nieuwetijdskindmagazine
nieuwetijdskindmagazine
nieuwetijdskindmagazine
Logo
Advertorial

Wij mensen bestaan voor meer dan 75 procent uit water. Het lest onze dorst, geeft ons verkoeling, houdt ons lichaam flexibel en reinigt ons. Water staat bekend om haar vermogen om informatie op te slaan en over te dragen. Het werk van Dr. Masaru Emoto toonde dit aan en dit effect wordt door veel mensen erkend die water informeren met intenties en het inzetten voor het welzijn van mens, dier en plant. Zonder vloeibaar water was leven op onze planeet helemaal niet mogelijk. Water dat op natuurlijke wijze gezuiverd is, zonder chemicaliën en organismen en dat de juiste informatie draagt is één van de grootste hoekstenen van een gezond en vitaal leven.

Schoon drinkwater | Hoe vanzelfsprekend is dat?

De noodzaak van natuurlijk zuiver water is overduidelijk. Het ligt aan de basis van beschaving en voorspoed. Helaas is schoon drinkwater, anno 2018, nog steeds niet overal ter wereld voor iedereen makkelijk toegankelijk. Gelukkig is dat in Nederland wel het geval. Ons drinkwater is voor vrijwel iedereen voorhanden en staat zelfs bekend als één van de schoonste ter wereld. Maar al is het misschien schoner dan dat van andere landen, ook ons drinkwater is aan ernstige bedreigingen blootgesteld. Onder andere door de voortschrijdende ontwikkeling van nanotechnieken, industrieën als schaliegasboringen en de almaar groeiende plastic soep1 komen er meer en meer onwelkome deeltjes in ons oppervlaktewater terecht. Door de vervuiling van ons oppervlaktewater is steeds meer en agressiever optreden nodig om het water drinkbaar te maken. Dit wordt onder meer gedaan door toevoeging van chemicaliën als chloor en fluoride die elk ook hun sporen achterlaten in het water dat uiteindelijk bij ons thuis uit de kraan komt.

Zuiver water | De bron van ons leven

nieuwetijdskindmagazine
nieuwetijdskindmagazine
nieuwetijdskindmagazine

Onbekendere bronnen van vervuiling | U staat er mogelijk niet eens bij stil

Naast de hierboven genoemde aanslagen op de zuiverheid van ons drinkwater zijn er nog talloze bronnen van vervuiling te noemen die u liever niet in uw dagelijkse glas kraanwater terugvindt. Denk bijvoorbeeld aan pesticiden en fosfaten uit de landbouw, schadelijke stoffen uit verf- en wasmiddelen, reststoffen uit miljarden geneesmiddelen zoals pijnbestrijders, bètablokkers, cholesterolverlagers en hormonen. Allemaal komen die via een omweg weer terug in ons oppervlaktewater. Maar sta ook eens stil bij de lood- en koperdeeltjes afkomstig uit de waterleidingen in uw eigen huis. In ons drinkwater zijn ook nanovezels van asbest uit leidingen aanwezig die tot de jaren 70 gemaakt werden met asbestcement en waar vandaag de dag nog zo’n 35.000 kilometer van in gebruik is.2 En ook al worden bacteriën en virussen in ons drinkwater gedood door chloor of bestraling met ultraviolet licht en daarmee onschadelijk gemaakt, de restanten blijven er in achter en komen door consumptie in ons lichaam terecht. Het is daarom van groot belang om de zuiverheid van uw drinkwater zelf te waarborgen om uzelf en uw naasten te garanderen van de puurste en meest hoogwaardige vorm van hydratatie.

Zuiver water | Oplossing uit de natuur

Het eindeloos kostbare water van moeder natuur wordt al miljarden jaren op dezelfde manier gedestilleerd. De zon verwarmt het water van zeeën, meren en rivieren dat als damp opstijgt. Het verzamelt zich in wolken boven de aarde en als het koud en zwaar genoeg wordt valt het weer neer als regen. Daar voedt het al het leven op aarde, het spoelt en het koelt en stroomt uiteindelijk weer terug naar een zee, meer of rivier. Daar begint het hele proces weer van voren af aan. Tot de industriële revolutie stond regenwater bekend als een van de schoonste en meest gezonde vormen van drinkwater. Maar jaren van luchtvervuiling en de daardoor veroorzaakte zure regen hebben deze bron van drinkwater aanzienlijk minder betrouwbaar gemaakt. Gelukkig zijn er inmiddels uitstekende alternatieven beschikbaar om dit prachtige natuurlijke fenomeen zelf thuis toe te passen.

Zuiver water | De bron van ons leven

De MD4 waterdestilleerder | Haal moeder natuur in huis

Met de MD4 waterdestilleerder haalt u de zuiverende kracht van destillatie in huis om u en uw naasten te laten beschikken over de puurste vorm van drinkwater zoals de natuur het bedoeld heeft. De kracht van moeder natuur op uw eigen aanrecht in een apparaat ter grootte van een koffiezetapparaat. Het werkt als volg: het water wordt in het reservoir van de MD4 waterdestilleerder gekookt. Zo worden bacteriën gedood en het water verdampt en stijgt op, daardoor blijven anorganische mineralen en eventuele ziekmakers achter. De waterdamp koelt af en condenseert weer tot waterdruppels. Vervolgens wordt het gedestilleerde water nog gefilterd door middel van een koolstoffilter. Destillatie op deze manier, met behulp van de MD4 waterdestilleerder, is de meest effectieve en gebruiksvriendelijke manier en resulteert in een heerlijk zacht en gezond eindproduct van 99,8 procent puur water.

Mineralen | Zuivering vs. tekort

Gedestilleerd water heeft een zeer hoge reinigende capaciteit. Doordat het geen mineralen in zich draagt hecht het zich snel en gemakkelijk aan stoffen in het lichaam, deze kunnen vervolgens door het lichaam afgevoerd worden. Gedestilleerd water is hierdoor de perfecte manier om het lichaam te zuiveren van een oude belastende leefstijl en voedingspatroon. Wanneer u zuivere voeding tot u neemt en daarnaast gedestilleerd water drinkt zullen opgebouwde belastende stoffen in uw lichaam zich aan het water hechten en afgevoerd worden, terwijl de zuivere voeding uw lichaam opbouwt, versterkt en waar nodig herstelt. Er wordt vaak aangedragen dat het lichaam door het drinken van gedestilleerd water meer voedingsstoffen zou verliezen dan goed voor ons is, maar het zijn in dit proces voornamelijk de belastende anorganische mineralen die het lichaam verlaten. De mineralen die ons lichaam nodig heeft komen vooral uit onze voeding en niet uit ons drinkwater. Hierbij is het belangrijk op te merken dat het drinken van te veel water in zijn algemeenheid een demineraliserende werking kan hebben en wat gevaarlijk kan zijn. Het is dan ook uitermate belangrijk dat een ieder genoeg mineralen en voedingsstoffen tot zich neemt. Wij raden aan om een klein beetje natuurzuivere en liefst biologische mineralen toe te voegen aan gedestilleerd drinkwater om de balans te bewaren.

Water als informatiedrager | De invloed van intentie en meer

We spraken in dit artikel eerder al even over Japans onderzoeker Masaru Emoto en zijn onderzoek naar het effect van (o.a.) intenties op water. Zijn onderzoek wees uit dat wanneer water wordt blootgesteld aan intenties, energieën, vervuilingen, etc. dit verschillende kristalvormingen laat zien wanneer het bevroren werd. Waarbij positieve invloeden zoals liefdevolle intenties, harmonische klassieke muziek of zuivere omstandigheden een meer symmetrisch en gestructureerder kristal opleverde dan wanneer het water werd blootgesteld aan negatieve intenties, agressievere muzieksoorten en vervuiling. Gekeken naar dit werk blijkt wederom dat zuiver water zeer belangrijk is. Maar ook dat de intenties van de gebruiker een grote rol spelen in de kwaliteit van het water.

De vierde fase van water | Nieuwe wetenschap verdiept het water mysterie

Maar ook nog recenter is in de wereld van water een zeer interessante ontdekking gedaan. Dr. Gerald Pollak, professor aan de Amerikaanse Universiteit van Washington, heeft in de afgelopen jaren de wereld van water aardig beroerd met zijn uitvinding van een nieuwe fase van water. Naast de algemeen bekende drie fases; waterdamp, vloeibaar water en ijs, heeft hij met zijn onderzoek aangetoond dat er een vierde fase is. Namelijk; “EZ water”. EZ staat hierin voor “Exclusion Zone”. Waarmee hij doelt op het gedrag dat water laat zien wanneer het onder invloed komt van elektrische ladingen en het zich anders gaat ordenen of structureren. Het water splitst zich als het ware in een negatief en een positief geladen deel en is daarmee in staat bepaalde vormen vast te houden en andere moleculaire vormen aan te nemen. Deze ladingen en moleculaire vormen zijn, volgens Pollak, weer bepalend voor de manier waarop het kan worden gebruikt door de cellen in planten, dieren en dus ook mensen. Een interessant gegeven uit het werk van Dr. Pollak is dat EZ-water zich het makkelijkst lijkt te vormen onder invloed van infrarood licht. Wat dan weer een mooie brug is naar de veelbelovende werking van de NIR laserbehandelingen waar wij, bij Meditech Europe, ons ook mee bezig houden.3 De uitvinding van EZ-water is erg indrukwekkend en vertelt ons dat de wereld van water nog lang niet al haar geheimen heeft bloot gegeven. Bij Meditech Europe onderzoeken wij dagelijks deze ontwikkelingen en houden eenieder daar graag van op de hoogte.

Ervaar het zuiverste water nu zelf | Niet goed geld terug!

Neem vooral niet zomaar van ons aan dat de MD4 Waterdestilleerder het zuiverste water voor u maakt en dat het u en uw naasten zal ondersteunen bij een gezonde levensstijl. Probeer het vooral zelf, volkomen zonder risico. Bestel nu uw eigen MD4 waterdestilleerder via MD4distiller.nl en als u, om wat voor reden dan ook, niet tevreden bent dan stuurt u deze kosteloos retour en ontvangt u uw geld terug. Dit is uw kans om de voordelen van zuiver water, de bron van ons lezen, zelf te ervaren.

Zuiver water | De bron van ons leven

 

Bronnen:

  1. Artikel van Dr. Mercola over de schadelijkheid van plastic
  2. Artikel in wetenschapsmagazine Eos over asbestvezels in het drinkwater
  3. Pagina van de HNC Neusholte Laserlicht

4 REACTIES

  1. Ik heb al deze destilleerder. Ik kon water niet uit een kraan drinken. Het smaakte zo vies voor mij. Als ik nu zie en ruik wat overblijft ben ik blij dat ik de MD4 destilleerder gekocht heb. Ik raad die echt aan. Wel zorgen dat je genoeg organische mineralen binnen krijgt.

  2. Tsja dan is mijn vraag : Komt t afval uit t destillerding niet toch weer terug in de natuur? omdat je t moet reinigen en dit zo dus toch weer terug geeft aan de natuur?

  3. Je water zegenen zorgt ook voor schoon water. Ik zeg bij iedere fles wat ik vul met water “ik zegen dit water hier zit alles in wat ik nodig heb”. Ook als ik ziek ben of een keelontsteking heb zegen ik mijn water en spreek ik een zegening uit wat mij geneest van wat ik heb. Binnen een aantal dagen ben ik van mijn kwaal af. Werkt super goed!

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Laat een reactie achter
vul je naam in