wij zijn gekomen om de nieuwe hogere harmonie in vrijheid te realiseren. Dankjewel ouders, vrijheidsstrijders.

harmonische-convergentie
144.000 sunteachers would awaken

Wij geloven niet meer in strijd, maar in zachtheid. Wij leren snel en gemakkelijk mits in een ruimte van liefde. We weten dat leren niet iets uit het hoofd leren is. Leren is herinneren hoe ook alweer in te pluggen in het Al-weten en in onze eigen specifieke velden van informatie. We weten hoe van daaruit te downloaden. Wij aarden ons door ons eigen hart te verbinden met het hart van de aarde.
Tevens lost onze generatie al het karma op. Wij zullen geen onzuiverheden meer doorgeven aan volgende generaties.

Jarenlang hebben wij als kind en puber geleefd naar de oude, verstikkende programma’s die we vanuit het karma van onze bloedlijn en vanuit het massabewustzijn in ons dragen.
Wij zijn nu echter in staat alles te doorvoelen als onze eigen pijn maar ons er niet langer meer mee te identificeren. Zodat uiteindelijk de aller diepste pijn van het afgescheiden zijn, smelt in het licht van onze liefdevolle aanwezigheid. In dit veld van liefde transformeert alle pijn, angst, verdriet, woede etc. zich naar de oervormen van Liefde, Vertrouwen, Vreugde etc. Strengheid blijkt samengeklonterde Humor te zijn en pijn en lelijkheid blijkt liefde en schoonheid!!!!!!

Wij zijn VOELERS en zuiveren al voelend de collectieve baarmoeder van de mens en de Aarde. Zodat het nieuwe menselijk ras in Reinheid ontvangen en geboren zal kunnen worden.
Wij zijn de Regenboogkinderen.
Wij zijn de Regenboogbrug naar de nieuwe tijd. De ‘tijd zonder tijd’ en zonder angst, pijn, ziekte, illusie, slaap en dood (bewusteloosheid).  Wij zijn gekomen als antwoord op het menselijke gebed om vrede, als antwoord op de roep om heling. Wij komen waarheid belichamen en de waarheid zal iedereen bevrijden. (“the age of aquarius is now!”. De gave van waterman is vrijheid in creativiteit).

Wij zijn de laatste generatie van de oude tijd en de eerste volwassen generatie  in de nieuwe tijd. Wij moeten allemaal individueel de regenboogbrug in onszelf activeren. Als alle chakra’s zijn opgeschoond, gaan ze weer stralen met hun oorspronklijke kleuren. Zo ontstaat het regenbooglichaam. Met zijn allen zijn we één regenboogbrug.
Wij zijn ook de poortwachters en de poort-openers. Enkel zuiverheid kan door.
Wijzelf zijn de poort. Tezamen zijn we de poort.
Velen zijn ons voorgegaan en velen zullen na ons komen. Toch zijn we de eersten, de laatsten en de enigen.
Velen zijn mij voorgegaan en velen zullen er na mij komen. Toch ben ik de eerste, de laatste en de enige.

-in munay, AnnA-

http://www.healingarts.nl

3 REACTIES

  1. Net als Jeffrey inderdaad zegt. Ik ben dan weer van 1991. Mijn jeugd was een grote chaos, maar nu ik 20 ben is alles zoveel veranderd in me leven dat ik de de volledige vrijheid bijna begin te voelen nu ik ook dit bericht lees.

  2. Ten eerste. Bedankt. En bedankt iedereen. Ben zo wijzer geworden door alle berichten plus andere sites. Ik ben van 1986. En als ik kijk hoe mijn jeugd was en hoe ik nu leef en wat ik kan en wat wie ik ben. Naar het diep jezelf vinden. Wouw. Zi bewust geworden. En hoop dat iedereen snel bewust is van veel wat er zich afspeelt. Dank iedereen. Gegroet broeders en zusters. 😉

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
vul je naam in