Zielsconnecties tussen adoptieouders en adoptiekind kunnen al gelegd zijn voor de geboorte. Vanwege een gezamenlijk vorig leven of door voor-geboortelijke afspraken. Daarnaast leggen veel zielskinderen momenteel al telepathisch contact met hun biologische en adoptie-ouders ver voor hun fysieke verwekking.

VORIGE LEVENS

Er zijn adoptie-ouders die zich vorige levens met hun adoptie-kinderen herinneren. En er zijn ook adoptie-kinderen die uitspraken doen over een vorig leven dat zij hadden met één of beiden adoptie-ouders.

ROUTE DIE DE ZIEL KIEST

Zielen maken al voor hun geboorte de keuze om bij adoptie-ouders terecht te komen. Soms is de route die een ziel kiest om te incarneren een heel directe route. Een kindje wordt geboren bij diens biologische ouders waarmee het ‘conceptie-afspraken’ heeft gemaakt en blijft bij die ouders wonen gedurende de jeugd.
Soms kiest een ziel voor een wat minder directe route, dan zijn er conceptie-afspraken gemaakt met de biologische ouders en verdere ‘levensafspraken’ met de adoptie-ouders. Dit is de weg die een zielskindje kiest wanneer het fysiek gezien niet mogelijk is om bij de adoptie-ouders geboren te worden. De situatie bij adoptie-ouders sluit dan wel perfect aan bij het levensplan dat de ziel heeft opgesteld. De omstandigheden in dat gezin en land zijn dan helemaal afgestemd op de behoeften van de ziel.

KOSMISCH GEZIEN VOOR ELKAAR BESTEMD

Dr.Neroli Duffy deed de volgende prachtige uitspraak inzake ja zeggen tegen een adoptie-voorstel: ‘Soms maken mensen zich zorgen of zij wel de juiste ziel zullen accepteren. Er komt echter geen ziel bij jou die kosmisch gezien niet al voor jou bestemd was’.

Nieuwetijdskind Magazine Instagram
Nieuwetijdskind Magazine Instagram
Nieuwetijdskind Magazine Instagram

Zielsconnecties tussen adoptieouders en adoptiekindZielsconnecties tussen adoptieouders en adoptiekinderen kunnen in dit leven al ontstaan voor de fysieke ontmoeting, daar adoptie-kinderen al contact kunnen leggen op zielsniveau lang voor zij fysiek gezien verwekt zijn.

EIGEN ERVARINGEN MET COMMUNICEREN VOOR DE CONCEPTIE

Ik ben moeder van 2 inmiddels volwassen dochters. Met beiden dochters communiceerde ik al voor hun conceptie. In november 2015 legde één van mijn toekomstige kleinkinderen telepathisch contact met mij en sprak mij ineens aan met ‘oma’, vlak voor ik in slaap viel. Dat was het begin van het contact met meerdere toekomstige kleinkinderen. In 2016 heb ik ook 2 toekomstige adoptie-kleinkinderen mogen ervaren, echt prachtig. Een van de momenten waarop het vrij makkelijk is om zo’n zielsverbinding te mogen ervaren is tijdens een meditatie. Maar soms geven zielen ook ineens spontaan iets door. Ik heb het zelf al meegemaakt toen ik uit de auto stapte, of wanneer ik stond te koken.

WAT GEVEN ADOPTIEKINDEREN DOOR AAN HUN TOEKOMSTIGE ADOPTIEFAMILIE

 • -Zij kunnen doorgeven waarom zij juist voor jou kiezen, waarbij zij karaktereigenschappen noemen.
 • -Zij leggen uit waarom zij graag in Nederland willen wonen, want soms zijn er op bepaald vlak grote verschillen met hun geboorteland.
 • -Zij vertellen wat zij graag willen leren in dit leven.
 • -Vaak vertellen zij wat zij later als hobby willen gaan doen.
 • -Soms spreken zij ook uit welk beroep zij later willen uitoefenen.
 • -Het is zelfs mogelijk dat zij dingen vertellen over hun biologische ouders en waarom deze afstand van hen gaan doen.
 • Zij geven dit alles door in beelden, zinnen en gevoelens.Zielsconnecties tussen adoptieouders en adoptiekind

CONTACT MAKEN MET EEN ZIELSKINDJE

Spreek de wens uit naar de Kosmos om contact te maken met jouw toekomstige adoptie-kindje. Doe dit echt vanuit jouw hart. Zeg in gedachten dat jij open staat om welke informatie, op wat voor manier dan ook, te ontvangen. Wanneer jij dit gedaan hebt kan je een meditatie gaan doen. Doe die op een manier die voor jou prettig voelt. Ga rustig zitten en zorg dat je even niet gestoord kunt worden. Steek eventueel een kaarsje of wierook aan of neem een fijne rozenkwarts in jouw handen. Zelf vindt ik de muziek van Aeoliah, Angel love for children (te vinden op you tube) heel fijn om contact te leggen met zielskindjes. Wanneer jij je ogen gesloten hebt kan je beelden zien van jouw toekomstige adoptiekind, als een soort van kort filmpje zeg maar. Het kan echter ook zijn dat jij iets hoort of voelt. Sta overal voor open. Het kan zomaar zijn dat jouw toekomstige adoptiekindje al lang op dit moment gewacht heeft. Let in de aankomende tijd ook op de tekenen die jij eventueel op jouw pad mag gaan ontvangen en op jouw dromen.

MEER LEZEN OVER ZIELSCONNECTIES TUSSEN ADOPTIE KINDEREN EN ADOPTIEOUDERS:

Over de meer spirituele kanten van adoptie is in de volgende boeken iets geschreven:

 • -In het boek Cosmic Cradle, Spiritual Dimensions of Life before Birth geschreven door Elizabeth Carman en Neil J.Carman, staat op pagina 156 het verhaal van David. Hij ervaart in 1996 in een meditatie zijn toekomstige dochter. Daarbij krijgt hij de naam Zara door. Op dat moment had hij nog geen partner. In 1997 trouwt hij met zijn eerste vrouw. Zij kon geen kinderen krijgen. In 2007 trouwt hij met zijn 2e vrouw. Het lukt hun niet om kinderen te krijgen en zij besluiten voor adoptie te gaan. Zij hebben een vakantie naar Europa gepland maar krijgen het bericht dat er een meisje geboren gaat worden in oktober en dat de biologische moeder hen als ouders gekozen heeft. 15 uur na de geboorte van Zahra ontmoet David zijn dochter.
 • -In het boek Spirit Babies, how to communicate with the Child You’re Meant to Have, van Walter Makichen, gaat heel hoofdstuk 6 over adoptie. Dit boek is vertaald in het Nederlands en heet Zielskinderen.
 • -Dr.Helen Wambach schreef het boek Life before Life. In dit boek geven veel geadopteerden aan dat zij hun biologische ouders niet kenden vanuit een vorig leven, maar hun adoptie ouders wel. Sommige kinderen voelden dat het niet mogelijk was om bij hun adoptie-ouders te komen als hun eigen biologische kind, zij kozen de weg van adoptie om bij hen te kunnen komen.

Groetjes van Karin Eschweiler

Lees ook:

5 REACTIES

 1. En laten we wel wezen: kinderen worden vaak onder valse omstandigheden gescheiden van hun moeder(geroofd), dit heet child trafficking, mensenhandel. Adopties is business. Ik zie niet in hoe dit met de ziel te maken heeft. Ik weet dat er meer is tussen hemel en aarde echter is dit een illusie. Kinderen gaan van “zwart naar wit” en het geld van rijk naar arm, van derde wereld naar het rijke westen. Wat wel klopt is dat het adoptiekind een band heeft met zijn eigen (biologisch)ouders en voorouderen.

 2. Dit is absurd en een manier om adoptie voor je eigen gevoel te legitimeren. Hiermee kun je jezelf wijsmaken dat je als adoptieouder niks fout kan doen; alles ligt aan de geadopteerde. Met dit artikel wordt nogmaals bewezen dat het merendeel totaal niks van adoptie snapt. Echt vreselijk dit. Vraag me af of mensen die dit schrijven psychisch wel in orde zijn maar ook de mensen die dit geloven. Zulk gedachtegoed samen met adoptie is een giftige cocktail.

  Een volwassen geadopteerde.

 3. Waarom hebben zoveel adoptiekinderen op latere leeftijd en vooral in de puberteit,
  zoveel innerlijke problemen met zichzelf maar ook hun vaak opstandige houding richting
  de adoptieouders. Dit veroorzaakt in adoptie gezinnen vaak heel veel verdriet.
  Is zoiets dan ook voorbestemd? Kiest een kind al vooraf zijn problemen?

  • Dat vroeg ik me ook af. Adoptiekinderen lijden dikwijls onder het idee dat hun eigen ouders hen niet wilden. Terwijl er ook een ouderpaar was dat hen juist wel wilde.

   • Het woord ‘terwijl’ in jouw reactie Merel, doet denken dat je vindt dat omdat er ook ouders waren die het kind wel wilden, het kind niet mag rouwen over het verlies van zijn of haar biologische ouders.

    Het is fijn dat er ouders zijn die het kind graag willen. Tegelijkertijd heeft het kind een enorm verlies en een afwijzing ervaren. Al deze gebeurtenissen en bijbehorende gevoelens zijn tegelijk aanwezig, het één maakt niet het ander goed.

    Wellicht is het volgende vergelijkbaar:
    Een partner waarmee je ontzettend verbonden bent, wil niet met je verder en verbreekt de relatie. Wel is er een andere mogelijke partner. Het feit dat deze je wil ontmoeten, maakt niet het verlies van de eerste goed, toch?

    Wanneer geadopteerden zich af gaan zetten, is dat vaak een teken van het niet hebben kunnen verwerken van oude pijn.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in