DELEN
Woorden en frequenties de weg naar herprogrammering van ons DNA 480 640

Dit artikel is gebaseerd op het boek “Vernetzte Intelligenz” – Een netwerk van intelligentie.

Russische wetenschappers hebben bewezen dat ons DNA kan worden herprogrammeert door slechts woorden en bepaalde frequenties. Volgens wetenschappers wordt maar 10% van ons DNA gebruikt voor het bouwen van proteïnen. Dit deel van het DNA wordt onderzocht door wetenschappers, met het plan om het nogmaals te bekijken en in kaart te brengen. Zij hopen tijdens dit onderzoek nieuwe inzichten op te doen.

De resterende 90% van het DNA wordt geacht “afval DNA” te zijn. Ik weet dat de meesten het niet eens zullen zijn met deze term, maar laten we verder gaan.

Een aantal jaar geleden werd, door het ontwikkelen van nieuwe formules door Russische wetenschappers gespecialiseerd in biofysica en moleculaire biologie, aangetoond dat 7% van het DNA een hoger doel dient en dus in geen enkele manier “afval” is. Volgens nieuwere onderzoeken is het menselijk DNA een biologisch internet welke veel verder ontwikkelt is dan het kunstmatige internet.

Russisch biofysicus en moleculair bioloog Pjotr Garjajev en zijn medeonderzoekers belichten, direct of indirect, fonemen zoals: helderziendheid, intuïtie, spontane genezing op afstand, zelfgenezing, affirmatie technieken, ongewone lichten/aura’s om mensen (voornamelijk spirituele meesters), invloed van de gedachten op weerpatronen en meer. Aanvullend is er bewijs voor een nieuw type medicijn waarin het DNA beïnvloed en herprogrammeert kan worden door woorden en frequenties, zonder genen te moeten herplaatsen of verwijderen.

Dit zijn de zes belangrijkste onderzoekspunten:

1- Twee verschillende onderdelen van de wetenschap zijn gebruikt en werden samengevoegd: taalbegrip en genetica. Deze werden gebruikt bij het onderzoeken van de 90% “afval DNA”.

2- Het resultaat, de bevindingen en conclusie:
Ons DNA is niet alleen verantwoordelijk voor het bouwen van ons lichaam, maar dient ook als data opslag en communicatiemiddel. De Russische taalkundigen ontdekten dat de genetische code, vooral in de op het eerste gezicht nutteloze 90% DNA, dezelfde regels volgt als al onze menselijke talen. Ze vergeleken dit met de regels van syntaxis (de manier waarop woorden samen worden gezet om zinnen te vormen), semantiek (betekenisleer) en de standaard regels voor spelling.

Onderzoekers waren in staat om uit te vinden dat de alkaliën van ons DNA een reguliere spelling hebben en regels hebben opgesteld, dit is ook het geval bij onze talen. Onze menselijke taal is dus niet zomaar ontstaan, maar is een reflectie van ons eigen DNA. Onderzoekers verkenden ook het vibrationele gedrag van DNA. Ook zagen ze dat levende chromosomen net als een holografische computer, die gebruik maakt van endogene DNA laser straling, functioneerden. Dit betekent dat het hen lukte om bepaalde frequentie patronen te reguleren op een laser straal. Daarmee beïnvloedden zij de frequentie van het DNA en de genetische informatie zelf. De basis structuur van DNA-alkaline paren en taal is hetzelfde.

3- Wat vind je van deze? Door het gebruik van woorden en zinnen kan ons DNA herprogrammeert worden. Ook mantras en intonatie kunnen veel doen, omdat woorden en zinnen een vibrationele frequentie voortbrengen.

4- De DNA substantie in levend weefsel (niet ‘in vitro’- buiten het lichaam) zal altijd reageren op de vibratie/frequentie van taal, versterkt door de laserstralen en zal zelfs reageren op radiogolven. Natuurlijk moeten er dan de gepaste frequenties worden geselecteerd en gebruikt voor elke substantie die je wil aanpassen.

5- Wetenschappelijk verklaard:
Autogene training is een psychotherapeutische techniek gebaseerd op passieve concentratie op fysieke prikkelingen. Het ligt dichter bij meditatie technieken dan die van suggestie of hypnose. Hypnose kan een sterk effect hebben op de mens en haar lichaam, omdat het normaal en natuurlijk is voor DNA om te reageren op taal.
Russische wetenschappers werkten aan apparaten die het cellulair metabolisme konden beïnvloeden door de juiste radio frequentie en gemoduleerd licht te gebruiken, waardoor ze in staat zouden zijn genetische defecten te repareren. Garjajev en zijn groep slaagden er in om met deze methode te bewijzen dat chromosomen beschadigd door röntgenstraling gerepareerd kunnen worden. Ze wisten zelfs informatie patronen vast te leggen van een bepaald DNA deel, waarna ze het in een ander DNA deel konden overbrengen. Hiermee herprogrammeerden zij cellen naar een ander genoom.

Volgens Garjajev en zijn onderzoeksteam richtte dit experiment zich op de potentie van vibratie en frequentie golven op genetica. Men gelooft dat deze een grotere invloed op de formatie van organismen hebben dan het biochemische proces van alkaline reeksen.

Het is bekend dat sjamanen, esoterische en spirituele leraren al veel langer het potentieel van ons lichaam en geest kennen. Zij weten dat ons lichaam programmeerbaar is door taal, woorden en gedachten. Dankzij Garjajev en zijn team is deze theorie nu wetenschappelijk getest en bewezen. Elk individu moet werken aan zijn innerlijke processen en ontwikkeling om zo een bewuste communicatie te bereiken met zijn DNA. De relatie met het bewustzijn van een individu, is de mate van de vibrationele frequentie en de mogelijkheid om je bewust te verbinden met je DNA door meditatie. Het lijkt er op dat uiteindelijk alles met elkaar verbonden is.

6- Het team van Russische wetenschappers ontdekte ook dat ons DNA verstorende patronen in een vacuüm kan veroorzaken, wat kan leiden tot het aanmaken van magnetische wormgaten (wormholes). Wormgaten worden verondersteld microscopisch gelijkwaardig te zijn met de Einstein-Rosen brug in de omgeving van zwarte gaten in het universum. Men denkt dat dit tunnel connecties zijn tussen totaal verschillende gebieden in het universum, waardoor informatie overgebracht kan worden buiten de wetten van ruimte en tijd om.

Onderzoekers verklaren dat dit super communicatie proces makkelijker te bereiken is als men in een rustige staat verkeerd.

Volgens Garjajev en zijn team kan stress, zorgen of een hyperactieve intelligentie deze DNA communicatie in de weg zitten. Daardoor wordt de informatie verstoord en uiteindelijk nutteloos.

In hun boek “Vernetzte Intelligenz” leggen auteurs Grazyna Gosar en Franz Bludorf deze verbindingen uit.

1 REACTIE

 1. NIETES, mijn DNA ligt vast en daardoor ben ik wie ik ben en daar is niets aan te veranderen.
  .
  HELP.
  .
  Ik wil een nieuwe auto, ik wil een nieuwe auto, ik wil een nieuwe auto, ik wil een nieuwe auto.
  .
  Jakkie, verkeerde mantra.
  .
  Hemel, wat wil ik nou veranderd hebben aan mijn DNA.
  .
  Mooi artikel hoor en is geheel correct.
  .
  De bewustzijnstrilling bepaalt de lichamelijke mogelijkheden, zo ook DNA wijziging.
  .
  De pest is enkel dat het ego het niet vat en er de eigen invulling aan geeft en het ter eigen belang wil gebruiken, wat natuurlijk niet lukken gaat.
  .
  Nou vooruit dan, ik zou vleugels willen hebben.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
vul je naam in