DELEN
Annemarie Sips

Annemarie Sips is Paranormaal paragnost, bewustzijnstrainer en levensdocente.Ze werkt al 20 jaar met liefde en toewijding in de spirituele dienstverlenende sector.Ze heeft inmiddels 3 boeken geschreven. Haar nieuwste boek heet “Magoli!”   (afkorting van Mastergame of Life). Hierin reikt Annemarie Sips een geluksmethode aan die innerlijke rijkdom geeft. Ze schrijft met passie over haar aanpak die gelukkig en succesvol maakt. Meer over haar boek vind je op de site Magoli Je vindt haar persoonlijke  website hier.

Annemarie Sips
Annemarie Sips met haar 3e boek Magoli

Wilskracht in beweging

De Zonnestorm van 24 januari heeft meer invloed dan dat wij denken. De zon staat in de Astrologie voor willen en de energie die vrijkomt zal de wilskracht in ons innerlijk flink gaan activeren. Deze energie gaat een enorme energieboost geven aan jouw (vernieuwde) plannen in jouw leven.

De grootste zonnestorm sinds 2005
De grootste zonnestorm sinds 2005

Het kan zijn dat emoties opborrelen maar dat geeft aan dat er innerlijk actie is ondernomen om ook echt je innerlijke plannen waar te gaan maken alleen zijn ze nog niet zichtbaar.
Het gaat vanbinnen bruisen en tegelijkertijd laat je oude patronen los zodat jouw missie echt helder gaat worden. Het is nu jouw tijd om je in te gaan inzetten voor het grote Plan zodat jij jouw aandeel kan gaan uitvoeren. Dat aandeel heb je al voor je geboren werd op je genomen, dat is jouw missie.
De komende weken zal je opmerken dat je energie misschien op en af gaat maar dat er wel ruimte komt in jouw systeem om echt te gaan manifesteren. Eindelijk word jouw harde werken beloont en zal je zien dat de lange weg die je hebt afgelegd tot nu zelfs vol met emoties echt waard is geweest.

De liefde vanbinnen krijgt steeds meer de overhand. Jouw hart lijkt wel een bruisbal in allerlei geuren, kleuren en bewegingen. Het kan zomaar zijn dat lijkt dat het hart nog vol chaos zit en dat je (even) niet weet waar je bestemming ligt. Sommige voelen nu meer het paintball effect  en krijgen diepe processen waarin het hart geraakt wordt. Dat kan soms hard aanvoelen. Anderen weten hun bestemming maar gaan nu ook echt de beweging naar de bestemming inzetten.

een sterk staaltje wilskracht

Kortom, alles staat volop in beweging en de wilskracht geeft jou een boost om helderheid op je pad te krijgen, zodat jij je pad vol kracht en vol passie kunt bewandelen.
De zonnestormen zetten een jubelend hart in werking en zullen door de enorme boost van wilskracht ook gebundeld worden. Deze krachtige harten zullen  de weg op aarde optimaal verlichten en andere harten kunnen zich aansluiten zodat er samen gewerkt kan worden aan een steeds groter ‘bruisbal effect’.

Het leven op aarde is een groot avontuur. Je kunt  bang zijn voor het avontuur of er alles uit halen wat je wilt.
Door te vertrouwen en samen de weg te bewandelen word de weg geplaveid door liefde en licht. Een heldere straal van licht wijst je de weg.
Wees niet bang voor de toekomst maar zie het als een uitdaging, een zegen, een geschenk!
Jij bent een van de mensen die met elkaar de richting naar liefde bewandelen.
Je bent een van die mensen die een bouwsteen heeft om samen die brug( lees: overgang) naar een mooiere wereld te bouwen.
Iedere bouwsteen is uniek en nodig ook die van jou. Samen bruisen geeft sprankeling aan het leven.

Sprankel jij mee?

Liefs Annemarie Sips

-Je vindt de website van Annemarie  hier

5 REACTIES

  1. Ik besloot opeens te gaan stoppen met roken, waardoor veel emoties vrijkomen die ik altijd onderdrukt had… Ook niet echt toeval… En ik ben spontaan meer gaan sporten, waardoor ik lekkerder in mijn vel zit..

  2. Ik had de afgelopen twee weken dat ik even niet lekker in me vel zat. Ik voelde allerlei emoties door me heen stromen waardoor ik het gevoel kreeg van waar komt het vandaan.
    Ik voelde daarbij dat de omgang even niet ging tussen mijn klasgenoten op school. Het voelde net zo of ze me niet meer mochten. Maar vanaf afgelopen maandag ging het weer wat beter. Ik voelde me langzaam weer boven op komen en de rest van de week voelde alles weer zo goed als het was.

  3. Deze week had ik even een terugval. Hele heftige emoties die loskwamen en ik begreep even niet waar het vandaan kwam. Ik was niet goed geaard en was even ver van de bron. Mensen in mijn omgeving voelden zich ook energetisch anders. Vandaag voel ik me gelukkig weer veel beter!!

  4. ik heb emotioneel gezien een van de heftigste weken van mn leven gehad sinds die zonnestorm. en nu valt het allemaal op zn plek. sinds gisteren voel ik me enigzins weer een btje geland op aarde. ik denk dat deze opschudding in mijn systeem idd ook veel krachten heeft losgemaakt, ookal voel ik die nog niet helemaal. er is wel een verandering in mijn hoofd ook! misschien meer in verbinding met mijn hart? bedankt voor je stukje annemarie!

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
vul je naam in