Home Onze nieuwsbrief Nieuwsbrief: Aanmelden, uitschrijven plus de veelgestelde vragen

Nieuwsbrief: Aanmelden, uitschrijven plus de veelgestelde vragen

  • Je kunt je HIER aanmelden voor onze nieuwsbrief.

Hoe meld ik me af voor jullie Nieuwsbrief?

Je kunt je hier afmelden: https://nieuwetijdskind.us1.list-manage.com/unsubscribe?u=ab29dc49d95c4b2be68419060&id=e02bc3e900

Wat staat er in de nieuwsbrieven?

  • in onze wekelijkse nieuwsbrief zetten we onze meestgelezen artikelen van de week, onze eventagenda en soms een leuke aanbieding.
  • in onze dagelijkse nieuwsbrief om 7 uur in de ochtend sturen we onze nieuwste artikel samen met een aankondiging van een nieuw event en de 5 meest recente artikelen.

Hoe kan ik nieuwsbrief onderwerpen aanpassen naar mijn voorkeur?

  • De nieuwsbrieven gaan over veel verschillende onderwerpen maar zijn te verdelen in 3 categorieen. Wanneer je alleen interesse hebt in de onderwerpen Spiritualiteit, Hooggevoeligheid of Bewuste Opvoeding dan kun je dat aangeven. Onderaan elke nieuwsbrief zit een link waarmee je je e-mailvoorkeuren kunt aanpassen. Zo krijg je precies de informatie van ons die relevant is voor jou.

Hoe meld ik me af voor de nieuwsbrief?

  • Wil je de informatie helemaal niet meer van ons ontvangen? Uitschrijven is heel makkelijk. Onderaan elke nieuwsbrief zit een linkje “Hier kun je afmelden” waarmee je dat kunt regelen. Je bent meteen uitgeschreven als je op deze link klikt.