nieuwetijdskindmagazine
nieuwetijdskindmagazine
nieuwetijdskindmagazine
Advertorial

Piramides: energie-centrales. In een piramide wordt energie gebundeld. Je lijf of dat wat je erin zet wordt daardoor beïnvloed. Tijdens deze ervaringsdag kan Siemen Banga je van alles vertellen over piramides; laat hij je zien wat je met piramides allemaal kunt doen en kun je ervaren hoe het voelt als je in een piramide zit. Piramides zijn namelijk helemaal niet oud en stoffig – piramides zijn heel modern en bijzonder. Wil je verschillende piramides zien? Wil je ervaren wat een piramide doet? Wil je weten wat je allemaal met een piramide kunt? Kom dan zondag 31 maart langs in Balk.

Siemen Banga

Siemen kwam 15 jaar geleden een boekje tegen over piramides, dit trok zijn aandacht en hij is het verder gaan onderzoeken. De bouw ervan, de werking en reden van de vorm. Door deze beweging is Siemen zelf begonnen zijn eigen houten-piramide te bouwen voor in huis. Als energiepunt en als koelkast. Inmiddels maakt en verkoopt hij piramides voor anderen, in verschillende maten en met verschillende materialen. Hij maakt gebruik van verschillende soorten hout, open piramides, gesloten piramides, piramides van 15 cm of 2 meter voor bijvoorbeeld meditaties. Ook is er een variant met een koperen kap voor een nog betere geleiding van de energie.

Informatie over het evenement

In Balk bij Evenwijs op deze ervaringsdag staat de Grote Banga Piramide, samen met heel veel kleintjes voor je klaar. Een ideaal moment om het met uw eigen lijf te ondervinden, Siemen zal er de hele dag rond lopen om al uw vragen te beantwoorden. Entree is gratis, zelfs het advies en uiteraard ook de koffie en thee.

nieuwetijdskindmagazine
nieuwetijdskindmagazine
nieuwetijdskindmagazine

Je lijf of dat wat je in een piramide zet wordt beïnvloed, het onttrekt zich aan de wetten die buiten de piramide gelden. Piramides zijn oud, erg oud, ze stonden er al geruime tijd voordat er farao’s in bijgezet werden. Als je in het fenomeen duikt dan kom je tot de ontdekking dat de maatvoering en de Noord-Zuid lijn heel belangrijk zijn. Uiteraard is dat geen toeval, daar is door ‘iemand’ stevig over na gedacht. Piramides waren en zijn energie-centrales.

Je kunt natuurlijk afreizen naar Egypte maar het kan makkelijker. Een schaalmodel op Nederlandse bodem werkt ook. Afhankelijk van de grootte kun je er kleine of grote voorwerpen inzetten. In een piramide van twee meter kun je ook zelf gaan zitten.

Alles wat je in een piramide zet onttrekt zich aan de wetten die buiten de piramide gelden. Omdat piramide energie inwerkt op alle niveaus, lichamelijk en geestelijk emotioneel kun je ze voor uiteenlopende zaken inzetten. Je kunt de piramide gebruiken als energie oplader, als verander-manager, emotie-resetter, proces-coach, anti-depressivum, pathogenen-doder, wond-genezer en alles wat je nog meer kunt bedenken. Piramide energie heeft namelijk invloed op je levenskracht en je zelfherstellend vermogen en dat is niet niks.

Kijk voor meer informatie over piramides en dit evenement op www.siemenbanga.nl of https://www.evenwijs.nl/piramides_ervaren_siemen_banga.

Informatie

Datum:  zondag 31 maart 2019

Tijd: van 11:00 tot 17:00

Adres locatie: Evenwijs, Dubbelstraat 4, 8561BC, Balk

Kosten: (geen)

Aanmelden: (niet nodig, iedereen is welkom)

Website: http://siemenbanga.nl/

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Laat een reactie achter
vul je naam in