´Wilde´ Kristal Mannen

Van alle deelnemers binnen een bepaalde generatie die Indigo en Kristal energie de wereld in hebben gestuurd, zijn de kristal volwassen waarschijnlijk de personen die de lastigste uitdagingen  voor hun kiezen kregen. Zoals andere volwassen Indigo´s, zijn zij ook in hun veertiger jaren en hebben hun leven lang, tot dan, overhoop geleden met hun eigen energie. De grootste uitdaging voor mannelijke kristal volwassen was om een zachtere aard van mannelijke energie voor te bereiden in een wereld die van hun verwachte om de energieën van dominantie en controle voor te zetten, die al sinds het begin van de mensheid terug te voeren waren richting het mannelijk geslacht.

Deze hoog sensitieve, aardige en vriendelijke zielen waren hier om medeleven, inlevingsvermogen en gevoel terug te brengen binnen het mannelijk energieveld. Dit veld was door de eeuwen heen ontregeld door de focus op macht, dominantie en controle. Veel van de kristal volwassenen hebben geprobeerd hun zielegroep energie te wijzigen door zich aan te sluiten bij disfunctionele, agressieve of controle georiënteerde families. Anderen daarentegen kozen ervoor om muziek, kunst en schrijfkunst als object te gebruiken voor hun veranderingsfase. Ook waren er kristal volwassenen die zichzelf ziektes toeschreven om medelijden te wekken bij anderen.

volwassen kristalkinderen
De wereld is klaar voor deze nieuwe mannelijke energie en het is aan jou om de wereld te laten zien wat het is, en hoe deze te gebruiken is.

Omdat mannelijke kristal volwassen medelevend zijn,  en dat zij energie voelen dat eigenlijk toegeschreven is aan het vrouwelijke geslacht, daardoor bevonden zij zich in een ruimte dat nog niet bepaald en vooral niet begrepen werd. Geen van hen was op dat moment klaar om de meer ´vrouwelijke´ mannelijke energie te accepteren en hierdoor ontstond een groot misverstand. Hierdoor gingen de mannelijke kristal volwassenen in hun schulp, geneigd door het feit dat zij zichzelf wilden beschermen, om te wachten tot het juiste moment daar kwam voor hun. Sommige van hen trokken zichzelf trok of ontsnapten naar een hogere spirituele wereld, en negeerde de materiële wereld.

Nu is het moment daar om uit hun ´gemaakte´ omhulsel te komen en terug te komen in de wereld dat een nieuwe definitie verlangt van mannelijke energie. De dagen van mannelijke dominantie en controle zijn geteld en mannelijke kristal volwassen kunnen zichzelf verbinden met hun wilde kant, welke betekent dat zij hun medeleden en creativiteit kenbaar maken die zij zolang verstopt hebben.

Welke vormen neemt dit aan? Hier is geen eenduidig antwoord op, het kan namelijk alles zijn wat hun inspireert en motiveert, dat vreugde, vrede en voldoening aan hun leven toevoegt. Zij vinden het niet erg om in de luwte aan de slag te gaan, zij hebben ruimte nodig voor hun energie dat hun de mogelijkheid biedt om hun energie met ons te delen, terwijl zij gecentreerd blijven staan binnen hun eigen macht. De wereld is klaar voor deze nieuwe mannelijke energie en het is aan jou om de wereld te laten zien wat het is, en hoe deze te gebruiken is.

Nieuwetijdskind Magazine Instagram
Nieuwetijdskind Magazine Instagram
Nieuwetijdskind Magazine Instagram
Engelenboodschap
Engelenboodschap
Engelenboodschap

8 REACTIES

 1. @Dennis,

  Weet je.. Nu je het zegt.. Het kan wel kloppen! Dus dat stukje over mijn dad. Nou ik ben benieuwd!!

  Ook meteen ff checken of mijn gravatar ook werkt:)

  Liefs,
  L.A.

 2. @L.A.,
  Ik ken het. Mijn dagelijks bestaan lijkt een beetje op een eindeloze achtebaan. Hier en daar een looping, wat heftige bochten, rustig stukje en daar gáááán we weer.

  Het enige waar je goed op met letten met Gravatar is dat je het daar aangegeven email adres exact zo bij je reakties hier neerzet. Dat zou het moeten doen.

  En v.w.b. je vader. Tsja. Mannen 🙂
  Berust je maar in de wetenschap dat je je boodschap hebt gegeven.
  Mannen zijn van nature nieuwschierig. De kans is groot dat hij in alle wijsheid toch wel op zoek gaat naar wat duidelijkheid en steun. Dat hoor je dan wel achteraf als hij je trots kan vertellen dat hij zu-en-zo heeft gedaan.
  Da’s veel makkelijker dan vooraf aangegeven dat hij met een probleempje zit en wel wat hulp kan gebruiken.
  En als hij dat allemaal niet doet? Dan is het gewoon een echte man die alleen mannendingen doet.
  Dat soort mannen hebben we net zo goed nodig, toch?

 3. @Dennis,

  Ja! Daar ben ik weer! Tijdje heel erg druk geweest met van alles! Nog steeds eigenlijk, maar ik had het gevoel dat ik mijn zielsverwanten(en mezelf)in de steek liet, dus kwam ik weer eens even thuis, hierzo!

  Een avatar! ja, ik heb volgens mij ook een gemaakt, alleen het komt nog niet tevoorschijn als ik iets post. Moet ff checken of ik iets verkeerds deed.

  Maar zoals ik al dacht, gaat mon papa het niet lezen.
  Hij “voelt” er niks mee, of wat ik denk, WIL hij niks mee voelen. En een ander leuk smoes is dat het teveel tekst is. Echt heel jammer!! Want ik weet dat hij zich rustiger zou voelen als hij weet dat hij niet alleen is. Maargoed, ik ga mijn best doen hem het dan te vertellen.

  Je 4 laatste regels zijn zo mooi!

  liefs,

  L.A. (EllA)

 4. @L.A., En daar is onze enige EllA weer 😉
  Tijdje niets van je ‘gehoord’. Leuk je weer te ‘zien’.

  Yep, d’r zijn twee Dennis’sen. Toen DH erbij kwam was er wat verwarring 🙂
  Ik kreeg van Gordon een leuke tip om een eigen icoon bij je post’s te krijgen. Aldus geschiedde.

  Laat het maar lekker lezen. Hoe meer hoe beter.
  Gelijkheid is prachtig.
  Verschil is noodzakelijk.
  Gelijkheid met een verschil is pure schoonheid.
  Dat maakt ons uniek.

 5. Ha! Ik zie nu pas dat er 2 Dennis’en zijn!

  Zo grappig!

  Maar, ik denk dat ik dit artikel aan mijn vader moet geven.
  Hij moet het lezen! Alleen ik heb het gevoel dat hij dat toch niet gaat doen. Hij wil nog niet toegeven dat hij zeer gevoelig is. Jammer! Want hij kan heel veel rust vinden als hij dit wel gewoon accepteerd!

 6. @Dennis,
  Hey Dennis,

  Ja inderdaad herkenbaar, ik snap ook niet waarom man en vrouw niet gelijk kunnen zijn, ik zie ze juist wel als gelijke.
  Erger me ook vaak aan zo’n mannen, kinderachtig gedoe kan ik echt niet uitstaan, en snap ook niet waarom vrouwen vallen op zo’n mannelijke man, maar goed dat zal dan nog wel uit de holbewonertijd komen 😉 haha.

  Met vriendelijke groet,
  Dennis.

 7. Mooi artikel van mevr. Hoffman.
  Ik voel me hierin wel herkend en erkend. Mijn vrouw maakt wel eens gein over het feit dat ik zo ’tweezijdig’ ben.
  Het bijzondere zit ‘m voor mij wel in het feit dat ik naast de rust, de balans, de noodzaak vrede en orde te hebben en het vrouwelijke in mij toch ook een andere kant heb. Die van pure energie om zaken die echt niet (meer) kunnen het hoofd te bieden en in alle wijsheid te strijden. En ik heb het hier niet over wapens of vuisten.
  Dat bijv., kan echt niet meer.

  Mannelijke en vrouwelijke energie staat in dit huis niet tegenover elkaar. Als mijn vrouw en ik samen zijn voelt het als een fysieke aanvulling op de band die we hebben. We zijn altijd samen. We voelen elkaar ook heel goed op afstand. Het is wat moeilijk uit te leggen. Voor mij is het vanzelfsprekend maar ik ken vele mannen die het echt niet zo goed snappen allemaal. Ik erger me vaak aan die wandelende testosteron kanonnen, en het blijft leuk de reaktie van een vrouw te zien als ik zeg dat veel mannen echt vreemde wezens zijn.
  Dat meen ik dan echt al ben ik zelf een man.
  En vaak, toch, snap ik beide soorten niet meer.
  Neerkijkend op de wereld begrijp ik net zo min waarom een beeltenis van God mannelijk moet zijn in de ogen van de huidige mens? Ik snap de geforceerd opgedrongen en zelf kloppend gemaakte logica wel, maar serieus…..

  Het was een vrouw die de mens creéerde.

 8. Ik heb dit artikel doorgestuurd naar een paar Wildemannen die ik ken. Ik ervaar als vrouw vaak de verwarring van een aantal mannen,die, omdat ze hun vrouwelijke energie zo voelen, niet echt in hun ‘mannenkracht’ durven staan. Ze willen namelijk niet zijn zoals de andere mannen, en verloochenen daarom hun manzijn. Als vrouw kom ik het vaak tegen , angst voor de eigen kracht, angst voor de eigen sexualititeit, niet weten hoe ze met krachtige vrouwen om kunnen gaan…
  Ik hoop dat dit artikel voor veel van hen herkenbaar is, zodat de mannelijke en vrouwelijke energie niet meer tegenover elkaar staat, maar dat juist het samen smelten van beide de groei geeft in relaties waar we diep in ons hart allemaal zo naar verlangen….