Net als de kleuren van de regenboog, zijn er zeven stromen van energie. Deze zeven stralen van energie hebben elk een andere toon, kleur, vibratie en frequentie. De kleuren representeren de schoonheid van puur licht. Op zichzelf hebben de stromen hun eigen vibratie en unieke kleur. De kleuren representeren de bewustzijnsfrequenties van onze ziel. Onze persoonlijkheden hebben ook zeven basis energieën die corresponderen met een specifieke kleur.

Via deze zeven energetische stromen komen we ons bewustzijn binnen. Onze ziel komt letterlijk tot leven via deze frequenties van bewustzijn. Eén straal is altijd dominant maar je kunt de eigenschappen van alle zeven tot uiting laten komen. De “thema’s van onze ziel”, waar we altijd zo hard aan werken, zijn geworteld in deze frequenties van energie, ze representeren het wonder van onze groei als lichtwezens. Wanneer je kijkt naar de samenlevingen die wij op aarde creëren, is het duidelijk dat elke groep verschillen laat zien in kracht en zwakte. Het doel is om samen te werken en de goede eigenschappen te bundelen en onze oordelen, angst en passiviteit los te laten. Door ontwikkeling en groei, leren we het goede in elkaar te respecteren en leren we samen tot inzicht te komen.

Denk maar aan de geweldige kracht en schoonheid van kristallen. Ze resoneren op verschillende vibratieniveaus van helende energie, afhankelijk van hun grootte (op frequentieniveau), kleur en plaats. Net als wij! Wij kunnen ze gebruiken om mee te communiceren en te helen, omdat zij pure vibrerende energie door ons heen kunnen geleiden.

De eerste frequentie is Rood: Mensen die geboren zijn onder deze kleur zijn de energie-ontvangers. Ze zijn moedig, zonder angst, emotioneel niet snel bewogen hebben een atletische en sterke bouw. Ze zijn ook arrogant, trots, kritisch en denken vaak dat ze alles beter weten. Ze hebben de kracht om anderen fysiek te redden en te helpen, maar hun uitdaging ligt in het leren omgaat met emoties en spiritualiteit.

De tweede frequentie is Blauw: Deze kleur behoort tot de degenen die energie kunnen omvormen. Ze zijn geestelijk zeer gevoelig voor energie, omdat ze alles voelen, positief en negatief. Dit zijn de meelevende en betrouwbare mensen die erg moeten oppassen dat hun energie niet van ze weggetrokken wordt. Zij moeten leren om lagere energieën om te zetten in hogere frequenties. Dit zijn zielen die, wanneer ze zich ontwikkelen, de mogelijkheid hebben om grote hoeveelheden helende energie door anderen te geleiden. Het zijn kanalen van helende energie en paranormale mediums met een zuiver hart.

Nieuwetijdskind Magazine Instagram
Nieuwetijdskind Magazine Instagram
Nieuwetijdskind Magazine Instagram

De derde frequentie is Geel: deze kleur representeert zielslessen voor hen die intelligent, voorzichtig en oprecht zijn. Zij moeten leren om anderen te accepteren en zich te redden in sociale situaties om een verandering te kunnen maken in deze wereld. Ze worden uitgedaagd uit hun schulp te kruipen, niet bescheiden te zijn om hun eigen bijdragen te leveren. Ze kunnen leren om hun zelfvertrouwen en innerlijke kalmte te ontwikkelen, zodat zij anderen kunnen leren eerst na te denken alvorens te handelen.

De vierde frequentie is Indigo: Deze kleur representeert de zielen die aanwezig, warm, hartelijk en vrolijk zijn. Ze hebben een goede intuitie, zijn empatisch, sympathiek en houden van kleur. Hun grote uitdagingen liggen in zelfvertrouwen, besluitvorming en zelfbeheersing. Wanneer zij hun metafysische mogelijkheden ontwikkelen, ontwikkelen zij zich tot geweldige counselors en spiritueel adviseurs.

De vijfde frequentie is Oranje: Dit is de kleur voor wetenschappers en ingenieurs. Zij hebben de tendens om zeer onafhankelijk, emotieloos te zijn en erg in te gaan op details. Ze kunnen zeer veroordelend zijn en kunnen moeilijk vergeven en houden niet van mystiek. Wanneer zij zich verder zouden ontwikkelen in spiritualiteit en bewustwording, zouden zij werkelijk de mensheid verder kunnen helpen met hun kennis en hun toewijding in het vinden van antwoorden.

De zesde frequentie is Groen: Dit zijn de toegewijde gelovers met een rotsvast vertrouwen. Zij kunnen liefdevol zijn, maar als hun emoties de overhand nemen, kunnen ze jaloers en star zijn. Ze kunnen behoorlijk vastberaden zijn in hun geloof, kunnen zelfs hun eigen ideeën over hun geloof loslaten en er fanatieke ideeën op nahouden wanneer ze zichzelf niet onder controle hebben. Zij zullen moeten leren meer open te staan voor anderen, anderen te accepteren terwijl ze zelf minder op de hulp van anderen leren steunen.

De zevende frequentie is Violet. Deze mensen kunnen energie reguleren. Ze zijn charmant, getalenteerd, aantrekkelijk en zeer georganiseerd in hun levens en gedachten. Ze hebben de tendens om snobbistisch en oordelend naar anderen te zijn en zullen moeten leren menselijk te zijn en een te leren zijn met anderen. Wanneer deze mensen zich spiritueel ontwikkelen, kunnen ze alles manifesteren wat ze maar willen.

Goed! Is het zo verwonderlijk dat we zoveel moeite hebben om te gaan met het menselijk brein! Zij die op één frequentie gericht zijn, zullen altijd pijn gedaan worden en zij op een andere frequentie lijken helemaal geen medeleven te hebben. En dat te denken van de ‘snobs’ op de zevende frequentie! Hoe leren we elkaar te respecteren in al onze verschillen en inspireren we elkaar om al onze uitdagingen te helen? Meer begrip hebben voor onze kracht en mogelijkheden en de redenen waarom we doen zoals we doen is al een goed begin. Wetende dat we niet de enigen zijn die worstelen met ontelbare wegen kan ons prachtig helpen. We kunnen onszelf echt afleren om te oordelen en ons te herinneren hoe wij als kind anderen konden accepteren. Het brengt onze vergeten kennis naar voren waarmee we hier allemaal kwamen. We zijn allemaal deel van dat stukje stralend licht en we worden allemaal op dezelfde manier liefgehad, hoe onze kleuren ook stralen.

Engelenboodschap
Engelenboodschap
Engelenboodschap

6 REACTIES

  1. Ik kan een ieder het boek van de zeven heilige vlammen van Aurelia Louise Jones van harte aanbevelen. Zeven kleuren verbonden aan de dagen van de week en aan de universele wetten.

  2. Hetzelfde verhaal in een ander jasje gestoken.
    Bij chakras gaat het om de 7 stralen in een bepaalde volgorde, hier zien we dezelfde kleuren/stralen in een andere volgorde. Deze kleuren krijg je als je wit licht door een prisma haalt, ROGGBIV,denk aan de kleuren van een diamant en aan de kleuren van de regenboog. Het zijn steeds dezelfde kleuren alleen in een andere volgorde, dus ook met een ander verhaal.
    De regenboog, als teken van een verbond tussen schepper en schepping, is door een ander verhaal en acceptatie, geworden tot een symbool van vrijheid van leven, terwijl men vergeet dat die vrijheid er juist voor heeft gezorgt dat de regenboog er kwam als een waarschuwing aan de mensheid. Men vermeld vaak niet de twee onzichtbare kleuren/stralen die bij deze kleuren horen, en er invloed op hebben. De ultra violet en de infra rode stralen, je zou deze kunnen omschrijven als het goed en kwaad,wordt vaak niet vermeld als belangrijke stralen die ook invloed hebben op het functioneren van mensen.
    Dus het kennen van de invloeden van de 7 stralen of kleuren zonder de onzichtbare stralen geeft geen inzicht waarvoor ze dienen. Het zijn de God/Duivel balans in actie

  3. Interessante invalshoek! Voor degenen die het stuk onhelder vinden: wat als je de info tot je neemt als verkennend? In je sterrenbeeldbeschrijving staan ook algemene kenmerken, dan ga je kijken wat klopt voor jou Je bent uniek, net als iedereen ‍♀️