DELEN
solar_1-2

14 juli: Een ongelooflijke X-klasse in Mercurius Retrograde – Doe je Gordel om! – James Tyberonn

Deze X-klasse zonnevlam raakt de Aarde terwijl Mercurius retrograde gaat…
Net zoals in maart …
Scroll naar beneden voor meer …

Magnetisch effect van zonnevlammen – Corona Massa Uitstoten

Het zonne-gas van CME’s heeft een eigen magnetisch veld en wanneer dit langs onze planeet stroomt, wekt het enorme turbulentie op in het magnetische veld van de Aarde. Wanneer dit veld in de tegengestelde richting van de Aarde gericht is, kunnen de twee aaneenkoppelen of loslaten en magnetische energie vrijgeven die deeltjes versnelt en dan heldere aurora’s en krachtige elektrische stromen creëert. Het kan ook problematisch zijn voor elektronica-, luchtvluchten, satellieten en de menselijke aura. De CME’s zijn mega-energieversterkers en kunnen ook verstandig gebruikt worden voor nuttige doeleinden. Scroll naar beneden voor meer informatie …

X-klasse zonnevlam vandaag!
Raakt de Aarde op zaterdag 14 juli

… tijdens de energie van de Mercurius Retrograde

Doe je gordel om en maak verstandig gebruik van deze energie! De CME-activiteit zal volgens verwachting blijven toenemen en in het begin van 2013 pieken. Er zijn er meerdere in aantocht! Deze energie voelt aan als een volle maan X100 en kan angst, ongewenste emotionele pieken, stemmingswisselingen en depressie creëren als ze niet wordt beheerst. Ze kan optimaal gebruikt worden… en is in feite een ongelooflijk krachtige en geladen energie voor manifestatie indien ze verstandig gebruikt wordt en het Auraveld intact blijft.

2012-2013: Zonnevlam – Zonne-Maximum
Simulatie van de interactie tussen de Aarde …
solar_1-2
Afbeelding Wikipedia

Het magnetische veld van de Aarde wordt sterk beïnvloed door CME’s … en WIJ ook!

Er wordt verwacht dat de CME morgen op 14 juli in de vroege uurtjes na middernacht de Aarde zal bereiken. Maak je klaar! Coronale massa-uitstoten, zonnevlammen /zonnewinden maken een groot deel uit van het verhogen van energieën en als zodanig zijn ze een integraal onderdeel van de Planetaire Ascensie. Zoals we eerder hebben verteld, kunnen en zullen CME’s het Menselijke Auraveld verstoren. Emoties kunnen negatief beïnvloed worden als een onbalans optreedt. Maar er is preventief onderhoud mogelijk. Terwijl we op dit moment de Mercurius Retrograde binnengaan kunnen deze energieën nog meer versterkt worden. Het is dus heel interessant dat deze X-klasse ons raakt terwijl we de Merc-Retro binnengaan. De Energieën zullen fantastisch zijn … maar ook een tweesnijdend zwaard, wat betekent dat het goed gebruikt kan worden, of indien genegeerd, een drukke tijd van emotionele schommelingen kan zijn.

Miscommunicatie en reisproblemen kunnen het gevolg zijn. Het is verstandig om op de hoogte te zijn van de astronomische golven, hun duale attributen en vooral om onmiddellijk en voortdurend maatregelen te nemen om spleten of barsten in het Auraveld te voorkomen of te beperken. Draag stabiliserende edelstenen en edele metalen. Mediteer en neem minerale zoutbaden en sauna’s.

Nu is er inderdaad een manier om deze energie gunstig te gebruiken. Hoewel deze golf enorm krachtig is, zijn er andere astrologische invloeden die het mogelijk maken om het voor een positief effect te gebruiken. Deze bijzondere Mercurius Retrograde draagt een uniek veld voor hoger dimensionale toegang … als men stabiliteit kan behouden. Het is een prachtige energie om dimensionale sluiers te doorbreken. Men kan stellen dat de sluier in deze tijdsperiode ‘zeer dun’ is. We leggen ook uit dat de massale ionische toestroom gebruikt kan worden om met ‘theta golf’ gedachten te harmoniseren en gedachten sneller om te zetten in de werkelijkheid. Dit is inderdaad een dubbel snijdend zwaard … goed of niet zo goed – hangt volledig af op welke gedachten je je focust uniek in deze intensiteit. Verstandig gebruik kan uiteraard heel fortuinlijk zijn.

Deze periode kan alle kanten op … afhankelijk van iemands bewustwording en emotionele stabiliteit. De CME-versterking binnen retro-Mercurius kan ook absoluut optimaal benut worden voor de manifestatie van hoger vibrerende doelen, alsook voor het bereiken van extreme helderziendheid.

Terwijl we deze periode van Zonne-Maximum in 2012 en toenemend in 2013 binnengaan, is het belangrijk de stabiliteit te handhaven en te begrijpen dat de resonante energie om ons heen week tot week toeneemt. Het zal niet minder intens worden, maar in plaats daarvan zullen we beter in staat zijn om ze te beheersen. We worden sterker. We worden scheppers en gebruiken de verhoogde toegang tot de hogere dimensie om de werkelijkheid te manifesteren. Daarvoor zijn we hier.

Zorg voor je aura en houd ze intact. Beheers het emotionele veld. Onderhoud van de Aura is de hoeksteen.
Nederlandse vertaling © Ulla Mertens – The Golden Age

Dit artikel mag alleen in z’n geheel en ongewijzigd worden gekopieerd en verspreid met inbegrip van alle copyright-vermeldingen.
Copyright © 2012 door James Tyberonn – www.earthkeeper.com

17 REACTIES

 1. Momenteel zijn naast de labradoriet momenteel mijn Boji stenen mijn grootste vrienden.( naast mijn natuurlijke vrienden .. ha ha) Hoe “lelijk”ze er ook uit zien zij beschermen mij altijd. ( gaan ook mee op reis)
  Welke steen ook weer actief wordt is de citrien. Beschermt ook de zonnevlecht. Vooral in deze tijden zijn dit mooie stenen om bij je te houden. Ik wordt er vrolijk van en ze houden mij in evenwicht.

  Monique

 2. Nog even een vraagje, deze is serieus : wie heeft er ook t gevoel om de laatste tijd met een ‘deksel’ op t hoofd rond te lopen? Net of de rem erop staat.

  • @anb,
   Ik weet niet precies wat je bedoelt met een deksel op je hoofd…

   Ik merk wel dat ik de laatste 2 dagen verdwaasd rondloop en veel slaap en met het hoogtepunt van vanmiddag dat ik eerder naar huis wilde om te slapen…

   Groet,

   Rob

   • @rob

    Tja, deksel vreemd woord voor t gevoel mss, alsof mijn kruin afgedicht is, of er een verdovingsspuit er in is gezet.

    Over verdwaasd rondlopen gesproken: zit nu in 4e week dat ik t min of meer met 1 poot moet doen, achillespees afgescheurd… 😉 Maar om er even serieus op in te gaan, ik had ook de behoefte de afgelopen dagen midden op de dag te gaan pitten…ben ook zo gevoelig als de pest…

    Groet Anb

  • @anb, Niet echt met een deksel, maar wel had ik zondag toen ik in het bos liep opeens een raar gevoel in mijn hoofd. En tis weer een periode van dingen loslaten voor mij. Haha. Maar nu gaat het super snel!

   • @Marla,

    Succes met het loslaten Marla!
    Hoop voor je dat je er zo snel mogelijk doorheen vliegt.

    Ik merk dat dat voor mij het moeilijkst is,
    heb al veel losgelaten, nog 1 of 2 hardnekkige zaken.
    Deze hebben bij mij te maken met in je krachtstaan in combinatie met ambitie, terwijl je nog niet weet hoe en wat.

    Moet duidelijk nog wennen aan het grote niets.

    Groet! Anb

    • @anb,

     Dank je wel anb, en ik hoop dat het bij jou ook snel en makkelijk die dingen kan loslaten. Succes.

     Lieve groet,

     Marla

 3. Dank je wel voor dit delen. Het was zeker voelbaar en in het licht van dit artikel vallen er weer dingen op zijn plaats.

 4. Thanks. Nu weet ik wat er aan de hand was zaterdag! Heb het zeker gevoeld. Van vrijdag op zaterdag heel onrustig geslapen en zat erg in mijn hoofd zaterdag overdag en veel onrust. Nog meer mensen dit zo ervaren?

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
vul je naam in