Home Spiritualiteit Zegen je leraren

Zegen je leraren

Zegen je leraren, en dat zijn al diegenen die deelnemen aan jouw leven. Je leraren zijn zij die je op manieren dienen die je apprecieert en waar je plezier van hebt, én zij die je dienen op manieren die je kwetsen. Ieder van hen houdt van je en neemt deel aan je leven, met als doel jouw healing, groei, leren en transformatie. En het zijn de leraren die je grootste uitdaging zijn op emotioneel niveau, die je naar hogere energetische vibraties brengen, naar diepgaander leren en krachtiger leven. Chaos is een grote motivator voor de mens, en zij die bij jou chaos creëren beantwoorden de roep om healing van je ziel. Al je leraren zegenen je op een bepaalde manier, en als jij hen ook zegent, is dat een uitdrukking van genade.

 Chaos
Chaos is een grote motivator voor de mens

Het is moeilijk om zij die je kwetsen te zegenen, maar dat is omdat je denkt dat zegenen iets emotioneels is. Het is een energetische uitwisseling die hun deelname in je levensreis en hun rol in jouw healing, groei en transformatie erkent. Het geeft hen ook de wenk dat je klaar bent met de energie die ze met je delen. De energetische ruimte die ze voor je openhouden, is er een die jij hebt gecreëerd, met hen, om een aspect van je healing af te werken. Ze zijn bereid om de ruimte voor jou open te houden, tot ze je niet langer dient. En wanneer je ze zegent, laat je hen weten dat ze die energie kunnen loslaten.

Zegenen is een daad die, zoals vergeving, energetische verbindingskoorden en frequenties die je vele levens lang met je leraren hebt gedragen, los te laten. Je bent zelf ook een uitdaging geweest voor je leraren, en je houdt deze ruimte voor healing open voor elkaar. Wanneer je hen zegent, hetgeen een daad van de ziel is, niet van het lagere emotionele hart of verstand, dan plaats je nieuwe energetische frequenties in je leven, die alle frequenties die te maken hebben met je leraren in dat aspect van je healing loslaten. Zegenen is verbinding maken in genade en vanuit genade, nieuwe paradigma’s van leven verschijnen.

De oordelen die je naar je leraren toe hebt, zijn meningen die gecreëerd werden vanuit de verwachtingen van het verstand van hoe anderen jou zouden behandelen. Maar deze oordelen zijn gebaseerd op jouw perceptie van een enkele verbinding in dit leven. Breid je levensvisie uit om ook andere levens, andere frequenties en jouw healingpad erbij te halen. Jouw leraren dwingen je om te healen, levenslessen te leren, boven healingaspecten uit te groeien, en je leven en wezen te transformeren. Wanneer je een leraar kan zegenen, zonder oordeel, dan heb je deze cyclus afgewerkt, en hem losgelaten, en jezelf bevrijd van levens van leren en zijn de nieuwe levensparadigma’s die je verlangde, nu een deel van je nieuwe frequentie van vreugde, liefde, overvloed en vervulling.

Nieuwetijdskind Magazine Instagram
Nieuwetijdskind Magazine Instagram
Nieuwetijdskind Magazine Instagram
beschermengelmeditatie
beschermengelmeditatie
beschermengelmeditatie
beschermengelmeditatie

3 REACTIES

  1. Hallo Jennifer,

    wat is dit verhaal mooi en duidelijk uitgelegd!

    dank je wel! het helpt me, anderen dit nog beter uit te leggen. heel erg mooi vertaald. bedankt hiervoor.

    Liefs, Henriëtte

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in