DELEN
zonne-storm-2012

door Gillian Mc Beth-Louthan

www.thequantumawakening.com

zonne-storm-2012
Bij zonnevlammen komen grote hoeveelheiden geladen energetische deeltjes en enorm hete gassen vrij. Ze bereiken hoogten tot duizenden kilometers boven het oppervlak van de Zon.

Wanneer we 2012 ingaan, het jaar van het keerpunt, wordt de Aarde volop naar voor gekatapulteerd in ascensielicht afkomstig van de zon, onder de vorm van zonne-uitstoot en solaire activering. Er wordt verwacht dat de zonnecyclus 24 piekt in 2012, en tot bedaren komt rond 2020. Zonnecycli spelen een belangrijke rol in de upgrade van de menselijke celstructuur en van het menselijke bewustzijn. Zonne-activiteit is een katalysator voor ons evolutieproces.

De Aarde en de Zon hebben een symbiotische relatie. Ze zijn verbonden via stellair DNA, en produceren altijd een yin en yang. Ze brengen mekaar op veelvuldige niveaus in evenwicht. Het duurt ongeveer 9,9 minuten eer een verschuiving op de Zon het menselijk systeem beïnvloedt. Het duurt ongeveer 48 uur eer de zonne-uitbarsting de Aarde raakt, vooral in de vorm van zonnewind (de uitwaarts gerichte stroom zonne-deeltjes en magnetische velden van de Zon), plasmawolken, proton vlammen en Interplanetaire Magnetische Velden (het magnetisch veld meegedragen door de zonnewind).

Zonne-activiteit is een katalysator voor ons evolutieproces. Zonlicht stimuleert verandering in materie, energie en bewustzijn, voor alle wezens in ons universum. Het duwt ons naar een hoger niveau van weten en naar het vermogen om dat weten te gebruiken voor het goed van alle Universa. Evolutionaire verandering wordt aangedreven door de Zon en nieuwe energie komt vanuit de diepe ruimte binnen via het portaal van de Zon. De Aarde ervaart ‘Ruimteweer’ op ongeziene schaal.

(op deze video de zonnevlammen van 6 Maart:)

De Zon maakt geluid als een enorme klok. De gassen op de Zon stijgen op en zinken als water dat kookt in een ketel. Geluidsgolven ontstaan door deze convectiestromen in de Zon en veroorzaken een schaakbordpatroon van vibraties die hemelse melodieën vormen als een enorme klok.

Als het hart en brein van dit universum, stuurt de Zon een licht met twaalf facetten uit naar elk atoom van zijn zonnestelsel. De Zon is een opslagplaats van essentiële elektrische energieën en is het grote kloppende hart van ons universum. Bij elke klop stoot de Zon zijn opgebouwde voorraad vitaliteit uit via de mysterieuze zonnevlekken tot in de verste uithoeken van het zonnestelsel. De Zon voedt zijn familie, net als het hart het lichaam voedt. Het stuurt zijn bloed uit doorheen de Zuidpool, en na gecirculeerd te hebben rond het Aardelichaam, ontvangt het hart het bloed opnieuw bij de Noordpool. Het is door zonnevlekken dat het zonnebloed, zonne-energie, en psycho magnetisme terugkomt om gezuiverd te worden in het hart dat het uitzond. De Zon geeft leven; het is onze oudere broeder en vader-moederlicht. De Zon is een portaal, dat informatie en licht van andere lichtsystemen en werelden boven het onze door laat stromen. Het is een opslagplaats van vitale energie en wordt beschouwd als het grote hart.

Sterren als onze Zon zijn het zichtbare gewaad van hemelse wezens die veel verder staan dan wij in hun spirituele evolutie. Hun innerlijke aspecten zijn onzichtbaar, net als de onze. De Zon is gewoon het hart en brein van ons kleine Universum, het machtige hart van het zonnestelsel, dat een keer in 11 jaar klopt. Bij elke klop, stoot de Zon zijn opgebouwde licht en energie uit door zonnevlekken te werpen op de verste uithoeken van het zonnestelsel. De Zon voedt zijn familie, net zoals het hart het lichaam voedt.

zonne-storm
Veel mensen voelen zich de laatste tijd geïrriteerd of ongemakkelijk. De zonnevlammen kunnen oude patronen afbreken die niet langer nodig zijn zodat nieuwe kunnen ontstaan. Hierdoor kunnen we ons tegelijkertijd hyperactief en uitgeput voelen.

De Aarde en al haar bewoners zijn een bolvormige ontvanger-omzetter. Zonnevlammen kunnen het centrale zenuwstelsel (en de maag) beïnvloeden, ook alle hersen-activiteit (zoals het evenwicht), alle menselijk en dierlijk gedrag en alle mentaal-emotioneel-fysieke reacties.

Zonnevlammen kunnen ons zenuwachtig, angstig, zorgelijk, geïrriteerd en lethargisch maken, kunnen verlies aan korte termijngeheugen veroorzaken, net als misselijkheid, hoofdpijn, en problemen met alle vormen van communicatie – zowel menselijk als technologisch. Solaire activiteit verlicht het bewustzijn door nieuwe neuro-banen te openen; oude patronen gaan op in het Licht, om plaats te maken voor het nieuwe paradigma.

De Zonne-cycli beïnvloeden het weer in de ruimte en het weer op Aarde. In tijden van hoge activiteit neemt het aantal zonnevlekken, coronaire gaten en zonnevlammen toe, net als de zonnewind, met een constante stroom protonen en elektronen die vanuit de Zon stromen. Dingen zoals coronaire gaten en zonnevlammen vergroten de uitstroom van geladen partikels van de Zon.

In perioden van hoge zonne-activiteit, is de zonnewind veel sterker en draagt hij een groter aantal protonen en elektronen die de Zon uitstoot. Ze worden Birkeland stromen genoemd als ze de Aarde bereiken. Een Coronaire Massa Ejectie (uitstoot) (CME) ziet eruit als solair DNA in hetgeen ‘nieuwe wetenschap’ PLASMA FYSICA noemen, de studie van de energie van de stralen die van de Zon komen. Een CME kan enorme hoeveelheden zonne-materiaal naar de Aarde sturen. Dit materiaal, plasma genoemd, gedraagt zich alsof het leeft, met zelf-organiserend gedrag.

Met de snelheid van enkele miljoenen kilometer per uur, duurt het gemiddeld drie of vier dagen eer een CME de Aarde bereikt. Wanneer het eindelijk de Aarde raakt, trekt de stroom van materiaal en energie het magnetisch veld van de Aarde krom, en verstoort het.

Het gevolg is een geomagnetische storm – een verstoring in de magnetosfeer die radio-communicaties en navigatiesystemen kunnen verstoren, en die ook gevaarlijk kunnen zijn voor satellieten, elektrische uitrustigen en pijplijnen.

Het Universum is niet leeg. Er zijn overal in de ruimte krachtlijnen. We weten dat het universum samengesteld is uit vaste stoffen, licht, gas en nu plasma, die zich vervlechten tot koorden, die werken als krachtige transmissielijnen zonder enige beperking in afstand, waarin ze kunnen werkzaam zijn. Dus creëren ze een kosmisch raster/ hemels super snelweg systeem.

Daardoor geeft 2012 ons het geschenk van zonne-healings, die diep in de cellen van de mensen binnendringen, en alles verwijdert dat in de weg staat van de volgende grote stap van de mensheid op de ascensieladder. Deze zonnepartikels gaan op in delen van je hart en lichaam. Denk eraan dat eer men prins is, men eerst alle fragmenten van het vorige leven waarin men een bedelaar was moet verwijderen.

Zonne-penetratie is noodzakelijk om vanuit vastzitten te komen tot de volheid van een healend loslaten. De Zon wenst dat mensen zichzelf zouden zien als volledig geheald, zonder de behoefte om uit pijn en ongemak te leren.

Oud Hindoe-gebed tot de verborgen Zon, gekend als de Gayatri

O gij gouden Zon, met de meest uitmuntende pracht, verlicht ons hart en vul onze geest, zodat we, in herkenning van onze eenheid met de Goddelijkheid die het hart van het universum is, het pad voor onze voeten kunnen zien, en het pad gaan naar die doelen van perfectie, gestimuleerd door uw eigen schitterende licht.

De Oude Egyptenaren startten hun dag met een gebed tot de opkomende Zon:

Hulde aan u, O Ra (de Zon), bij uw grote opkomen!

Kom op! Schijn! De hemelen worden opzij gerold!

U bent de Koning der Goden, u bent de Al- omvattende,

Van u komen we voort, in u zijn we vergoddelijkt.

Door Gillian Mac Beth -Louthan

Vert. Fran Tielemans

3 REACTIES

  1. Merk dat ik zo verandert ben sinds ik vele malen bewuster ben geworden. Denk ook voor mijn mede mensen ter info. Bewustwording is de sleutel naar hogere trillingen. En duidelijk is dat wij op et topje van de 4e dimensie staan. En kijken naar 5e dimensie. Bewustwording speelt zon grote rol. Aankomende planeten op lijn zorgt waarschijnlijk voor de kruis van de galactische poort. (hoger bewustzijn en hogere trillingen) zorgen voor de nieuwe mens. Wees positief. Houd je niet te veel bezig met negatief. Hemel op aarde us onder weg. Wij mogen dit zelf doen. Iedereen succes. En in alle liefde zullen wij elkaar helpen. Wij zijn tenslotte allen één en één met de bron (liefde. Licht)

    Gegroet

  2. Ik heb de afgelopen 2 weken idd wel een naar gevoel ervaren. Het was onder andere angst idd, dat zaterdag opeens over was nadat ik dingen heb verandert.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
vul je naam in