atlantis

Voordat Atlantis werd overgenomen en uiteenviel bestond er een vredige en spiritueel ontwikkelde matriarchale beschaving genaamd de Wet van Eén. Gedurende 20.000 jaar werd in harmonie geleefd in wat Edgar Cayce het Gouden Tijdperk van Atlantis noemde.

Het tijdperk van de Wet van Eén van Poseida bereikte de hoogste frequentie van liefde die ooit op planeet Aarde is bereikt. De kristallen uit de tijd van Atlantis worden nu geactiveerd.

Veel mensen die in dat Gouden Tijdperk leefden zijn nu ook weer op Aarde geïncarneerd. De Atlantiërs van de Wet van Eén waren zeer lang en hun huid was goud of brons van kleur. Ze kwamen voornamelijk van de Pleiaden en hadden een zeer verruimd bewustzijn.De beschaving uit het Gouden Tijdperk van Atlantis bereikte de hoogste frequentie in het fysieke, hoger nog dan de frequentie van Lemurië. Veel mensen die nu geïncarneerd zijn waren onderdeel van de Wet van Eén. De Zonen van Belial namen Atlantis over, zetelden hun hoofdkwartier op het eiland Aryan en maakten misbruik van de kristallen.

Nieuwetijdskind Magazine Instagram
Nieuwetijdskind Magazine Instagram
Nieuwetijdskind Magazine Instagram

De Wet van Eén herrijst nu weer. De kristallen ontwaken nu langzaam uit hun slaapstand. Ze ontwaken in Arkansas en Brazilië en op andere plaatsen in de wereld. De activiteit van de kristallen vortex versnelt. De vortex van Arkansas is één van de meest belangrijke en meest krachtige energieën op de planeet. Veel ongewone fenomenen worden nu in deze kristallen vortex opgemerkt.Dit is slechts het begin omdat de kristallijne energie zeer robuust en dynamisch is. Deze goedaardige energie is vele millennia lang niet meer gezien op Aarde. Het gaat om een combinatie van tellure, hyperdimensionale en kosmische krachten die de Aarde kunnen opschudden en dimensies kunnen openen. Deze energie is ook in staat je frequentie te verhogen. Het betreft dynamica die de huidige wetenschap te boven gaat.

In Arkansas bevindt zich de grootste voorraad natuurlijk kwarts op het noordelijk halfrond en de op één na grootste voorraad ter wereld. Deze kristallen zijn geprogrammeerd en gecodeerd door de Wet van Eén. De voorraden beginnen bij Little Rock en strekken zich zo’n 270 kilometer naar het westen uit. Daarnaast bevat Arkansas unieke combinaties van magnetische mineralen, waterhoudende lagen die geladen zijn met radium en diamanten. Vanwege deze combinatie van energieën is de kristallen vortex van Arkansa de meest krachtige ter wereld. Dit is ook waarom de Atlantiërs zo werden aangetrokken tot het gebied en waarom Siriërs en Pleiadiërs er nog altijd ondergrondse bases hebben.

Kristallen grotten

Onder het aardoppervlak van Centraal-Arkansas bevinden zich enorme kristallen tot 40 meter in lengte, gekweekt door de vroege Atlantiërs. Onder Arkansas bevinden zich kristallen grotten die het voorstellingsvermogen te boven gaan.

De grote kristallen kunnen niet worden bereikt door de mijnbouw en dat is met een reden. Deze kristallen zijn zeer oud en worden al millennia lang in een slaapstand gehouden. Ze werden geprogrammeerd en worden nu langzaam weer opnieuw geactiveerd. Het opnieuw opstarten van de kristallen gaat gepaard met ongewone fenomenen in de omgeving, zoals bijvoorbeeld de vallende vogels.

Almachtige krachtbron

Kristallijne energie is een almachtige krachtbron die vele implicaties heeft. De kristallijne structuur is multidimensionaal en coherent en bestaat in zowel materie als antimaterie. Het vormt de matrix van elk bestaansniveau. Het vormt het enzym voor de transductie en vitaliteit van realiteiten die voortkomen uit de goddelijke gedachten die de kosmos creëren.

Kristallen zijn krachtige zenders en ontvangers en door de ontwaking ontstaat een uitgebreid communicatienetwerk. De twee meest krachtige vortexen op de planeet bevinden zich rond Arkansas en Brazilië. In Brazilië bevinden zich twee grote kristallen in Bahia en Minas Gerais, respectievelijk gekweekt door inwoners van Atlantis en Lemurië.

De voltooiing van de kristallen vortex van Arkansas is belangrijk voor de kristallijne transformatie van de Aarde. En de kristallijne transformatie is belangrijk voor de Ascentie. Vele ‘kristallen kinderen’ incarneren in deze bijzondere energie. De kristallen kunnen worden gedempt of versterkt met behulp van magnetische energieën en etherisch licht, wat wij kennen als ultraviolet licht en gammastraling.

Tunnels en elektrum

 

Onder het noordwesten en midden van Arkansas bevinden zich grote netwerken van hyperdimensionale tunnels die naar enorme kloven en kristallen grotten leiden. Met behulp van de huidige wetenschap kunnen deze tunnels en kloven nog niet worden gedetecteerd.

Een zeer zeldzame vorm van goud bevindt zich diep in de kristallen onder Arkansas. Het gaat om een vorm van kristallijn elektrum. Het meeste hiervan is inmiddels gewonnen en geëxporteerd naar buiten de Aarde, maar de voorraden in Arkansas zijn nog intact. Deze zijn bewaakt en beschermd met het oog op de kristallen vortex. Geologen weten dat goud soms voorkomt in gekristalliseerd kwarts.

De Grote Atlantische Tempelkristallen zijn met behulp van Arcturiaanse technologie gemaakt van een legering van kwarts, zilver en goud. De frequentie van het kristallijne elektrum kan dimensionale velden in combinatie met specifieke soorten kwarts buigen en kneden zodat de atomaire structuur wordt getransformeerd. Op deze wijze werden door de Atlantiërs in de buurt van leylijnen vaak wormgaten gecreëerd om dimensionale tunnels in de Aarde te maken.

Transitie

De kristallijne transformatie lijkt op het inwisselen van een televisie met antenne voor een televisie met satellietontvangst. Het kristallijne tijdperk is de wind onder de vleugels van Ascentie.Laat de angst los, de kristallen zullen niet weer worden misbruikt zoals tijdens de Val van Atlantis. Veel mensen dragen nog schuld dat ze de controle verloren over de kristallen, maar het was juist de deceptie door de Zonen van Belial dat de kristallen konden worden gebruikt tegen het eens zo ontwikkelde continent. Dit misplaatste schuldgevoel kan nu worden losgelaten.Elektriciteit en magnetisme zijn onderdeel van het licht. Zichtbaar licht is slechts een kaars in vergelijking met het stralende geometrische licht van het hogere spectrum. De overgang naar het kristallijne tijdperk vindt nu plaats.

 

Bron: Galacticroundtable.com en niburu.nl (nederlandse vertaling)

Engelenboodschap
Engelenboodschap
Engelenboodschap

2 REACTIES

 1. Een poos geleden zat er een soort drang in me, de drang om op te zoeken waar we nu eigenlijk vandaan komen. Natuurlijk is er niet echt een vaste oorsprong aangezien we waarschijnlijk verschillende keren in verschillende sterrenstels gereincarneerd zijn maar toch lag mijn voorkeur bij atlantis. De dag daarvoor vroeg ik de engelen om een teken te geven dat ik wist waar ik naar toe moest. De dag daarop klikte ik dit artikel aan na wat zoeken op internet en vanuit een laag onheilspellende wolken verscheen een gat. De zon scheen direct door het raam op me en gaf me warmte en kracht.
  Kort nadat ik het artikel gelezen had vulden de wolken het gat weer en ik dankte de engelen.

  Ik geloof niet in toeval en voelde eindelijk een gevoel van thuis en begrip.

 2. Ja, zo nog wat,

  De energieen van Aryan zijn na het opbreken van atlantis zich ook ergens gaan vestigen. In Nederland; ondermeer in het westen en zuidoosten van dit land, deels in belgie, en in een stuk mexico, en ook in het middenoosten; afgelopen twee jaar zijn ze via lichtpoorten herenigd kunnen geworden met hun galactische families. hoe ze het met hun verantwoording afleggen wensen te doen; hogere kosmische wijsheid en passende advocaten. Hoe ik het allemaal zo geografisch weet te plaatsen; deels eigen ervaring en pendelcheck wat betreft de ervaren moeheid en zwaarte en soms absurdistisch-macaber aandoende dromen.

  Maar wees het gerust oneens met mij, en geef je eigen visie en blijf zeker bij je eigen gevoel hierover.
  Voor mijzelf is er veel dichtheid, zwaarte en vermoeidheid opgelost. Al heeft het me wel drie jaar 2008-2011 gekost voor dat ik wist-voelde wat ik nu weet-voel.

  groeten en licht gewenst, en moge iedereen hierin zijn eigen formule vinden en ervaren.

  geneve6

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in