geboren worden

Ik heb de afgelopen weken een aantal cliënten gesproken, oude zielen, die als het ware bezig zijn opnieuw geboren te worden. Volgens mij momenteel een thema voor velen. Ik kan die energie in mezelf voelen als een immens diepe ademhaling waarin je al je kracht verzamelt voor de uitademing waarin je geboren wordt. Een zwangerschap onder begeleiding van je hoger zelf. En dat is niet alleen opwindend, maar ook spannend.

Wel precies op het juiste moment.

Want dit gebeurt niet toevallig in een tijd waarin het oude sociaaleconomische systeem waarin wij (over)leven, sterft. Een systeem dat de voorkeur geeft aan macht in plaats van waarheid. Aan het intellect in plaats van het hart. Aan afscheiding in plaats van verbinding. Draconisch en mensonterend.

In dit duistere systeem zijn niet toevallig veel lichtwerkers en oude zielen geboren die zo’n sterke connectie met de bron in zich dragen dat ze zich tijdens hun leven herinneren dat ze uit een toestand van eenheid voortkomen. En dat is precies waarvoor ze kwamen. Om het systeem te ‘updaten’ van binnenuit. Om de nieuwe matrix te worden. Noem het gerust een roeping.

Hun spiritueel ontwaken vindt, in lijn met de energie van het oude systeem, vooral op mentaal niveau plaats. Allereerst in de manier van denken. Precies daar waar het nodig is. Maar nu de energie en het bewustzijn op aarde toeneemt, gaat het vrijwel uitsluitend om het hart. Want het hart verbindt alles. En dat is niet alleen opwindend, maar ook spannend.

Nieuwetijdskind Magazine Instagram
Nieuwetijdskind Magazine Instagram
Nieuwetijdskind Magazine Instagram

Wel precies op het juiste moment.

Want om als pionier en bewuste creator die groei van het bewustzijn van de aarde van de 3e naar de 5e dimensie in jezelf te kunnen ervaren, moet je niet doen maar ZIJN. En dat is best wel even wennen. Want wat staat er in de weg? Oude mentale verwachtingspatronen en oordelen. En dus gaat opnieuw geboren worden allereerst over compassie. Die je helpt om ogenschijnlijke tegenstrijdigheden te accepteren. In jezelf en dat wat je als buiten jezelf ervaart. En dat is niet alleen opwindend, maar ook spannend.

Wel precies op het juiste moment!

Engelenboodschap
Engelenboodschap
Engelenboodschap