man-mediteert

In vorige artikelen heb ik geschreven over “wilde” indigo vrouwen en “wilde” kristal-vrouwen en velen van jullie hebben geschreven om te zeggen hoe deze artikelen geholpen hebben. En veel mannen hebben geschreven om te vragen hoe het zat met de indigo en kristallen mannen. Deze nieuwe energieën werden gedragen door zowel mannen als vrouwen, die allemaal op verschillende manieren dezelfde pijn hadden. Deze week hebben we het over de wilde indigo mannen en wat ze ervaarden toen ze indigo energie in de wereld introduceerden.

indigo-rebel
Je werd wild, moeilijk of onverantwoordelijk genoemd en vaak gevraagd waarom je niet ergens neerstreek en gewoon zoals iedereen werd.

Volwassen indigo mannen zijn minstens 40 jaar oud en ouder en hebben hun hele leven geworsteld met het anders zijn, niet geaccepteerd worden en het proberen te introduceren van nieuwe manieren van zijn, in een wereld die was blijven steken in een overtuiging dat iedereen hetzelfde zou moeten zijn. Sommigen van jullie zijn geboren in erg strenge, religieuze families waar jullie de rebel waren, hun geloof vermeden, niet meededen, misschien zelfs strafbare feiten pleegden, werden Rock & Roll’ muzikant of hippies die de weg wezen naar individuele expressie en vrijheid. Je werd wild, moeilijk of onverantwoordelijk genoemd en vaak gevraagd waarom je niet ergens neerstreek en gewoon zoals iedereen werd.

Anderen belichaamden de woede, geweld en overheersing die deel uitmaakten van de bestaande mannelijke energie, dus je koos gezinnen met ouders die je misbruikten -vooral vaders-  of je raakte verwikkeld in geweld en zat mogelijk zelfs enige tijd in de gevangenis. Je was geen slecht persoon, je liet de wereld gewoon zien wat die energetisch creëerde. Maar deze taak was vaak teveel voor je en je werd beschadigd door de energie waarin je jezelf had ondergedompeld en vergat daarbij dat je hier was om die te veranderen in plaats van er deel van te worden. Doordat je ouder werd, ben je waarschijnlijk vermoeid geraakt , gedesillusioneerd en niet in staat een positieve uitlaatklep te vinden voor je energie, boosheid en frustratie.

Nieuwetijdskind Magazine Instagram
Nieuwetijdskind Magazine Instagram
Nieuwetijdskind Magazine Instagram

Indigo’s laten de wereld zien wat er verkeerd door de energie te worden die ze willen genezen, hetgeen is waarom jij deze energie hebt aangepakt om hun spiegel te worden. Maar evenwicht is vereist zoals je gezien hebt bij jongere indigo’s. Dat creëer je  door je gaven tot uitdrukking te brengen, je waardering voor en van jezelf,  en moed om trots in je energieën te stappen en ze gebruiken om vreugde in je leven te scheppen. Veel wilde indigo mannen zijn getalenteerde artiesten, muzikanten, schrijvers, producers, doen aan sport of andere activiteiten. Je moet je energie in beweging brengen. Het vinden van deze uitlaatklep geeft je een groot gevoel van vrede en rust,  en helpt je te voelen dat je je missie voor elkaar hebt gekregen. Ongeacht wat er in het verleden is gebeurd, kan je een bevredigende, rustgevende en gelukkige toekomst creëren , vanaf vandaag.

Copyright 2014-
-vertaling:Pepe, voor www.nieuwetijdskind.com

andere artikelen Jennifer Hoffman op deze site/website Jennifer Hoffman

Jennifer Hoffman is een Amerikaanse,  zeer intuïtieve, begaafde vrouw die na een bezoek van Aartsengel Uriel  in 2003 de website Urielheals.com opstartte om zijn boodschappen te channelen.  Zij schrijft wereldwijd voor een aantal grote spirituele websites en is mede bekend door haar inzichten in de energieën van de Indigo en de Kristalkinderen. Haar artikelen hierover worden door Nieuwetijdskind.com vertaalt en op deze site geplaatst.

Engelenboodschap
Engelenboodschap
Engelenboodschap

3 REACTIES

  1. ben slechts 24 jaar en herken me ook wel in deze situatie, door dit artikel snap ik nu waarom ik gevechtssport doe en waarom het mijn leven zo verbeterd heeft. Gewoon omdat ik iets nodig had voor mijn energie kwijt te geraken sindsdien ben ik een heel ander mens leef gezonder en ben veel rustiger. Dank u voor het artikel. veel liefs

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in