nieuwetijdskindmagazine
nieuwetijdskindmagazine
nieuwetijdskindmagazine

Waarheid

Er is, in mijn beleving althans, slechts één waarheid, maar er bestaan evenveel meningen en ideeën omtrent wat waar is als er mensen op aarde zijn. Elke mening presenteert zich echter als de waarheid van die betreffende persoon. Iedereen heeft immers recht op zijn mening. Er is ook het recht op vrije wil. Een heel groot en verdedigbaar recht wat mij betreft!

In het collectief bewustzijn van de mensheid, dus het bewustzijnsveld van de hele mensheid, vind je die hoogste en puurste waarheid, want gebeurtenissen en feiten worden er feilloos opgeslagen.

De universele wetten in ‘Zelf aan het roer dankzij de universele wetten’ helpen je een goede kwalitatieve verbinding te maken met de bronwijsheid. Als je de universele wetten bewust weet te hanteren, dan zal jouw verbinding met de bron zuiverder zijn dan ooit, want je gaat dan sowieso bewuster om met je gedachten en met je relaties met anderen. Je let dus veel beter op.

nieuwetijdskindmagazine
nieuwetijdskindmagazine
nieuwetijdskindmagazine

Je zult beseffen dat het er allemaal wel toe doet. Je zult beseffen dat een juiste ethiek de mensheid zal doen groeien. Een juiste ethiek en meer liefde en echtheid geven betere garanties op een voortbestaan van de mensheid en de aarde. Ons lot is dus in grote mate verstrengeld en dat is alvast geen mythe. Daarom is een bewustzijnssprong meer dan ooit wenselijk. De aarde is wel degelijk bezield. De aarde leeft. Ze stuurde noodsignalen uit want haar balans is ver zoek.

Totale gedachtencontrole is niet mogelijk en zelfs niet wenselijk 

Perfectie is ook niet wat van jou wordt verlangd. Dan zou je immers geen mens meer zijn. Maar we zijn en kunnen als kleine mens veel meer dan dat we ooit hadden kunnen vermoeden. Ook dàt wordt met het lezen van dit boek duidelijk gemaakt. Heelheid is wat we beogen. Herstel, balans en heelheid. Veel mensen zoeken heelheid via een partner. Die partner moet hen aanvullen, vervolmaken. Maar eerst heelheid bereiken in jezelf geeft ook je relaties met anderen een veel grotere slaagkans. Na elke groeispurt of terugval zoeken we opnieuw naar balans. We zijn dus steeds in beweging, zoals alles wat leeft en energie uitstuurt in het onmetelijke multiversum.

Met de kennis en integratie van de wetten in je leven, is het niet moeilijk om te putten uit ‘waarheid’ en scheefgroei te vermijden. Dan hoef je niet meer te rennen naar allerlei externe raadgevers en goeroes die je mogelijk zelfs misleiden zonder dat ze er zelf erg in hebben. Soms projecteren ze immers hun eigen lessen op jouw leven, maar jouw leven is niet het hunne. Elk leven is uniek. Dus ook de levenslessen zijn uniek. Soms claimen ze ook de zuiverheid, maar zijn ze zelf verre van zuiver. Alles wat je nodig hebt, vind je in jezelf, maar enige hulp kan daarbij uiteraard van pas komen. Soms zet men je op het juiste spoor of toont men je je blinde vlekken.

Je zal dan een goed of beter begrip hebben van de dingen des levens en je leven kunnen zien als een boeiend avontuur. Het doel is dan niet meer het doel, maar de weg naar het doel wordt dan je doel. Daarin zitten immers al de levenslessen verscholen die je nodig hebt voor dit leven. Die levenslessen zaten al besloten in jouw zielsplan. Daarom dat je jouw leven dient te leiden en niet dat van een ander.

‘Zelf aan het roer dankzij de universele wetten’

Wie had bovendien ooit kunnen vermoeden dat onze eigen inzichten en gedachten voor een groot stuk onze levensloop bepalen? Dat zij ons leven co-creëren?

Maar hoe kan dat dan?

Wel, deze oordeelloze universele wetten gaan met de door jou uitgestuurde energie aan de slag. Iedereen kent bijvoorbeeld wel de wet van actie en reactie. Die onthult dat geen enkele actie zonder gevolg blijft omdat energie nooit verloren gaat. Of de wet van de aantrekking: datgene waar je voortdurend aan denkt (=focus), dat trek je naar je toe. Jouw focus op je angsten kan dus ook gevaar aantrekken. Het werkt natuurlijk altijd in twee richtingen. Positieve gedachten resulteren net in nog meer positiviteit in je leven. Maar er bestaan nog veel meer universele wetten en Socrates doceerde ze al.

Door kennis te nemen van deze verborgen krachten, zit je namelijk steviger aan het roer van je eigen leven.

Let op. Deze wetten leren te begrijpen vraagt al enige inzet, maar ze toepassen nog veel meer. Hoe meer je het doet, hoe beter het lukt… Het is en blijft een uitdaging! Dag na dag. Uur na uur.

Wil je ook nog zo’n 98 andere wetten ontsluierd zien? Koop dan het E-book van Catherine Wheels. Zij vertaalde ze. https://www.bol.com/nl/p/zelf-aan-het-roer-dankzij-de-universele-wetten/

1 REACTIE

  1. Een verkwikkende ontmoeting met Anne Marijn Somers tijdens haar workshop over dit thema…over helen, positief affirmeren, leren kanaliseren, onderscheidingsvermogen ontwikkelen en DNA herprogrammeren…vanuit eigen levenservaring. Dank je Anne Marijn voor het delen :-):-)

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Laat een reactie achter
vul je naam in