Wil, Liefde en Wijsheid zijn vrij beschikbaar voor iedereen
Leestijd: < 1 minuut

De kans is nogal groot dat je wel eens van Vrije Wil hebt gehoord. Maar wist je dat dit een onderdeel is van een universele drie-eenheid ? Het zijn tools om het universum vanuit verschillende perspectieven te bekijken. Wil, Liefde en Wijsheid. Ze zijn vrij beschikbaar voor iedereen. Via ons hart, via ons gevoel.
 
Als maatschappij zijn we daar inmiddels grotendeels van vervreemd. Niet alleen van de waarde begrijpen van verschillende perspectieven, wel zo wijs, maar ook die van het hart en voelen. Je krijgt er zeker geen les in op de lagere school. Er heerst een totale disconnectie van de natuur, de beste plek om te voelen overigens. Onze huidige manier van samenleven is gericht op ratio en wetenschap, op snel, praktisch, groot, en op handel met exponentiele economische groei. Ook al is dat ten koste van onze aarde en al haar bewoners. Verstedelijking en centralisatie vervreemdt ons van dorpen, van klein, van langzaam. Van duurzamere kleine liefdevolle boerderijen, lokale bedrijven en echte gezonde voeding. De ´one size fits all´ aanpak, d.w.z. één enkele oplossing, één standaard voor iedereen, is desastreus voor onze aarde, slecht voor ons hart, ons gevoel van eenheid en onze uniciteit. We worden gevangen in standaarden, in cito toetsen, in IQ testen en andere labels. In uniformiteit. En dat wringt nogal, die mal.

Daarom voor jou deze kleine herinnering:

We hebben Liefde om ons uit te drukken.
We hebben Wijsheid om in harmonie te zijn met onszelf en met anderen. In harmonie met het nu, met het verleden en met de toekomst. Om te begrijpen wie we zijn, waar we vandaan zijn gekomen en wat we komen doen.
We hebben de Wil om te bewegen, vooruit te gaan en te co-creëren, verbonden als één.
 
En juist deze drie tools gaan de mal breken.

Nieuwetijdskind Magazine Instagram
Nieuwetijdskind Magazine Instagram
Nieuwetijdskind Magazine Instagram
Vorig artikelWat is spiritueel narcisme? ben jij een spirituele narcist?
Volgend artikelJe Pijnappelklier: zo belangrijk is ie
Gordon Volckmer heeft voor hij Nieuwetijdskind Magazine oprichtte in 2009 ruim tien jaar leiding gegeven aan grote teams binnen meerderere multinationals alvorens hij overstapte naar de gehandicaptenzorg. Een burn-out deed hem in 2014 besluiten ondernemer te worden. Dankzij Nieuwetijdskind heeft hij mogen samenwerken met vele honderden ondernemers, zzp, en hun liefdevolle werk een podium mogen geven. Niet alleen redactioneel. Gordon heeft 200+ spirituele events en workshops mogen organiseren met mensen die persoonlijk en actief het verschil willen maken in deze wereld. Hij geeft daarnaast les aan bewuste ondernemers/ZZP zodat ze ook hun eigen unieke zielsmissie kunnen neerzetten vanuit het volledige potentieel dat ze in hun wezen dragen. Gordon helpt in max 90 minuten ondernemers zichzelf in volledigheid te zien en voelen zodat ze in zichzelf vanuit hun eigen fundament van liefde de volgende stap maken

1 REACTIE

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in