Verbinder: in harmonie met het veld van intentie

Iemand die leeft vanuit een staat van eenheid met de Bron van al het leven, die ziet er precies hetzelfde uit als andere mensen. Ze hebben geen aureool boven hun hoofd en dragen geen speciale kleding, zodat je hun goddelijke krachten meteen zou kunnen herkennen. Maar je kunt ze wel herkennen. Het zijn de mensen die altijd mazzel hebben, wie het altijd meezit. Als je met ze praat, merk je hoe anders ze zijn dan mensen die op het gewone niveau van bewustzijn leven. Al na een paar zinnen met iemand die in verbinding staat met de kracht van Intentie, weet je hoe uniek ze zijn.

Door Wayne W. Dyer

Deze mensen noem ik ook wel Verbinders. Die verbinding verwijst naar hun harmonieuze link met het veld van intentie. Het zijn personen die zichzelf open hebben gesteld voor succes. Je zult ze nooit pessimistisch horen over wat ze in hun leven willen bereiken. Ze gebruiken nooit taal die aangeeft dat hun verlangens misschien niet manifesteren: ze spreken vanuit een innerlijke overtuiging die hun diepgaande en tegelijkertijd simpele kennis uitdrukken, dat de universele Bron in alles voorziet.

Ze zeggen niet Zal je net zien dat het bij mij niet lukt. In plaats daarvan zeggen ze altijd iets als Ik heb de intentie dit te doen en Ik weet dat het zal lukken. En hoe je ze ook wilt overtuigen dat hun optimisme misschien wel onterecht is, ze lijken gewoon onbezorgd doof voor die realiteitschecks. Het is haast alsof ze in een andere wereld leven, een wereld waarin er gewoon geen redenen bestaan waarom dingen niet zouden lukken.

Nieuwetijdskind Magazine Instagram
Nieuwetijdskind Magazine Instagram
Nieuwetijdskind Magazine Instagram

Als je daarover met ze in gesprek zou gaan, dan zeggen ze gewoon iets als Ik weiger te denken over wat niet kan gebeuren, want dan is dat precies wat ik aantrek. Daarom denk ik alleen over wat ik weet dat zal gebeuren. Het maakt voor hen niets uit wat er in het verleden is gebeurd. Ze houden zich niet aan concepten als mislukking of onmogelijk. Ze laten zich gewoon niet beïnvloeden door redenen om pessimistisch te zijn. Ze hebben zich opengesteld voor succes. Ze weten dat er een onzichtbare kracht is die in alles voorziet, en daar hebben ze het volste vertrouwen in. Ze zijn zelfs zo goed afgestemd op die voorzienende Bron dat het lijkt alsof ze een natuurlijke aura hebben, die ze helpt om in elke situatie verbonden te blijven met de creërende energie van de kracht van de intentie.

Verbinders zijn dankbaar voor de wereld en alles in de wereld. Die verbinding die ze ervaren met de natuur voelen ze met alle wezens, inclusief de wezens die al zijn overleden of nog niet zijn geboren. Ze hebben een bewustzijn van Eenheid en maken daarom geen onderscheid tussen zichzelf en zij of die andere mensen. Voor een verbinder is het allemaal Wij. Als je hun innerlijke wereld zou kunnen zien, dan zie je dat ze meevoelen met de pijn van anderen. Ze hebben geen concept van vijand, omdat ze weten dat we allemaal voortkomen uit dezelfde goddelijke Bron. Ze zijn dol op de verschillen in ons uiterlijk en onze gebruiken, en zullen die nooit afkeuren, bekritiseren of zich daardoor bedreigd voelen. Hun band met anderen in hun omgeving heeft diepe spirituele kant, maar ze voelen zich ook spiritueel verbonden met íedereen, los van waar ze wonen, hoe anders ze eruitzien of hoe ze zich gedragen. In hun hart voelen Verbinders een verwantschap met al het leven, omdat ze zich verwant voelen met de Bron van al het leven.

Engelenboodschap
Engelenboodschap
Engelenboodschap

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in