De weg naar Zelfhealing met hulp van je engelen

De weg naar zelfhealing is er eentje van vallen, opstaan, onderzoeken, doorvoelen en bij jezelf naar binnen kijken. Maar wat is dat nu, zelfhealing? Het moment dat ik deze vraag een poos geleden aan mezelf stelde, hoorde ik een liefdevolle stem van mijn mannelijke beschermengel.

“Healing is alles wat jij niet bent loslaten en alles wat jij wel bent, omarmen.”

Daarna voelde ik de warme gloed van echte onvoorwaardelijke liefde; kippenvel op die mooie manier die ik voel als ik na zo’n ingeving heb gevraagd of dit van hen komt. Dat is hun vorm van bevestiging aan mij. Tegelijkertijd kwamen mijn menselijke kant en ego om de hoek kijken die in mijn hoofd zeggen: maar zo makkelijk kan het toch niet zijn? Dus wordt de boodschap nog een keer liefdevol herhaald en hoor ik weer de stem, in combinatie met het kippenvel.

“Healing is alles wat jij niet bent loslaten en alles wat jij wel bent, omarmen.”

Om alles wat je niet bent los te laten, moet je je wel al bewust zijn van wat van jou is. Zo heb ik zelf ruim 13 jaar in de verzekeringswereld gewerkt. Heel lang heb ik gedacht dat dat werk echt was wat bij mij paste. Toch kostte dit werk me veel energie. Ik was goed in het werk en waar ik het eigenlijk voor deed, was de bevestiging die ik van anderen kreeg dat ik er goed in was. Dat was waar ik de voldoening uit haalde, niet uit het werk zelf. Toen mij binnen de verzekeringswereld werd gevaagd collega’s te coachen, haalde ik daar zoveel meer energie uit dan uit de rest van de werkzaamheden. Het coachen op de werkvloer was in die tijd de eerste stap terug naar mijn kern en naar mijn healing. Om te beginnen met loslaten wat jij niet bent en omarmen wat jij wel bent, zul je jezelf de vraag moeten stellen:

wat is van mij en wat maakt mijn ziel gelukkig?

De enige die daar het antwoord op heeft, ben jijzelf. Als je in contact staat met je gidsen en je engelen, kun je hun ook daarbij om advies vragen. Als engelen ergens namelijk heel erg blij van worden, dan is het wel dat je ze om hulp vraagt. Engelen zijn pure lichtentiteiten die niet anders willen dan jou helpen. Dus doe dat gewoon, voel je absoluut niet schuldig en wees niet bang dat je te veel vraagt. Terwijl ik dit opschrijf, krijg ik een beeld van een juichende engel op mijn netvlies omdat ze zo blij zijn dat ik hun boodschap naar buiten breng en ik hoor ik ze applaudisseren.De weg naar Zelfhealing met hulp van je engelen

Een engel geeft advies en zal altijd het advies geven dat jouw hoogste goed dient

Jouw hoogste goed is dat waar jouw ziel het gelukkigst van wordt. Het advies sluit altijd aan op je zielendoelen, ook al is het soms op het moment van het advies niet duidelijk zichtbaar, of je kunt zelf het gevoel hebben dat het advies niet haalbaar is of niet kloppend voor jou. Als je ze wat vraagt, is het niet zo dat je ‘probleem’ gelijk is opgelost. Het is aan jou om wat met het advies te doen. Een engel zal jou nooit dwingen.

Nieuwetijdskind Magazine Instagram
Nieuwetijdskind Magazine Instagram
Nieuwetijdskind Magazine Instagram

Maar ik kan helemaal geen engelen waarnemen

Iedereen kan contact met engelen maken. Ook als je ze niet kan waarnemen, zijn ze altijd bereid om te helpen. Vraag gewoon om tekens, of spreek met ze een manier af hoe te communiceren. Een hele makkelijke manier om met je engelen in contact te komen is om voor het slapen gaan een vraag te stellen die jou bezig houdt en ze te vragen om je wakker te maken op een tijdstip waarin hun boodschap zit verwerkt. Wordt je wakker, kijk dan op de klok hoe laat het is. Welke cijfers staan er? Engelen bevestigen een boodschap ook vaak door deze drie keer of meer door te geven.

Engelen geven bevestiging dat ze je hulpvraag hebben gehoord

Toen ik net begon met contact maken met mijn engelen heb ik ze gevraagd waarom ze op mijn pad waren gekomen en waarom het contact met hen zo makkelijk ging. Ik werd de eerste nacht wakker om 04:49. In de middag keek ik op mijn horloge en dan was 14:49, ik zag kentekens met 449 en de volgende nacht werd ik weer om 04:49 wakker. Elke keer als ik twijfelde of ik het goed zag, kwam de bevestiging weer. Ze bleven net zo lang 449 op me afsturen totdat ik het zelf geloofde.
449 betekent: “je levensdoel houdt onder meer in dat je kennis over de engelen met anderen deelt. Het engelenrijk helpt je daarbij en ook met bijkomende aspecten van je levenstaak.”
Zelf gebruik ik voor het opzoeken van cijferreeksen het boek ‘Getallen van de engelen’ van Doreen Virtue. De getallenreeksen in het boek zijn een goede leidraad; soms kloppen ze perfect maar soms is het een deelboodschap. Voel voor jezelf wat voor jou klopt.

Zodra je naar het advies gaat leven, begint de healing

Voor mij betekende het in die tijd: volg je intuïtie, durf je gevoel te volgen en te doen waar je blij van wordt.  Ik ging nog maar parttime werken en ging cursussen en opleidingen doen in coaching, engelen en lichtwerk. De werkzaamheden waar mijn ziel gelukkig van werd zorgden voor meer energie, meer geluk en een gezonder lichaam. En dat is zelfhealing.

PS: Wil jij schaduwwerk verrichten met Hulp van Aartsengelen Uriël en Sandalphon?

Doe dan zondag 29 oktober mee met Jouw Persoonlijke Engelen Boodschap voor de herfst. Tijdens deze workshop wordt je begeleid door een Engelenveld en mijn gechannelde harpmuziek. Je ontvangt via vragen aan de engelen persoonlijk inzicht in jouw schaduwkant. Als bonus is deze workshop ook nog vlak voor Halloween, de periode dat alle sluiers op aarde en de verschillende dimensies extra dun zijn. Hierdoor is ontvangen nog makkelijker, de herfst is namelijk het ultieme seizoen voor schaduwwerk, en dus voor zelfheling.

Engelenboodschap
Engelenboodschap
Engelenboodschap

1 REACTIE

  1. Wat een mooie verklaring en hulp om hierbij wat verder te komen Simone,
    fijn en dank je wel, René